De ce nu se pot inregistra membri noi?
Prietena mea incearca de o luna sa se inregistreze dar nu primeste mesajul de confirmare pe mail. am vazut ca membri noi exista. ce trebuie facut?
Raspunsuri
Veve spune:
Se mai intampla si astfel de erori.Cu ce id incearca sa se-nregistreze prietena ta?
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Veve spune:
Spune-i prietenei tale sa-ncerce sa utilizeze la inscriere o adresa de e-mail diferita de a ta.Daca tot nu merge,mai trage-ne de maneca.
michelle7 spune:
lol . pai ne-a dus si pe noi capul sa nu se inregistreze cu adresa mea. de fapt ea a incercat cu adresa ei cu un nick Amna si eu am incercat sa o ajut si am facut o adresa special pt ea si am incercat sa o inregistrez cu nick-ul Amnna . spune-i ce sa faca te rog ca va citeste de mult si vrea si ea o felie de tort
Veve spune:
Mie-mi zicea radaru' altcevaSa mai incerce odata cu amnna ala;sa vedem ce zice
michelle7 spune:
Mie-mi zicea radaru' altceva
inseamna ca e "muy stricato " mesajul pe care l-a primit si ea si eu e ca momentan administratorul restrictioneaza inregistrarea noilor membri. veti primi confirmarea pe mail . ceva de genul nu retin exact.
deci ea a incercat sa se inregistreze cu nick-ul Amna de pe adresa ei pe care as putea sa ti-o dau pe PM daca te ajuta,
iar eu am facut o adresa special ca sa pot intregistra nick-ul Amnna si adresa e mariana_mara_maria@yahoo.com
dar pana la urma se poate sau nu inregistra fata si daca da CAND?
Veve spune:
Nu jtiu ce-ati facut voi,da' e-mailul de la ammna exista deja-n sistem.Nu e "muy stricato" ca e automato.Inregistrari se fac zilnic,insa da,tre' sa fii aprobat si primesti confirmarea pe e-mail.Exista exceptii cand e-mailurile nu ajung la destinatar si se fac verificari.Mai incercam,o-nghesuim noi pan' la urma
michelle7 spune:
ammna???? eu am incercat cu Amnna ai vreo sugestie? ce se poate face? ca eu cand m-am intregistrat pe forum n-am avut nici o problema asa ca ma indoiesc ca nici eu nici ea " nu stim cum se face". Pana la urma exista vreo solutie sau sa renunte fata?
michelle7 spune:
na . am facut o noua adresa si un nou nick Aamna si mesajul a fost " inregistrare aproape completa. administratorul restrictioneaza temporar accesul noilor membri......."
Veve spune:
Amnna,ma rog!greseala de tipar.N-a spus nimeni ca nu stiti voi cum se face,am spus ca mai exista erori de genul asta si-o sa rezolvam cumva.Eu am incercat,da' cum nu ma ocup de partea tehnica,am semnalat problema administratorului.