Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
roxi23 spune:
Sofia ti-am admirat fotografiile! Ce frumosi sunteti! Toti trei!
Daca sunt in Buc. dupa Paste, as fii bucuroasa sa te insotesc! Mai vorbim!
HAI LA O SUETA MICA....TARE M-AM PLICTISIT...
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
roxi23 spune:
Merci, SIMONA! Bine ca am reusit sa le fac sa se vada!
ma retrag si eu spre somnic...somn usor si voua!
Hai ca era sa uit. Voi cu ce fel de apa preparati laptele praf ? Ca a fost deschis un subiect si parerile sunt bineinteles diferite! Ca sa nu mai zic de ficatel, care este ft. combatut si dezbatut pe forum. Ce facem fetelor? Le dam sau nu ficatel bebeilor?
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
nanadana spune:
Facem si noi prezenta azi pina nu se termina ziua 
Noi azi am fost la biserica dupa aceea am trenat prin oras,parcuri ,am papat peste si prajituri dupa care am intrat acasa obositi si somnorosi si gata ziua sa sfarsit
,acuma ne pregatim de dodo ![]()
Am vazut pozici frumoase cu niste ingerasi superbi Dinu care iti vine sa il papi cu tot cu ochii
Nuka mare cititoare vad ca de acuma se orienteaza bine
Darius mare mafiot cu ochelari care este un scump
va pup si va doresc o nopate buna
poze
Anya20 spune:
Va multumesc inca o data tuturor pentru urari.
Declar si eu deschis sezonul de diversificare in toata regula, ca doar miercuri facem 6 luni. Asa ca m-am distrat minunat azi
(ca tot intreba Tonnia). De cateva zile incepusem cu cereale cu lapte de la mine si a crescut foarte bine, asa ca acum am scazut "doza" si i-am dat piure de fructe cu putine cereale, iar la pranz piure de morcov, pe care le-a mancat foarte bine. Am mai trecut un hop. ![]()
Alina - mi-a placut "tratamentul" aplicat soacrei ![]()
Roxi - multumim pentru laude 
Maddy - poti sa-i dai paracetamol alternativ cu ibuprofen (nurofen, marcofen), la 4 sau la 6 ore, in functie de temperatura, timp de 2-3 zile. Plus desfundarea nasucului.
LiaMia - si eu astept sa ne mai vedem. Ma bucur ca sunteti bine.
Simona8004 - nu-i mai da fetii kiwi, ca e tare alergen. Poate sa nu aibe nimic acum, dar nu cred ca vrei sa ai necazuri mai tarziu. Mai asteapta macar pana la 1 an.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
diana_n spune:
Fetelor, eu pe aici vad tot felul de copii, de toate natiile. Cu mana pe inima va spun ca cei mai frumosi bebelusi sunt ai nostri romani (sau europeni, ca aici sunt multi polonezi) si cei mai urati sunt cei albi americani. Primesc mereu complimente in supermarket-uri, dar cred ca din politete ca baiatul meu e foarte diferit. O fi el blond ca majoritatea, dar astia americani au alta piele, alt tip de par, sunt altfel proportionati, iar cand cresc (5-6 ani) unii sunt tare urati, dar altii sunt incredibil de frumosi. Cum asa ?! 
Si ca sa raspund Tonniei, in ipoteza data de tine, da , Dinu ar fi cel mai frumos.
Sofia ai o casa cu mult stil, bravo . Nuka e o frumusete, seamana cu tatal ei, da' nici intr-o suta de ani n-as spune ca seamana a baietel. Si al meu se comporta altfel in societatate, trece drept baiat finut, iar acasa o tine intr-un chiot.
Roxi Darius e
rau de tot
Vorbind de mancarea la borcanase, cand eram in tara am avut ocazia sa gust si sa ma zbarlesc toata, ce rea poate sa fie si asa mi-a crescut admiratia fata de bebelusi. Am cumparat aici si ma asteptam la acelasi lucru. dar de unde, sunt delicioase, eu si sotul lingem pe rand capacele
de la borcanase, fie de legume, fie de fructe. Nu sunt dulci, ci numai bune, au gust de fructe/legume culese exact cand trebuie. Nu stiu cand o sa ma apuc sa-i fac eu de mancare, ca standardul e cam ridicat.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Tonnia spune:
Neata dragutelor!
Am avut doar vreo 3 treziri asa ca vad colorat, nu e ceata prin jur! Multumesc ca mi l-ati laudat! Diana, mi-a placut aia cu ipoteza.
Anya, ai asteptat tu cat ai asteptat, si-acuma vii puternic din urma cu diversificarea, auzi, si legume si fructe, si le-a si halit din prima! Bravo!!!
Marinela, stii de la cred ca a fost? Cred ca a baut prea putine lichide! Ai grija cu hidratarea in perioadele in care nu haleste bine!
Maddy, eu am schimbat de 2 ori laptele: prima data in maxima perioada de inapetenta, am bagat Nan1 si nu l-a mancat mai bine ca el nu avea pofta de mancare dar a luat in greutate totusi ceea ce nu se intampla cu Lactana, dar dupa cateva zile am revenit la L. ca proasta ca mi se parea ca nu-i place deloc Nan si m-am gandit ca n-are beneficii pe termen lung, a doua oara avea pofta de mancare cat de cat si i-am bagat iar Nan, definitiv, sunt multumita ca desi nu mananca cine stie ce, ia in greutate, putin dar constant. Stiu ca Milumil e mai dulce.
marinela79 spune:
buna dimineata, Tonnia,
Culmea e ca la noi, daca nu se papa lapte se beau cantitati industriale de ceai.El bea odata 120ml ceai, nu cred sa fi fost de la lipsa de lichide.Pe langa ceai mai bea si apa plata cu lamaie.Oricum, bine ca a trecut ca au disparut si piticii de pe creierul meu
Nici eu nu am putut dormi,dar nu din cauze de bebe, cred ca s-au intors alti pitici insomniaci
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Tonnia spune:
Atunci, o fi fost ceapa aia vinovata...Ce bine ca bea apa! Eu ma chinui cu lichide, abia accepta 20 ml/zi de ceai/apa si astia dati cu seringa, altfel nu merge cu nimic. Nu vrea suc/ceai/apa cu nimic adica biberon/cana cu cioc/ lingurita/cana normala etc.
BiuMil spune:
buna dimineata si o saptamana cat mai buna va uram!!! noi o incepem cu vaccin si speram fara probleme!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005