Smecherasi de iulie-august 2004 (173)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetili, sfat urjent:
cum sa fac cu operatiunea fara pampers ???
Adeka las mandra fara si-i pun chiloti si o schimb, o tot pun pe olita, ce sa fac, sa ma apuc sau sa o las pe mai tarziu ?
Cine se mai anunta ??? Sa nu fim singure

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io amin, cum ziceam, unde-i de naspa hop si noi

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu jtu cum decurge operatiunea fara pampers. eu l-am lasat doar in chiloti sambata si...degeaba. nici macar nu se arata jenat de faptul ca facuse o balta in sufragerie. si am citit ca daca nu reactioneaza altfel....degeaba te stresezi. asa ca am ales sa nu ma stresez, macar pana in vara. succes altora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pe ionut l-am lasat fara pampersi vara, da` el manifesta oareshce tirshala cind facea pe el, asta mica, noo...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Deci io am lasat capra mica fara nika aseara, ca m-a apucat pe mine ... si s-a dus direct pe podele si facuse pipi, dupa care a alunecat. Era tare mirata si suparata ca io nu mai puteam de ras Era asa haioasa, nu stia ce se intampla Dupa care a luat carpa si s-a pus si ea sa stearga.
Am sa vad ce fac ... chiloteii sunt pregatiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la mine!
Astazi intru tirziu si pe fuga ca am avut multa treaba...
Pentru Paste, cum spuneam, nu ma voi pregati cu nimic, decit cu oua roshii... Daria, trimite-mi si mie, virtual, din bunatatile tale!!! (poate asa nu o sa se depuna...)
Roxana, la fel se manifesta si Stefan daca il las fara pampersi (adica nu se manifesta...) - si eu am citi la fel ca pina nu dau macar un semn ca ar fi jenati de "udatura" sau macar curiosi, nici nu e cazul sa ma gindesc la chilotei...
In rest astept cu nerabdare minivacanta de Paste....

Papadicu - pupam in grup fetitele!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

gagici, n-am eu timp sa scriu prea mult, moata tot nu si-a revenit, cred ca merg la budimex, macar sa stiu ce are ...
am pus poze facute ieri, cand in sfarsit am reusit sa-i fac un motz , si poze de sambata, de la Pitesti, am fost la Simfonia lalelelor!
http://community.webshots.com/album/549606917UdbWfL

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ce frumoasa e Moatza mica motzata Ii dorim muuulta sanatate ! Deci v-ati excursionat, fain

Cin` a mai pozat cupilu` ???
Sunt p`acilea ... inca nu mi-a venit chefu` de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu am pozat copilul in weekendul asta dar nu poci sa va pun pozele decit de acasa... Dar promit sa le pun!!!!
Daria, subscriu si eu - nu am chef de munca si vreau acasaaaa!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

...uitati-ma la schimbul 2! Tati a trebuit sa plece pe teren si asa ca azi lucrez 6.30 cu 3.30...deci sint pe aici...
O cafea pe vena si-s ca si noua

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput