Smecherasi de iulie-august 2004 (173)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ok tu stii mai bine...dar ma gindeam la un paracetamol....Eu va urez o noapte fara probleme!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Paracetamol i-am dat de doua ori azi ... panadol adicatelea ... si dupa tot a facut temperatura ! Acu m-am gindit ca nurofenul are efect vreo 6 ore, macar sa tina o nparte din noapte !
Multumim, sper si io sa fie bine !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am intrat sa fac prezenta, vaz ca se lucreaza de zor
rain, vazut motata mica, pupa mama motzu` ei
mitzule, mi-am amintit cind am citit la tine, la ionut aveam un chef de secs salbatec, mama, mama, la ilinca m-am domolit rau de tot
nu`sh ce mai vroiam sa zic...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Se lucreaza ..se lucreaza....A plecat Ionut?

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

da, a plecat, adica l-am dus de duminica... e-n elementu` lui, de dimineata si pina seara baga ture cu bicicleta, astfel ca la prinz si seara pica rupt

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Super! Si tu esti o mamica mult mai odihnita...cum ramine cu oferta verii?

Mergi la inceput

ramine valabila mai ales ca tre` sa intru in reparatii capitale

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna sara`
Mey, ziceti de irosit timpul cu bucatareala, poi io fac cu Giulia, ii pun si ei in castron faina cu apa si-i mai torn cate ceva si ea amesteca si ne explicam operatiunile, ce ramane e demn de film de groaza, curat cand doarme

Pupam bolnaviorii, pe toti ! Si dorim muuulta sanatate !
Spor la lucru schimbul 3, seara placuta la restu` si pupici pe burtici ! Merg sa bag cupilu`n sac

Am uitat, m-am tuns, dar am tuns si mandra mica. A stat exemplar, nu ne puteam opri nici io nici tata`so din admiratie, coafeza era leoarca de emotie, nu mai tunsese asa cupil mic si mumos

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Carmen..reparatii capitale? Tu sau casa?
Daria noapte buna...si vreau poze cu mamica si piticu' tunsulici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

...nu ne puteam opri nici io nici tata`so din admiratie, coafeza era leoarca de emotie, nu mai tunsese asa cupil mic si mumos

curat! Coane Fanica! la proaspata tunsulica brava! sper sa reusim si noi cu Serban zilele astea...inainte de Pasti.

Kim , vad ca nu stai degeaba, arzi gazu'

mai stau si eu o tzara, dar nu pe DC, doar pe PC ca am de lucru la o traducere...nu m-am abtzinut sa nu va salut

RB

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput