Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, va doresc sa aveti un Paste Fericit, plin de bunataturi care nu se vor vedea la cantar.
Iar atunci cand ma intorc sa fiti toate cu mult mai putine kg decat acum.
Ne auzim pe 1 mai cand ma intorc, si poate ne si vedem (multe poze)

Acum mai am de facut cateva bagaje de facut, iar maine dis de dimineata voi lua si mai apoi si voi ajunge intr-un tarziu la destinatie .

Va pup pe toate
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Drum bun si distrati-va din plin...ca meritati.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Mai intii incep cu NORA :felicitari si pupici multi pentru toata ambitia si puterea de care dai dovada;ne-ai demostratat ca esti o invingatoare si ca esti buna de luat drept exemplu. Sunt asa de mindra de tine ca parca si eu am contribuit cu ceva : chiar ma bucur foarte mult.
Eu am intrat mai tare sa va urez [font=Arial Black]PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI.
Fug la treaba ca mi-au adormit piticele si mai inca ceva de terminat , desi mi-e o foameeeeeeeee;incerc sa nu mai maninc seara dar tare e greu .
Va pup , somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Nora, desi cu intarziere, te felicit si eu din tot sufletul meu pt reusita ta.Sa fie intr-un ceas bun si postul cel nou sa-ti aduca numai satisfactii.

Asa....si in legatura cu raportul ce sa-ti spun, a venit fratele meu in tara si am tinut-o din chef in chef si m-am indopat de pizza si inghetata si m-am ingrasat un Kg.Deci am 76 de kg.
Nu dati cu pietre, va rog
Ma stradiuesc, jur dar nu prea-mi iese.
Promit c-o sa slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

neata fetelor!

Am trecut sa va salut!
eu seara m-am obisnuit s anu manac prea mult...dar uneori mai gresesc!
fug si yo la treburi....va pup

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by karin10

Mai intii incep cu NORA :felicitari si pupici multi pentru toata ambitia si puterea de care dai dovada;ne-ai demostratat ca esti o invingatoare si ca esti buna de luat drept exemplu. Sunt asa de mindra de tine ca parca si eu am contribuit cu ceva : chiar ma bucur foarte mult.
Eu am intrat mai tare sa va urez [font=Arial Black]PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI.
Fug la treaba ca mi-au adormit piticele si mai inca ceva de terminat , desi mi-e o foameeeeeeeee;incerc sa nu mai maninc seara dar tare e greu .
Va pup , somn usor.

mamica de fetite

Sigur ca si sustinerea voastra morala m-a ajutat foarte mult. E atit de bine sa ai prieteni care sa-ti faca "galerie" cind ai nevoie ! Multumesc si tie, inca o data
Ma bucur ca sunt un exemplu de vointa pentru voi...acesta e si scopul...o sa vedeti ca fiecare in parte o sa reusim ceea ce ne propunem, sustinute de prietenele pe care ni le-am facut aici.
O sa incep un nou job, de care habar n-am, imediat dupa Paste, sunt noua si intr-o relatie, dupa ani de singuratate, iar barbatul acesta chiar ma iubeste ca un nebun. Multe schimbari in viata mea !
Va doresc si voua numai bine, sarbatori pline de LUMINA si un PASTE FERICIT voua si familiilor voastre !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Nora felicitari ma bucur tare mult pt tine ca ai reusit ceea ce ti-ai propus si ca pina la urma a rasarit soarele si pe strada ta.Eu doresc la toate fetele un paste fericit multa lumina si caldura in suflet.

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!!!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

fetelor va urez un paste fericit ,multa caldura si lumina in sufletele voastre

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Paste Fericit!

Tot ce va doriti!

Va pup!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput