Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In legatura cu raportul am nevoie de o pasuire de la voi .
Adevarul nu am avut timp sa ma cantaresc. E o nebunie la mine la serviciu fac si ore suplimentare iar azi e ziua 1 a CM.
Iar cand ajung acasa pic franta de oboseala, dar ca deh mai am o zi si plec .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Moni distractie placuta in vacanta...si sa stii ca data care vine nu mai scapati de mine

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am inteles Mihaela, dar poate data viitoare vom face concediu la Buhusi . Ce vei face atunci?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Va astept cu usa larg deschisa...

..noapte buna ca eu am plecat la ca maine ma asteapa o alta tura de trebusoare...nu avionul ca pe altii

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

BRAVO NORA !!!

Multumesc

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

monica distractie placuta!
miha bravo pt -500 g.
nora bea si pt mine un pahar...ca tare as mai bea un gin...de vro' 4 luni nu am mai baut.
Carmen spor la munca...
Va tzuc

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!Am din urma si nu-mi vine sa cred pentru Nora, bravoooooo ....
Ma bucur mult si-ti doresc succes la noul si meritatul loc de munca La tine deja a venit pe anul asta

Eu va doresc de pe acum PASTE FERICIT, sa va aduca iepurasul multe daruri si sa fiti iubite ; dar aveti grija si la mancare si la cantar, ok?
S-ar putea sa fiu libera maine si azi sa plec mai devreme, deci daca nu ne mai auzim TOATE CELE BUNE pana miercuri 26, cand voi fi o plangacioasa , dar satula de mancaruri interzise si pregatita de lupta cu kg-le.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata dar am fost super ocupata.

Ma inscriu cu brio in top rusinica cu 68,5kg.Dupa pastele nostru ca al lui tati a trecut sper sa nu o fac mai lata sa ma ocup mai serios de slabit ca am lasat-o pe tanjeala.

Nora felicitari.

Felicitari si la fetele care au mai slabit.

Incerc sa intru mai des .

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata, Gusta.Toate urarile de bine si pentru tine si la raport suntem iertate o perioada, prin bunavointa Norei; dar dupa Paste, din nou cu ambitie inainte in lupta cu kg-le

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by gusta

Buna dimineata.

Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata dar am fost super ocupata.

Ma inscriu cu brio in top rusinica cu 68,5kg.Dupa pastele nostru ca al lui tati a trecut sper sa nu o fac mai lata sa ma ocup mai serios de slabit ca am lasat-o pe tanjeala.

Nora felicitari.

Felicitari si la fetele care au mai slabit.

Incerc sa intru mai des .

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

GUSTA, TE-AM REACTIVAT ! Si ai primit si E al tau, ce sa zic. Si lasa, trebuia sa fie populat si top rusinica, nu ?

Multumesc inca o data tuturor fetelor pentru felicitari ! A fost greu, dar nu m-am lasat...pina la urma sunt printre invingatori. Sper sa fi meritat efortul si sa se aplice acea majorare de 75 % pe aceste salarii, dupa aderare

Nora

Mergi la inceput