Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetele....noi in forma dupa somnic bun intrerupt numai de alaptat la 1:30 si 3:45, ulima data ajutind-o si sa faca kk..
Sunt fericita ca am luat intr-o sapt. 190 gr...asa ca acum avem 6600.....Am vizionat poze...vazut pe Alain cu bascuta smechera si rotunjor, pe Emma cu cercelusii noi...pe simpatica Dianape burtica cum "mi-a zis ea ceva",Daria pletoasa gastii, Angelos la baie cu bijuurile ridicate,sexoasa Anastasia pe burtica (ca o ratasem),pe Dani cu bandana parca e Banderas,si inca mai vizionez...
Monica eu am un jaf de robot care face suc...l-am primit cadou de nunta acum 3 ani si cu el faceam sucul de mere si morcovi...din pacate noi de peste 2 sapt nu mai papam, ca ne irita stomacul si jetuletele se amplificau cica,.....desi vad ca de vineri trage iar jetulete si sucuri nu-i mai dau de mult....eu astept cu nerabdare sa facem 4 + sa incepem supele!
Kikiriki si eu am emotii ca joi plecam la Mangalia, dar sper sa decurga totul bine...mai schimbam si noi aerul..plec cu nasii asa ca ma bazez pe sprijinul nasei!Raspuns: in maxim 60 de zile de la data terminarii concediului de maternitate trebuie depus dosarul!
Giova n-am retinut...ai gasit ce vroiai pentru botez? Apropo...mi-a cam intrat frica in oase ca Bia nu mai suporta Suzy decit rar si parca vad ca la botez unica varianta sa se linisteasca va fi sa-si virte degete in gura...tu ce matoda aplici in aceasta situati? Mai merge Suzy la Marco?

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Azi plimbare cu mama la prinz...realitate trista: mama nu o mai poate ridica pe Bia decit cu greutate si f. putin din cauza operatiei din oct cea cu muschiul pleznit, iar pe 18 mai trebuie sa se opereze iar..Doamne ajuta sa fie bine...acum noi pe 13 mai suntem invitati la o nunta...nu am cu cine sa o las pe Bia ca mama daca nu o poate ridica cum se descurca cu ea?Chiar nu stiu ce sa fac..mai ca-mi vine sa nu mai merg, dar este cam mare obligatia...si totusi nu am nici o solutie..
Am pus si eu in albumul meu, o poza facuta ieri cu Bia ZIMBIND

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani Mario, Stafan, Vlad si Davina, sa cresteti mari si sanatosi

Hello tuturor, se pare ca azi e o zi frumoasa, cel putin la Cluj, asa ca abia astept sa pape la ora 12 si sa mergem la plimbare.
Monica am facut exact un morcov in blender si nu merge il cam imprastie si nu cred ca se poate face sucul asa, probabil cu un storcator de fructe mai performant, nu stiu ce sa zic...
Cata multumesc pt aprecierile facute lui Alain, voi ce mai faceti, ca de aratat aratati foarte bine .
E asa un soare afara ... cred ca ma pregatesc si il scot un pic pe Alain cu marsupiu ca e cam agitat si cred ca asta l-ar calma.
Pupici tuturor, ne vedem mai tarziu
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cu scuzele de rigoare :
La multe luni Mario Sebastian !!! Sa-ti dea D-zeu toata sanatatea din lume, caci cuminte, papacios si frumos esti!!!

Cata nu am gasit decat papucei super misto. a primit azi marfa si maergem maine, ca cica sunt mortale. asa ca...doar ne-am uitat in celelalte magazine.
Marco mai accepta pe suzy. cu toate ca o scoate sa-si indese degetele.
Imi pare rau ca nu o mai poate ridica mama ta pe Bia, nu o poate ajuta tatal tau??? sau.....o lasi la socrii .

gata, ma pregatesc de iesire.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

,neatza,gagici..
Noi n-am mai scris..ca paginuta mea iar a facut figuri...
Am scris vreo 4 mesaje..si auaparut ciuciu....
Sper ca pe asta sa-l ia...
Daria..ca si Dienuta lui Ingrid..e in greva foamei...O zi maninca super..o zi naspa...
Trage la suzy..nene...de nu pot crede...
Asa..in rest..e o dulce..e vioaie,isi ridica caputul..mai nou am gasit-o intoarsa in patut...de m-am minunat...Era la capatul opus...
Eu simt ca ajung la nebuni...dar curind cred ca voi face ca Bee..ii dau cind cere...si sa ma lase in pace...
Teoretic ..sunt prin zona azi..ca afara-i cam naspa..si doctora mi-a zis sa evit sa o scot in colectivitati..ca sunt epidemii o gramada la sugari...Asa ca vom iesi dupa 3 in parcul Carol...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa-i urez la multe luni cu sanatate, bucurii si multe nazbatii scumpului de Mario!
Imi pare atat de rau pentru Razvanelul lui Astery, ma gandesc ce o fi in sufletul ei saracuta! Doamne ajuta sa se faca bine si sa nu mai aiba problemute!
Noi am fost duminica la niste prieteni, ca era Pastele lor, si Razvan s-a simtit foarte rau. A fost agitat si tot tipa plus ca a vomitat de vreo 7 ori saracutul. E a doua oara cand face faza asta in casa lor. Ei stau intr-o casa foarte veche (1800 si ceva)si cu toate ca au pus-o la punct si au renovat-o eu tot zic ca baiatul face vreo reactie la ceva din casa aia....toata lumea zice ca-s nebuna, ca si ai au un baietel de un an si 3 luni si nu are nimic, dar Nandi acolo a fost crescut si poate e imun .....
Monica, eu zic sa-ti iei storcator de fructe daca vrei suc.....robotii nu stiu decat sa marunteasca pe cand storcatoarele scot sucul. Eu am un robot de care sunt super mulumita(Moulinex)si am facut cu el suc de morcov, mar, citrice, rosii, cartofi (pt gastrita lui Cristi), sfecla, pepene rosu si multe altele care nu-mi vin acum in minte!
Va pup si fug ca s-a trezit Zambiliciul!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

La multi ani lui Mario pentru 4 luni, Stefan si Davina de 3 si Vladut de 2 luni...sanatate si sa va bucurati parintii pui mici!
Noi mincam si tragem iar jetulete ca sa nu ne iesim din ritm...maraim la greu si am cam vrea in brate, dar nu prea are sanse ca si asa imi rupe mina!
Giova succes la cumparaturi..sa gasesti DE TOATE....pe tata nu ma bazez ca mie imi place sa vina numai mama pe la mine ca ea este multttt mai de gasca ca tata! Pe socrii nici atit, ca nici macar un lucrusor nu i-au luat Biei de cind s-a nascut..Le-am si batut apropo ca nu mai avem hainute si mi-au zis ca daca ii sint mici alea pe care le are sa-i cumpar...asta dupa ce soacra mi-a zis: "cum s-au terminat alea din America?" De parca alea ar tine-o pina la gradinita...A zis "Bine ca stiu ca sa-i cumpar!" si cu vorba am ramas...sunt curioasa daca de Paste in afara de o ciocolata pe care o sa o pap tot eu sau vreum mare cihhh de plus ii iau si ei ceva...daca nu, o sa am eu grija sa mergem "des" pe le ei!
Silvi ma bucur ca poti sa-l mai cari pe Alain in marsupiu...eu trec marsupiu la cumparaturi inutile din moment de am fost cu el numai de 2 ori si nici ca mai ies...poate Dan, ca pe mine m-a cocosat purcica!
Nico misto ca s-a intors Daria...zici ca azi va feriti de epidemii?Pupici! Noi iesim pe la 14 cu mama pe la Unirea sa-i cautam pelerina de botez, ca sora mea nu a mai gasit in Europa..fetelor care a-ti facut botezul le-ati luat la fetite pelerine pentru pus peste rochita? De unde si cit?
Ioana imi pare rau ca Razvan a vomat..sigur nu-i prieste pe acolo ceva..
Eu trec la operatiunea de pensat!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

La multi ani Mario, Stefan, Vlad si Davina! Sa cresteti mari si voiosi!

Fii-miu doarme, eu ma mulg (si iese) si de abia astept sa iesim la plimbare.
Referitor la hainele lui fii-miu de botez, nasa a vrut ceva mai deosebit, evident care nu se gaseste in Ro. Asa ca am apelat la o croitoreasa. Sa vedem ce iese. De abia astept sa vad.

Irina Saru' mana ca ne-ai trecut in tabel. Cand ai timp trece si la lungime 64,5. Dar tu pe unde umbli, ca eu nu te-am mai vazut pe aici. Sau ma insel? Pupici lui Mario.

Nicole si Daria
Silvi si Alain
Cata si Bia
Giova si Marco
Ioana si Razvan

La toate fetele si toti bebelinii.
Si eu pot fi pupacioasa!

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Daca nu gasesti pelerina iti face croitoreasa mea. Eu i-am aratat ei rochita Biei de botez si a zis ca poate sa faca asa ceva (e super talentata, face broderii de mana... , altele le face pe calculator tot felul de chestii misto). Noi pt. Tiberiu am vrut ceva in genul: http://store1.yimg.com/I/googoogear02_1884_41994149

Nasa si-a rupt picioarele in magazinele din Bucuresti si cerea ceva mai deosebit pt. botez. Unii i-au aratat un frac negru (cum sa-l imbraci in negru la botez?!), sau un trening alb si tot felul de uratenii. Deci aviz amatorilor, ca tipa a zis ca daca se cauta asa ceva in Ro, se apuca sa faca. Si pt. fetite si pt. baieti.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ana super bestial costumul care il vrei pentru Tibi....BESTIALLLLLLL...auzi poti sa o intrebi cit ma costa o pelerina ca cea din albumul meu de jos, ultima poza, din satin alb cu margini roz, si in cit timp e gata?

Ciresica Bianca

Mergi la inceput