Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 9
Eftimie C. spune:
Miha, bine ai venit si spor la pierdut kg.
Tu esti in aceeasi oala cu mine si te sustin
.Eu personal nu tin o dieta anume, dar am renuntat la alimentele nocive, am redus considerabil grasimile si dulciurile si....de luni ma voi mobiliza si mai tare, ca vreau la vara sa am macar 70kg si sa incap in niste haine mai vechi...
Nora, n-am uitat ca ai promis detalii despre viata ta de
in
.
V-am spus ca am aproape 80,5kg si sunt din nou peste prag?
Lasa ca de luni
pe spinarea mea.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
devylla spune:
Miha bine ai venit!Spor la slabit.
Mihaela hehehe
...hai ca le sterg ![]()
Carmen mama nu mai fi suparici ca asta este.Si yo m-am ingrasat...om reusi noi 
japonia prin ochii unui amator-new
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Eftimie C. spune:
Multam de sustinere Devylla, de luni sunt iar alaturi de voi si am de gand sa vad rezultate; repede si bine ![]()
Carmen E. si
simomic spune:
Buna fetelor,si mai intai de toate
"HRISTOS A INVIAT!"
Stiu ca am lipsit putin cam multisor dar dupa cum v-am mai spus a avut monitorul defect si a cam durat pana l-am recuperat, din Sibiu a fost dus in Buc. de cai de la firma, de doar suntem in Romania...
Nora sincere felicitari ma bucur sincer pentru tine fiindca se pare ca viata ta se aseaza atat pe plan profesional cat si pe cel sentimental,. sa-ti dea Dumnezeu numai numai bine.
Salutari si restul fetelor, ma bucur pentru cele ce au mai dat cate ceva jos.
Noi Pastele l-am sarbatorit ca de obicei prin munca, Sambata am fost sch.3, Duminica libera iar Luni in loc sa-mi astept stropitorii m-am dus sch.2, cred ca deja stiti ca pe la noi in a doua zi de Paste baietii merg sa stropeaca fetele cu parfum si trebuie sa spuna si o mica poezioara gen- In casa am auzit ca aveti o floare,
vreau sa o stropesc sa creasca mare,primiti?
sa fi vazut ce mandrii au fost copii, frumosi imbracati, cu parfumelul dupa ei.
Pentru raport nimic schimbat nici la kg nici la dimensiuni, adevarul e ca nici nu m-am mai prea fortat, fiindca acu am si o perioada in care lucrez mai mult de noapte,si chiar ma simt obosita.
Deocamdata va pupicesc si 

olim spune:
Salutare.
Stiu ca trebuie sa imi fie rusine, dar nu am ce face, am avut mari problemsuri si nu am putu scrie.
Sper sa incep de zilele astea sa va scriu mai multe.
Mari schimbari nu s-au produs la mine, dar promit ca ma apuc de treaba cat mai repede.In volum am slabit, dar la kg,mai nimic.
Revin cu amnunte.
Pupici

Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Azi trebuie sa fie o zi deosebita si sper sa am dreptate.Ma refer aici la rezultatul meciului de diseara. HAI ROMANIA, HAI STEAUA, HAI BAIETII!

Gata, ca o sa ma trimiteti pe un forum pentru microbisti/barbati.
Nu prea ati fost active ieri?V-am cules si de pe pag.2...Off off.
Carmen E. si
AlinaCan spune:
Dragele mele, am citit printre randuri cele recomandate de voi si sincer m-a cam luat cu dureri de cap retele astea de slabit mancand din 2 in 2 ore.:)))) E o gluma sau mi s-a parut mie ? Eu ce v-as recomanda calduros este sa mestecati o guma din 2 in 2 ore in cazul in care vreti sa slabiti (fara gluma), sa faceti miscare cat de mult puteti( chiar si mersul pe jos ajuta enorm, urcatul scarilor de mai multe ori, mersul pe bicicleta chiar cu copii alaturi daca sunt deja mai maricei) si sa incercati sa cam uitati de mancare. Si inca ceva, nu va cantariti zilnic, caci daca intr-o zi vei pune 1/2kg si-l vei observa imediat, atunci te vei supara si vei crede ca tot efortul a fost in zadar. Mai bine fixati-va o zi pe saptamana cand sa va cantariti si atat.
Altfel eu va doresc la toate mult succes si sa deveniti siluete asa cum va doriti!
teodora35 spune:
draga Alina daca ai observat cumva nu prea tinem o dieta anume fiecare dintre noi se descurca asa cum poate din cite stiu eu mestecatul gumei nu face asa bine la stomac asa ca mare atentie la recomandarile pe care le dai daca tu ai urmat o astfel de dieta mult succes in continuare.Iar eu daca vreau sa maninc din 2 in 2 ore sau din 3 in trei este treaba mea nu vad de ce te-ar deranja pe tine.de facut sport cred ca facem fiecare in felul nostru eu spre ex merg zilnic pe jos la munca si nu un mers lejer cite 20 min.Daca nu ai fost atenta cu toate ca ai zis ca ai citit"printr rinduri"trebuia sa observi ca nu ne cintarim decit o singura data pe saptamina
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Eftimie C. spune:
Teodora, sustin punctul tau de vedere.
AlinaNoi aici primim pe oricine vrea sa slabeasca si sa fie alaturi de noi; intrusii nu-si au rostul.Si apropo, la diete nu e recomandata guma de mestecat.Daca vrei sa vii alaturi de noi, estti bine primita; daca vrei sa faci miisto de noi...renunta.Mai e unul care ne "saluta" din cand in cand si nu primeste decat 
Salutare!
Carmen E. si
karin10 spune:
Asa va vreau fetelor , hotarite.
Nora si eu sunt tare curioasa de noul job , dar si mai tare de celelalte schimbari

.
Cintarul meu bate cimpii asa ca de azi am trecut pe ceai verde, fructe si legume: dimineata am mincat morcovi de exemplu.
Raportul las sa mai astepte pina in 1 mai cum a zis Nora, ca n-as vrea sa va sperii