Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 8
nora2005 spune:
Nu pot sa va spun prea multe...suntem in faza de "lichidare" (la vechiul servici), de adunat hirtii, carte de munca, declaratie de avere...Vineri va fi adunare in plen cu toata lumea si, cred, vom depune si juramintul ! Va fi o lunga perioada de organizare, cu multe greutati, totul e la inceput. Dar pe mine nu ma sperie nimic !
Nora
devylla spune:
quote:Ce vorba extraordinara ai spus.Esti foarte puernica Nora...sper sa seman cu tine.
Originally posted by nora2005
Dar pe mine nu ma sperie nimic !
Nora
japonia prin ochii unui amator-new
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
devylla spune:
Teodora ai dreptate...albumul l-am facut pe fuga si am zis ..."Ei lasa ca nu mai are nevoie si de nume..."
Dar daca mi-ai atras atentia...imi fac timp si schimb.
.Merci de aprecieri,yo chiar ma bucur!
japonia prin ochii unui amator-new
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
mihaela amalia spune:
ADEVARAT C-A INVIAT!
Wow ce zile pline am avut!!!Nu am stat mai deloc pe acasa, si plus de asta a si fost asaaaa de frumosssss, sper sa o tina tot asa, ca tare m-am mai invatat sa fie frumos ![]()
Deja azi m-am suit putin pe cantar si tare nu imi place cum arata
..trebuie neaparat sa ma mobilizez![]()
Ma duc sa vad ce poze noi ai Sabina![]()
Nora felicitari din nou pentru noul job...si multa bafta in continuare
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
mihaela amalia spune:
Sabino, m-ai omorat cu capsunile
] alea
...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
gusta spune:
Buna dimineata.
Vin si eu cu raportul 68,5 kg la fel.Ma si mir ca la halul in care am bagat la dulce in mine nu s-a miscat acul inspre mai multe kg.Sper de acuma sa ma ocup mai serios de cura.
Nora felicitari pentru nou post de munca.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Christos a inviat!
si va invit sa bem o
.
Sunt din nou la servici si alaturi de voi.Mi-ati lipsit teribil de mult; m-am gandit la voi tare mult zilele astea 
Nora, abia astept impresiile tale despre noul loc de munca si sper sa gasesti niste prieteni buni si niste colegi saritori si amabili.
Pentru toate cele lalte "slabute", un
dulce si sa stiti ca si la mine tot
scrie 
Ne mai auzim cand am timp...printre hartii.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
ellinia spune:
Buna, buna!
Nora multa bafta la noul job!
Eu n-am indraznit sa ma cantaresc si nici in urmatoarea saptamana nu cred ca am sa o fac,mai ales ca inca mai ciugulesc cate o patratica de ciocolata sau un pic de cozonac/pasca.
Va pup!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
nora2005 spune:
HRISTOS A INVIAT !
Multumesc de urari ! Deocamdata nu sunt prea incintata, ca se profileaza ceva ce nu-mi place: un fel de naveta...usor in afara Buzaului...inca nu stiu cum va fi...nici nu am inceput ceva..ne ocupam cu transferarea hirtiilor...
Azi pap stevie !
Nora
miha2006 spune:
FETELOOOOOOOOOR.....
Si eu am nevoie de ajutor in lupta cu kilogramele... Am 1.68 si 80 de kileeee deci sunt

Am o fetita de 5 luni si in timpul sarcinii m-am ingast tare mult. Am ramas gravida la 70 kg si am nascut la 94 kg. Am reusit cumva sa ajung la 80 dar tot mai sunt 10. Chiar si la 70 eram dolofana asa ca mi-ar prinde bine sa slabesc macar pana la 65, so'

Problema mea e ca stau fffff prost cu timpul liber asa ca, nu prea am timp sa rasfoiesc subiectul sa vad cum ati procedat voi la inceput, si va rog sa-mi spuneti in 2 vorbe cu ce ar tr sa incep.
Bubulina mea nu sta singura cand e treaza iar cand doarme (acum din ce in ce mai putin) nu stiu ce sa fac mai repede.
sper sa ajung si eu

pt sotul meu ca altfel cred ca divorteaza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()