Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Kid, ai tot suportul meu pt. ziua asta cah. Dar o sa treaca repede, uite deja e aproape 12, mai e putin .
Nu stiu cu banana ce sa mai zic, Calapod mi-a zis sa nu-i dau pana la 9 luni, o alta dr. la care am fost cu dermatita mi-a zis sa nu-i dau pana la 8 luni. Pe net recunosc ca nu mai stiu daca am citit ceva de rau de ea. De portocala parca citisem ca nu-i voie ca e alergena, desi de asta mi-a zis Calapod ca e voie . Si tot asa uite ca nu i-am dat nici una nici alta pana acum .

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Mamici experimentate,dr. Alina, lamuriti-ma si pe mine: am luat o cutie de Bebelac pt a-i face cu cereale Nesle orez,porumb si topioca la masa de seara( se trezeste noaptea tot la 2 ore pt a minca),in rest o alaptez.Problema este ca s-a iritat pe barbita de la lapte,s-a inrosit in zona unde i-a ajuns laptele cu cereale(i le-am dat cu lingurita).Pe la 4 luni am incercat sa-i dau Milumil,(credeam ca nu se satura cu laptele meu ,dar apoi am renuntat)si s-a iritat si de la el pe barbita .Oare de ce se irita de la laptele praf?Pediatra a zis sa-i dizolv cerealele in lapte de vaca,sa vedem daca face vreo reactie la el.Pe corp nu-i apare nimic iar iritatia trece in 20-30 de minute.Ce sa fac?

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor, am ramas mult in urma cu ceea ce ati am scris pe-aici, nu am avut net de vreo 2 zile, sper sa pot parcurge din urma ca sa fiu la curent cu ceea ce ati mai scris.
Noi ne laudam cu 1 dintisor iesit si inca 3 pe drum , cei de sus, iar jos se simte 1 coltisor dintr-un duntisor si cred ca unca unul este tot pe drum

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

L-am vazut si eu pe smecheru' lui Roxi, hi, hi,foarte fain.Mai, copiii astia-s supertari, ce fetisoare au si ce mocute, iti vine sa-i papi.chiar v-ati pus vroedata intrebarea de ce atunci cand ne place un copil, o persoana fffff tare ne vine sa-l papam?Expresia exista si-n franceza:joli A croquer.Interesant cum asociaza omul totul cu papa.
Alinam, faina faza.Sotul meu se trezeste asa, fara sa stie.Intr-o noapte, a sunat telefonul de la firma, ere clar ca e pt el si el imi da mie telefonul.In trecut il trezeam noaptea si povesteam cu el, si-l intrebam vrute si nevrute si dimineata habar n-avea.
M-oi duce si io sa mai strang prin casa, ca deh, macar acum inainte de sarbatori

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

mobilizare in forta pt Kid, bafta la servici.Las' ca vine ea si acomodarea.
Acu'chiar plec

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Flavia - nu-i mai da deocamdata lapte praf. Fa-i cerealele cu lapte de-al tau sau cu apa fiarta (eu i le dau cu laptele meu). Probabil ca face vreo alergie. Mai las-o un timp asa (2-3 luni) si daca vrei, mai incerci (chiar cu putin lapte de vaca, sa vezi ce se intampla - mai ales ca va fi mai mare si va avea voie)

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Neata stimabilelor!

Dragele mele, trebuia sa o fi vazut ieri pe Nuka in parc cum isi manca ea portia de pireut. Era absolut adorabila! In afara de faptul ca era moscolita din cap pana in picioare, in scurtele pauze pe care Sofia le facea pentru a reumple lingurita, Nuka lingea constincioasa piureul de pe babetica. Iti venea sa o mananci cu piure cu tot.

Ruxandra Aseara cand ne-am intors din parc, Luca zicea de zor "ma-te", mie mi-a tresaltat inima ca ma gandeam ca isi reia bunul obicei de a zice "ma-ma", dar cand colo ne-am dat seama ca s-ar putea sa-l strige pe bunul lui prieten Matei

Anya20 sa va fie de bine diversificarea! Tot inainte! Asteptam cu interes evolutia.

Kidule sunt alaturi de tine in aceste momente . Dar ca orice rau necesar, o sa te inveti in curand cu el.

Simona vad ca ti-a zis si Alina...kiwi este extrem de alergen. Mai asteapta pana la un an.

Roxi asa poza de bebelus mai zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Flavia vezi sa nu fie vorba de alergie la proteina laptelui de vaca, asa are al meu, la fel se manifesta, pete unde atige pielea si chiar beshicutze care trec in 2/3 ore
dar poate la voi nu e cazul.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina prima masa e cea de la ora 10-11...e prima diversificata .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Tonnia, Nanadana, Simo74

Am inceput si cu fruct si cu piure de morcov in aceeasi zi pt. ca oricum mancase pana acum cereale cu orez si mar si pt ca am vrut sa-i mai scad cantitatea de cereale (ca mi-e sa nu cadem in extrema cealalta si de unde nu crescuse bine in ultimul timp, sa ma pomenesc cu 1 kil luna asta ) astfel incat i-am pus mai mult mar ras.

Kid - mult succes la serviciu! Nu te invidiez deloc.

Mai stie cineva daca a reaparut Infanrix hexa?

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput