Descarca-te!
Raspunsuri - Pagina 8
Adrianai spune:
Ma enerveaza soacra-mea care are un glas de pitigoi si se vaita toata ziua.
Ma enerveaza socrul meu care e un las si nu isi asuma nici un risc.
Ma enerveaza ca nu imi permit o casa a mea.
Ma enerveaza boala mea de inima care cand mi-e lumea mai draga isi face simtita prezenta si nu mai pot face nimic.
Ma enerveaza sotul care cateodata parca imi face in ciuda.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
delphin spune:
Ma enervez repede din orice...pana si firmiturile de pe gresie ma enerveaza. Si tot curat si sterg si parca niciodata nu este curat si am impresia ca i-mi petrec timpul maturand si spaland pe jos...
Ma enervez,dar i-mi trece repede.
Ma enervez ca nu sunt slaba,ca am fundul mare si cand ma vait sotului el i-mi spune ca sunt frumoasa.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by nushulica
pe mine ma enerveaza rau de tot in ultimul timp o persoana de pe forum care scrie zi si noapte....si cam fara rost
Nushulica si finutzaIngrid(11.12.2005)
Da de ce te enerveaza? I-ai marturisit?
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
ingerash spune:
ma enerveaza ca o tipa ma streseaza sa o ajut si cand am timp ea imi da tzapa 

CristinaT spune:
Si pe mine azi ma enerveaza vecinul ca ma inunda!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Jocelynquote:
Originally posted by nushulica
pe mine ma enerveaza rau de tot in ultimul timp o persoana de pe forum care scrie zi si noapte....si cam fara rost
Nushulica si finutzaIngrid(11.12.2005)
Da de ce te enerveaza? I-ai marturisit?
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
pai scrie total fara rost si da niste sfaturi pe care ea personal nu le aplica (asta stiu tot din ce-am citit scris de ea)...si nu,nu i-am spus pentru ca nu-mi sta in fire sa ma cert cu cineva sau sa-i bat obrazul ...dar m-am descarcat aici
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
nuschu spune:
Aaaa, azi m-a enervat mama, ca a venit sa ma trezeasca mai devreme decat imi pusesem (DEJA !!!) ceasul: "Nu te scoli ? Azi te duci mai tarziu ?"
Tx, mom, m-ai trezit mai devreme ca sa merg mai tarziu la birou
.
Iar saptamana trecuta m-au enervat pana la cea mai de sus limita 2 baieti si o fata care radeau cu CEA MAI MARE NESIMTIRE de un baiat cam de aceeasi varsta cu ei, dar care cred ca avea un retard. Dumnezeule, toata ziua am fost intoarsa pe dos gandindu-ma cat de insensibili si groaznici au fost !! Si le-as fi zis ceva, dar m-am hotarat prea tarziu, cand s-au urcat in metrou !! Pai EI erau cei de care trebuia sa se rada, ei erau cei afectati serios psihic, prin incapacitatea asta de empatie, prin ranjetele alea hidoase !!
GRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!! 

Iertati-ma, fetelor, pentru inversunare, gata, m-am facut la loc zen.
Nadia1976 spune:
Pe mine ma enerveaza vremea, ca acu cateva zile stateam afara, la soare in pantaloni scurti si tricou si acum e iar la 0 (zero!!!) grade C.
Ma mai enerveaza... sa vedem; fiica-mea care nu pricepe ca sub pat NU e cos de gunoi si e plin de hartii si sticle goale de apa! OFFF!
Ma enerveaza sotul care sta la tv pana la 1am si a doua zi merge lka servici si ajunge acasa cheaun de oboseala si nu are chef de vorba si atunci ma lasa sa vb. de una singura!
Na, asa! M-am descarcat!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
corap spune:
:))
nadia
chestia cu patul = cos de gunoi am avut-o si eu. cred ca i-am mancat doi ani din viata maica-mii pe chestia asta. dar trece cu timpul (stiu ca nu te incalzeste cu nimic
, da ... mea culpa, iaca, am recunoscut public... ca la AA: sunt c si am avut obiceiul sa arunc gunoaie sub pat
)
ripley, la mine-n familie io-s aia care crantane exasperant (exclusiv seminte, chipsuri nu), de-i vine lu hasbandu sa ma gatuie... dar nui pot sa ma abtin...
iaca: io-s enervanta. uau, ce concluzie nashpa...
c
Violetik spune:
Ma enerveaza: nasa, caci atunci cind vreau sa ma joc su fiica-sa ea de fiecare date i se face dor sa se joace si ea. Dar, mai lasa-ma draga ca tu o vezi toata ziua , iar eu o data la 3 luni!!
Ce bine eee ![]()