Smecherasi de iulie-august 2004 (173)
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
Buna dimineata Kim ! Cum mai sunteti ? Ce face Luca ? 
Leeloo - astept poze ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
mitzura spune:
Salut!
Tocmai am bagat o burta de capsuni (de cateva zile mi s-a pus pata pe capsuni, de nu mai vad altceva in fata ochilor), si am intrat sa vad ce mai faceti.
Am vazut o motzata mica, care s-a schimbat foarte mult de cand n-am mai vazut poze cu ea, arata ca o fetitza mare. O pupam sa-i treaca raceala!
Mie mi-e asa de ciuda ca mi s-a stricat aparatul si nu mai pot sa-i fac poze lui Tudor....![]()
Papadie, bine ati venit acasa! Poate cand mai ai timp sa intri, ne spui doua vorbe despre cum a s-a comportat Catrina la venirea Sofiei, cum a primit-o? Sunt interesata la maxim de subiectul asta, ca la noi cred ca o sa iasa scantei, la cat e de mamos Tudor.
Vad ca vorbiti despre capre si oral, ntz, ntz, ntz.....se stiu ele cele cu musca pe caciula. Bineinteles ca am percutat rapid la subiect, ca de cateva zile numai sex visez. Pacat ca nu pot sa-l si fac, din cauze de greturi si copil care nu se mai dezlipeste din patul lu mami. 
Apropos de prajituri....eu nu fac decat una anul asta, cheesecake dupa reteta Roxanei, ca numai la ea mi-e gandul de cand am citit-o. Apropos, Roxana, am o intrebare mica: zici acolo ca trebuie un plic de gelatina dizolvata in 3 linguri de apa sau suc....de care gelatina, din aia care se pune pe deasupra la torturi, sau din aia pe care scrie gelatina fin maruntita? Oricum, pe ambele scrie ca se incalzeste umpic pe foc, si tu nu zici nimic de incalzit, de aia sunt derutata.
A, si mai vreau sa fac ciorba de loboda, prin zona noastra nu se face, asa ca habar n-am sa fac, dar am tot auzit despre ea si vreau sa incerc. ma duc sa caut vreo reteta pe net. Cosmin zicea ca imi aduce un ied anul asta, in loc de miel, despre care de asemenea nu stiu cum se gateste (probabil ca o sa-l fac la fel ca pe miel).
Asta a fost capitolul mancare....se vede ca-s
, nu?
Ma duc sa caut retete...
kim222 spune:
Multumim de intrebare...Luca este bine..l-am rezolvat!
S-a trezit si el tot la 6..urlind dupa lapte de parca era sfirsitul lumii...
Ma duc sa citesc din urma.,...
sint pe aici..
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Vazut pe Moata..o dulce ..ce bine-i sta cu mot! Sa-i faci codite! Mi-ai facut pofta...de Pitesti!
Sanatate ...dar de ce crezi ca-i de mers la spital?
Multumesc pt raspunsuri Monica si Roxi
. Am sa iau din plastic..Dar sint si masute mici din plastic?
Roxi s-a rezolvat infectia? Cu se simte Pat?
Daria...ce facusi...de ieri pina azi? Asa repede s-a razgindit tati? Daca da...esti o fericita!
Ioana ...sanatate maxima...Intri si tu in alta gasca?
Adela ..pofta buna..ca mare vad ca este!![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
szivarvany spune:
Hehehe, nu stiu daca s-a razgandit, da` io m-am razgandit ... fac diseara sondaj de opinie ... santaj, chestii ... Vreau sa fiu mamica de iulie/august 2008
Ne bucuram ca Luca e mai bine 
Chiar Rain, cum e mandra mica ?
Pako, cum sunteti cu acomodatul ?
Lia - cum stati cu racelile ?
Vrabiuta - asteptam vesti bune !
Kro - pe unde umblati, fetelor ?
Mimilinca - nici tu nu ai semnat azi ...
Dana-cuscra
- ce faceti ?
AndreeaPhilip, Polux, AncaMaria, LauraOprescu ... buna dimineata ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
kim222 spune:
Aici la 2 ani se face prima doza vacccin antihepatita A. Pot cumpara din Ro acest vaccin? Roxa ce zici? Al meu sot a facut hepatita A in clasa a 4-a si de atunci metabolismul lui s-a modificat...prin urmare maninca extrem de putin si se ingrasa cu aer si apa
, diskinezie biliara...deci vreau sa evit urmarile ...Multam!
Marina spune:
si io'st in viteza da doar sa lamuresc lucrurile...
- io aici raman...nu o sa ma vedeti never la alte mamici de ---. So, contati pe mine desi sunt o prezenta cam sporadica![]()
Mitzu, zise ionu sot de dna papadie ca sofia e inca in spital pana face 2 kile. Cu dna papadie nu apucai sa vorbesc ca dormea...fericita
kim222 spune:
Daria tin pumnii!
Marina..te primimi chiar si asa sporadic:)))
Papa bine ai venit acasa! Asteptam povestea nasterii!
Edit: Marcela succes la dr!
Despre olita....ieri de ex Luca nu a stricat decit 1 pampers..in rest au fost pe faza! Luca este pus la fiecare 2 ore...si de fiecare data i se explica si apoi este laudat nevoie mare! L-am lasat si gol..mai ales seara...a facut evident pipi....si apoi tipa la noi ca a facut kih...si ne tot arata...si ne punea sa stergem!![]()
philip spune:
neata
is la a doua cafea, daca ma inspir mai scriu acusi
philip
&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Bonsoar in sfirsit !
Ce prestez io, ca intreba Carmen ? Pai azi a fost zi de spalat, cu tot cu perdele, mers in cora dupa cumparaturi plus ingrijit una bucata copil trezit cu temperatura ... la prinz a fost bine, am iesit afara, apoi cind ne-am intors de la magazin, iar temperatura, de data asta 38 cu 3, acu e bine dupa panadol ! Io scriu acilea si gizmoul w in brate la mine, se uita la james blunt ![]()
Papa, bine ai revenit acasa si muuulta sanatate si pupici cu carul Pescarushului mic (imi placre taare de tot alintul aista !).

Rain, hehe, vazut motzata mica, ce frumos era acolo la flori ! Si imi pare rau sa aud ca nu i-a trecut raceala, sper ca sinteti mai bine ! Sanatate multa !
Mitzule, ciorba de loboda e super, pofta buna sa ai, noi deja am terminat o tura, mai tre sa fac una acu de paste ! Si apropo, nici eu u fac prajituri decit foooarte rar, cind am chemare si timp si chef, nu prea am mina de asa ceva !
Olivia, pupici lui Luca si ma bucur ca sinteti ok !!!
Sint pe aici ... o seara buna va doresc !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006