Descarca-te!
Raspunsuri - Pagina 9
bunicutza81 spune:
Si pe mine ma enerveaza ceva....PERSOANA MEA...ca niciodata nu fac treburile la timp, intotdeauna exista "mai tarziu" si stau pe ultima suta de metri si nu dorm vreo doua nopti si is stresata rau de tot ca nu mai am timp....(hmmm...ar trebui sa imi dau cateva palme...)
Si ma mai enerveaza uneori sotul meu...ca e atata de tacut....si cand vine dupa o zi intreaga de munca se tufleste in fata calculatorului si uita de mine,si de orice altceva...inclusiv sa manance...si e atat de non-combativ....ca uneori ma scoate din minti...orice fac...am dreptate!!!!!!!! AAAAAAAAA
!!!!!!!!!
hmmmm..inca nu m-am racorit...cred ca ma apuc de facut curatenie...
lacri spune:
pe mine ma enerveaza barbatii(printre ei si al meu sot) ....
cand sunt putin bolnavi fac o asa tragedie ,numai ei sunt bolnavi ,numai lor le e rau.noi femeile nu trebuie sa ne plangem niciodata ca pe noi nu ne doare si noi tre sa fim mereu pe baricade nu conteaza cat de rau ne simtim.
si ca am mai vazut scris in pagina anterioara ............si pe mine ma enerveaza vocea pitigaiata a soacra-mii
mult calm si tutun
Fabian si mami Lacramioara
alondra25.2006 spune:
Ma enerveaza la culme dr.de familie trebuia sa-i faca fetitei mele vaccinul de 4 luni,iar acum are 6 luni si inca nu i la facut.Am fost ieri la ea sa-i aduc aminte,si stiti ce mi-a spus...v-am cautat de 2 ori acasa si nu v-am gasit.Ce mincinoasa!!!
Ce-i drept ma cautat o data,asta stiu,...dar a zis de 2ori...ca sa iasa basma curata.Azi trebuie sa vina...la ora 12,acum e 14.mi-a spus sa o astept...dar pana cand!!!Cu bebita mea cand mai ies afara,cand va incepe sa ploua?
alondra25.2006 spune:
Iar acum vecinul de sus gaureste un perete si face un zgomot infernal.Tocmai acum cand doarme fetitamea...N-a a trezit-o!!!Of...
viermisor spune:
Lacri,
Subscriu! N-am dat de barbat (incepand cu tata, sot, cumnat, amici si sfarsind cu prieteni de familie) care sa nu 'super-exagereze' simptomele celor mai banale afectiuni, cand e vorba de ei.
Si sa nu se supere prea tare pe noi (pentru deseara):

Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100
viorela hoff spune:
mey, pe mine ma enervesza 2 colegi de la cursul de germana, ma scot din toate saritele

!
ei sunt cei mai destepti, cei mai cititi, se pricep la toate limbile pamantului (dar habar nu au de germana, se chinuie de vreo 10 ani sa invete, vorba vine ca de fapt nu ii intereseaza), stau de n ani pe banii statului german fara sa munceasca, fac tot felul de cursuri ca sa fie motivati dar care n u ii intereseaza absolut deloc si dupa aia comenteaza ca germanii sunt nazisti si societatea germana e depravata!!!!
imi vine sa-i bombardez de cate ori ii aud, da si pe deasupra mai sunt si comunisti!!!
nah, ca m-am revarsat acum de tot
Vio
Tina catelus de catifea
angy11 spune:
Pe mine ma enerveaza,ca toata ziua trebuie sa adun dupa cei 2 copii si sot,unul nu pune mana sa faca ceva,baiatul ma mai ajuta din cand in cand,ma agit si tot nu e curatenie.
Ma enerveaza un prieten de-al sotului care vine la noi si se rasteste la copiii mei,deschide calculatorul si butoneaza isi descarca filme,etc.
Ma mai enerveaza acele mamici "perfecte" care pe forum dau sfaturi pe un ton imperativ.
Ma mai enerveaza acei parinti care isi cred copiii genii si nu e asa (asta la job)
Nah,ca m-am descarcat.Ce bine e!
CristinaT spune:
Ma enerveaza ca am pierdut meciul. Si ma mai enerveaza ca nu stiu sa pierd....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
lizy spune:
eu nu ma enervez decat foarte rar pentru ca nu are rost, Eu sunt optimista si o ranjita si nu prea bag in seama orice prostie, iar daca cineva intrece masura ii atrag atentia.Va pup !