Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 13
ellinia spune:
Buna fetele!
Waw! Sabina, felicitari! Si pentru viitoare miresica si pentru talia de viespe...auzi la ea 68 in talie!
Eu m-am ingrasat 1 kg...asa ca am 57, de masurat inca nu m-am masurat ca nu prea-mi vine...Am sa o fac totusi maine dimineata.
V-am pupat!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
mihaela amalia spune:
'Neata fetele!!!
Eu vin cu 58 de kg la raport, asta fiind un progres, deoarece dupa paste cantarul imi arata 59kg,
sunt taaare mandra de mine ![]()
(masuratorile le dau azi daca nu maine, ca nu reusesc sa imi gasesc metrul)
Ooooooo lume noua
!!!Monica sa iti fie de bine vacanta!!!
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
devylla spune:
Mihaela bravo pentru performanta...ai avut ambitie...
Multumesc urarilor...sper sa ramanem indragostiti si fericiti ca acum...multi ani!
Am reusit sa scad in talie si fund pentru ca am facut cateva exercitii de care am reusit sa ma tin in fiecare zi si nu mi-au rapit mai mult de 5 minute.Am luat-o treptat ca stiam ca nu ma tin daca o i-au brusc.Acum am ajuns la 10 minute...cu abdomene,ridicari pe varfuri,si altele.sper sa am ambitie si perseverenta sa ma tin in continuare.
Fetelor eu va pup maine si poimaine nu mai intru...plec in concediu...am liber pana luni.Yeeee.
Asa ca eu sper sa am grija cu kg in vacanta...cu toate ca s-au anuntat niste gratare....vad yo!
Pupici dulci
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Eftimie C. spune:
Ellinia, n-ai mai trecut pe la nemtencele tale.Te asteptam 
Devylla, fericito, pleci in concediu...Abia astept si eu.
Azi merg cu Edi la pediatru la un control general si sper sa fie totul ok.Va spun maine ce si cum.
Wow, devenii si io membru matur
si nu-mi mai incap in papucii de mandra.Daca vedeti un nas in vant...e al meu 
Ne-auziim maine, printre hartoage si sefi ![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Neata, tineretule!
Ce-mi aud mie urechiusele inca de la prima ora, indragosteala, nunti, fete fericite din concediusi...kg plus
Devylla, wow,, mii de felicitari si sa aveti parte de o casnicie fericita si lipsita de probleme.Chiar e o veste mare si stiu exact ce simti, trecusi si eu prin asa ceva...candva.
Nora, in sfarsit ne-ai dat niste vesti demult asteptate.Si zi-i asa, Liviu ni te fura si iti ocupa, mai nou, timpul?Detalii-detalii...
Monica, ma bucur ca ai avut un concediu placut si ca ne confirmi ca romancele sunt mult peste alte natii...Despre kg plus, no comment, aproape toate avem
Simomic,.Mai rarut, dar inca nu ne-ai abandonat.Deci vrei sa ne scrii din Canada?
Salutari si la restul fetelor...
Raport: 80.5kg (bine-bine, avand in vedere ca m-am porcit tare de la Paste incoace)
Dimensiuni: 100/94/104 -sper sa fie bune.Am sa verific si maine dimineata.
Meniu (pe care sper sa-l respect):
D:cafea multa
P:2oua + salata de spanac cu rosie
C:2-3 felii drob + salata
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Carmen, stii tu, cred ca voi presupuneti mai muklt decit este in ceea ce priveste ..idila mea...Ori trec eu printr-o faza ciudata si nu mai inteleg...Cu Liviu e bine, dar eu nu reusesc sa ma implic la fel ca el...il tin la distanta...desi el ma iubeste si vrea sa ne casatorim, eu cred ca e prematur sa ma gindesc la asta.
Nici noul servici nu ma incinta prea tare...pe mine am pus 1 kg...ce roz vad situatia
Va sa zica si tu tot dragalas
ceri Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by ellinia
Buna fetele!
Waw! Sabina, felicitari! Si pentru viitoare miresica si pentru talia de viespe...auzi la ea 68 in talie!
Eu m-am ingrasat 1 kg...asa ca am 57, de masurat inca nu m-am masurat ca nu prea-mi vine...Am sa o fac totusi maine dimineata.
V-am pupat!
Cristina siStefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Ellinia, facem uniforma de porcusori tura asta ? Se ingroasa rindurile

Astept maine si dimensiunile, poate te scoti acolo, cumva.
Nora
nora2005 spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia
'Neata fetele!!!
Eu vin cu 58 de kg la raport, asta fiind un progres, deoarece dupa paste cantarul imi arata 59kg,sunt taaare mandra de mine
(masuratorile le dau azi daca nu maine, ca nu reusesc sa imi gasesc metrul)
Ooooooo lume noua!!!Monica sa iti fie de bine vacanta!!!
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
Ma insel cumva sau sunt primele flori ?
Felicitari, Mihaela

Cum ai reusit ?
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Ellinia, n-ai mai trecut pe la nemtencele tale.Te asteptam
Devylla, fericito, pleci in concediu...Abia astept si eu.
Azi merg cu Edi la pediatru la un control general si sper sa fie totul ok.Va spun maine ce si cum.
Wow, devenii si io membru matursi nu-mi mai incap in papucii de mandra.Daca vedeti un nas in vant...e al meu
Ne-auziim maine, printre hartoage si sefi
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Carmen, felicitari !

In alta ordine de idei, Liviu imi spune ca stie el o metoda GARANTATA sa slabesc 4 kg pe saptamina. Inca nu m-am decis s-o incerc
Nora
nora2005 spune:
Fetelor, va rog sa priviti lista in dreptul fiecareia, si sa-mi spuneti cine a dat raportul si nu vede modificarile sau nu se regaseste in unul din cele doua topuri, ok ?
Nora

si...kg plus
.Mai rarut, dar inca nu ne-ai abandonat.Deci vrei sa ne scrii din Canada?