Smecherasi de iulie-august 2004 (173)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Off gagici, tocmai am venit din pauza de masa si-am dat o raita intr-un nou si mult asteptat shopping center in centrul Clujului....un mare "fsssssssssssss" numai fitzele de ei si preturi...mi-e rau, nu se compara cu Bucurestiul sau cu vreun mall din afara...nici un nume cat de cat cunoscut de marca...ma enerveaza, noi nu avem nici macar Zara si Mango si din cauza ca mi-a fost ciuda si aveam un chef nebun sa sparg bani mi-am luat din alt magazin 2 pijamale simpatice! M-am gandit la gravidute ca am gasit pijamale cu burtica si in 3 piese...delicioase...

Rain, ce rau mi-a parut sa citesc de mititica ta, va tin pumnii sa-i treaca repede si sa pape bine ce-i dai

Lia, din ce citesc, am impresia ca ti-ai mai revenit un pic cu mood-ul, drept?

va pup,
Roxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, io ramin pe pozitie si prestez numa` aici, jur desi ieri in masina m-am gindit toata ziua ca daca aveam cu cel putin 7 ani mai putin il faceam si pe-al treilea, la urma urmei si intentia conteaza
edit, roxana 1974, ce e vidiazni?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

, Carmen, tocma inghiteam si eu ceva la repezeala, sa ma apuc mai repede de trebi si ma gindeam halt ! sa vezi ca ramin sa vorbesc singura pacilea, da m-am linistit acu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nau uei

quote:
Originally posted by alice2004

, Carmen, tocma inghiteam si eu ceva la repezeala, sa ma apuc mai repede de trebi si ma gindeam halt ! sa vezi ca ramin sa vorbesc singura pacilea, da m-am linistit acu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Carmen, ziceam ca deocamdata vorba Cristalului, sa vedem ce-o zice si nenea dr., dupa asa evenimente....in plus sa-mi treaca de gripa

Ce a avut Patrick?
kzmx,s.kms;.sd;/sdghkdsddd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

a avut infectie, balanita. am scris in mesajul de dimineatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Draga Daria ,
(e clar de la inceput care ie subectu' in propozitie...:)))
Nu tre' nici sa ai chef, ca iese si fara...si nici nu conteaza ca ai incercat la giulia 2 ani, ca de data asta poate sa iasa din prima...:)
Parca ii zice parintele moralizator lu' adolescentu' bezmetic..."o data e de ajuns!"...:)))...Io va urez supcese maxime...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaa...sa continui, ca la mine memoria are caltzi...:)
Nicole, sanatate la moata!
Roxi, ne bucuram ca Patrick e bine!

Alice, nu va las bre asa usor. Credeati ca scapati!?...:))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

alice, io ramin pe pozitie si prestez numa` aici, jur desi ieri in masina m-am gindit toata ziua ca daca aveam cu cel putin 7 ani mai putin il faceam si pe-al treilea, la urma urmei si intentia conteaza
edit, roxana 1974, ce e vidiazni?

Carmen,Ilinca&Ionut

ATENTZIUNE ;)

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

crize de nervi sa treaca? hehehe n'ai sa vezi se da cu kooru de pamant si plange de'i sare camesa de pe el. E extrem de vesel, rade toata ziua da cand i se pune pata e dezastru. Ma stie parku de cal breaz.
V-am zis ca si-a tras Tv-ul pe el? Aveam si noi un tv suspendat si lu conu mare i s-a pus pata ....si-a tras un fotoliu sub el, s-a agatat si din nu stiu cate incercari a reusit sa-l smulga din perete. Noroc ca era legat tv-ul bine si a apucat sa fuga pana la prabusirea finala. Cupilu a scapta neatins, Tv-ul merge culmea in schimb peretele e ca dupa razboi, dupa ce au iesi cu forta suruburile.

In schimb a invatat sa dea pupici...da si astia sunt dupa dispozitie. In plus printre putinele cuvinte rostite se numara kiss you. Spus clar si raspicat

Mergi la inceput