Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor, multa activitate pe aici.
Mai Mihaela ce pot sa mai spun decatpe unii parca-i ingrasa si aerul iar altii slabesc, se pare ca esti singura care primeste felicitari.
Eu o sa dau abia maine raportul fiindca inca sunt cu rusii.
Monica ma bucur ca ai avut un concediu frumos,eu abia luna viitoare o sa am parte de asa ceva.

Va pupicesc pana data viitoare aveti grija de voi.
SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Buna fetelor.......dar ce active sunteti,mai ca nu reusesc sa citesc toate mesajele voastre darmite sa mai si scriu.Oricum sunt serioasa si incep si eu cu raportul mai intii si in tine mi-e toata speranta nora sa-mi mai gasesti si mie un loc in toc rusinica. Deci 66 de kilograme _ iar dimensiuni 102-81-103_ nu stiu cum au scazut astea daca la kile am urcat putin,probabil a ajutat sedintele de tae-bo, ca de mincat am mincat cit un porcusor, deci il merit cu virf si indesat.
Da ce multa fericire emanati toate, se vede ca a venit in sfirsit vremea buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

eu ma mentin inca la 74 kg sa vedem cit timp.Am vazut ca avem o miresica printre noi,ii doresc toate cele bune o luna de miere asa cum viseaza ea si tot ce iti doresti sabina

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by karin10

Buna fetelor.......dar ce active sunteti,mai ca nu reusesc sa citesc toate mesajele voastre darmite sa mai si scriu.Oricum sunt serioasa si incep si eu cu raportul mai intii si in tine mi-e toata speranta nora sa-mi mai gasesti si mie un loc in toc rusinica. Deci 66 de kilograme _ iar dimensiuni 102-81-103_ nu stiu cum au scazut astea daca la kile am urcat putin,probabil a ajutat sedintele de tae-bo, ca de mincat am mincat cit un porcusor, deci il merit cu virf si indesat.
Da ce multa fericire emanati toate, se vede ca a venit in sfirsit vremea buna

mamica de fetite

Buna dimineata !

Plec in graba la maxi-taxi !

KARIN, SA-TI FIE DE BINE, ASTA E, L-AI INCASAT SI TU !

TEO, HAI CA STAI MAI BINE.

Nu mai vrea nimeni in top 3? Ca la rusinica e cam inghesuiala...

Nora

Mergi la inceput

Mobilizati-va pentru raportul la cm. Valabil si pentru mine !!!

O zi buna va doresc !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata
Eu beau o cafea pe
Nora, toate am fost reci la inceput, dar dragostea ne-a incalzit.Eu am slabit mult in primele luni cand ma intalneam cu sotul (de la 58 la 53) si acum cred ca iar de la dragoste mi se trage
As vrea si eu metoda lui Liviu de slabit, dar ma tem ca deja o folosesc de 10 ani si nu da roade .
La tine kg-ul s-a pus de la stresul cauzat de noul job.Va fi bine si daca e rost de nunta, sa ne anunti din timp sa ne facem rochii...

Acum, sunt sincera.Scoateti si taiati-ma in doua si apoi puneti sare.Ieri am calcat stramb de tot.Si azi promit sa respect meniul de ieri.Dar am nevoie de mobilizare, cade aer.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Carmen ia d'acilea , e bine???? Acuma astept eu de la tine(ca doar de aia suntem prietene, csa ne ajutam si sa ne stimulam impreuna ), ca si eu am cam calcat stramb aseara

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

...si eu am calcat stramb ieri ... am papat coltunasi...am incercat sa ma abtin da' degeaba !
Mi-am luat masurile, sunt la fel ca luna trecuta, nu s-a clintit nici un centimetru, si luna asta am slabit, m-am ingrasat laloc...Deci 93-71-94 sunt in Top Rusinica!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ellinia, nu esti singura in top rusinica.
Mihaela, tu ai vrut sa ne stimulezi mancand?Avand in vedere ca ai raportat kg in minus, tu nu ai de ce sa primesti bice.
Mai dati la mine, ca nu am pomenit de paine si de cele doua paharoaice de bere.
Azi mi-s cuminte.Un ou fiert si o rosie pana acum

Si am vesti bune de la o amica a carei fetita a avut probleme de sanatate ca Edi al meu, chiar mai rau...Ma bucur si sunt fericita pentru succesul lor.M-am descarcat.Pa

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Fetelor, postati la volumul 11. L-am deschis chiar acum !

Nora

Mergi la inceput