Smecherasi de iulie-august 2004 (173)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

multumim, dar tusim ca hotii de cai, numai Danut nu tuseste, dar inca-l doare ceva in gat, cred ca nu s-au vindecat leziunile alea de la herpangina, mai bagam cate un jet de tantum verde.

revin m incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice sanatate multa..si nu-l scoate miine afara pe d-nul Gizmo!Mey nu mai trece sezonul asta!
Despre prajituri..eu faceam...acum tot timpul petrecut la bucatarie sau facind curat...am senzatia ca este timp irosit..pe care as fi putut sa-l petrect cu Luca...asa simtiti si voi? Mai ales cele care lucrati! Asa ca eu cumpar totul....iar cind ne-om aseza la casa noastra angajez pe cineva! Am zis!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Alice, poti sa-mi spui si mie cum faci tu ciorba de loboda? Te rog frumos!

Mergi la inceput

Adela pt ca sint pe aici si am limbarita...ciorba de loboda...
Pui la fiert ceapa verde tocata marunt, apoi loboda, vegeta, spre sfirsit orez si bors...ce pofta mi-ati facut..eu de unde sa iau loboda sau stevie??
Edit: evident leustean...iar unii o dreg cu ou sau smintina..eu prefer fara!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, subscriu la faza cu cumparatul, desi nu sint la fel de bune cu cele facute in casa ... singura praji care imi iese super e cea de mere ! Cu un rind de gem intre ...
Adela, eu fac ciorba de loboda cu carne - cel mai bine cu cea de miel - intii fierb carnea (capul si coada fac cea mai buna ciorba !) cu ceapa, patrunjel si pastirnac, apoi cind e gata, scot si in bulionul ascesta pun morcov, cartof, dovlecel, loboda (merg si foi de stevie si salata), orez si cozi de ceapa verde - la final poti pune un ou batut si patrunjel verde si leustean ! Aaaa, si bors, sa fie acra, dar mie nu-mi place acru, asa ca sotul meu e vitregit la capitolul acesta !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Pai nu cred ca o sa mergem afara miine, cica se strica vremea ... eu ma gindisem ca nu are ce rau sa ii faca daca nu are febra ... cred ca mai ies ceva masele sau dinti, ca e tare nervos si sta mereu cu miinile in gura si baleste !
PS - am luat si eu echinaceea si sirop cu propolis si bagam sa treaca si o usoara tuse.

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Eu nu fac ciorbele gen loboda, stevie..cu carne..pentru ca eu nu prea pap carne...de nici un fel..nu-mi place! Si musai sa fie acra...abia astept o ciorbita de zarzavaturi acrita cu corcoduse...aoleu...

Mergi la inceput

Fii-miu cred ca iara face febra, deja are 37,6 ... acu bagam nurofen, sper sa fie doar ceva trecator !
Oaaaa, Olivia, pe mine daca ma pune cineva sa devin vegetariana, il impusc categoric ! Eu sint carneodependenta, heheee !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

[quoteOaaaa, Olivia, pe mine daca ma pune cineva sa devin vegetariana, il impusc categoric ! Eu sint carneodependenta, heheee !

[/quote]

se si vede la tine :))))
De ce-i pui Nurofen la 37,6???? Nu te supara ca ma bag!

Mergi la inceput

Nu se vede, ca-s prea a naibii, vorba lu sotzu meu !
Pai devine din ce in ce mai cald, il simt la mina, ca doar a stat la mine in brate si ne-am uitat la pisicile aristocrate !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput