Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela amalia spune:

Multam de
Sabina, mai asteptam si pe 2 iulie turul 2 de
![]()
.Pai daca spui ca stai bine la cm asta inseamna ca si la kg stai bine, ce logica am ![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
simomic spune:
Buna fetelor imi pare rau ca dau cam rarut pe aici dar asta nu inseamna ca v-am uita
,avem tot mai putin timp liber,Sori pleaca in noaptea asta spre Targoviste trebuie sa se prezinte la comisariat, eu tot rad de el ca-l duce din nou catana,apoi am umblat mult fiindca prietenii nostri din Canada ne inebunesc sa incepem odata si noi actele, mersul la servici si binenteles superbele treburi casnice asa ca de unde sa mai avem pretentia sa dispunem si de mai mult timp liber.
SABINA ITI DORESC INCA DE PE ACUM SA AI O NUNTA MINUNATA, CA SIGUR O MIREASA FRUMOASA VEI FI.

Nunta noastra a fost parca un vis, totul a fost minunat iar noi pur si simplu pluteam.Iti doresc sa treci si tu prin asemenea senzatii.
Iar tie Nora draga ce sa spun
e minunat sa fii
, sa poti striga in gura mare

, eu sunt de parere ca nici nu mai are rost sa urmezi vreo dieta,dragostea te va slabi in mod sigur, vorbesc din propria experienta, cand eram in faza de curtari si plimbari prelungite pana in miez de noapte am dat jos la greu ca de cui ii mai ardea de mancare...vremuri....
Pe celelalte fete le salut cu drag si pana data viitoare va pupicesc. SIMOMIC
Moniland spune:
Fetelor, am revenit.
Pot sa va spun ca acolo ma simteam cea mai slaba si mai frumoasa. Erau spanioloaicele cu fundul mare, mai era plin de englezoaice care erau cat China. Ce-mi mai faceau concurenta erau unguroaicele, care se stie ca sunt frumoase si au grija de ele. Asa ca acolo e de noi. Painea e cam scumpa si am mancat putina, dar in schimb bautura era ieftina. Prin urmare s-a compensat si am pus ~ 1 kg. Voi vedea maine la cantar.
Sabina felicitari!
Am vazut pozele cu capsunii
si ciresii in floare. Astept aleea plina cu cirese ![]()
Nora, ma bucur pentru tine 

Monica
devylla spune:
Merci fetelor.Sunteti dragute...
...pan' la nunta tre' sa dau si restul asta de kg care nu vrea sa mai plece de la mine.
In concluzie...raporul:54 kg,400 de grame in plus...sunt un porcusor.
Insa ma bucura dimensiunile:83-68-90.5
Dupa mine asta e un semn bun...bine acum sunt si rushii cu mine si e posibil sa nu fie corecta greutatea.
Nah...va pup...la noi a fost super cald ieri,28-29 de grade...pacat ca am muncit...am dormit cu geamurile deschise...azi se pare ca e cald dar nu la fel de cald ![]()
Am fugit
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Nora Nora ni te-a furat Silviu....
Copii anunt cu emotie ca pe 2 iulie 2006 orele 11:00...voi fi miresica
...deabia astept ...hi hi...acum a inceput nebunia cu pregatiriile caci suntem cu o luna in urma...
...si trebuie sa recuperam.
Cu dieta ...am fost cam porcusor saptamana asta...insa o i-au de la capat de luni.
Pupic fetele!
japonia prin ochii unui amator-new
`neata !
Raspund telegrafic mesajelor, ca trebuie sa plec in 15 minute si nu stiu cind revin acasa...iar la job nu mai am net.
Sabina, sincere felicitari

! Ma bucur pentru tine ! Sa fii fericita !
Pe prietenul meu il cheama Liviu...multumesc...

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amaliaSabina.Felicitari
pentru
si Nora pentru
![]()
![]()
Tre' sa...asa macar virtual
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
Multumesc si tie
, Mihaela, desi eu nu sunt prea desmeticita si nu stiu ce sa va spun ca se intimpla cu mine...nu-mi dau seama nici macar de faptul daca sunt sau nu indragostita...complicat...Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by simomic
Buna fetelor imi pare rau ca dau cam rarut pe aici dar asta nu inseamna ca v-am uita,avem tot mai putin timp liber,Sori pleaca in noaptea asta spre Targoviste trebuie sa se prezinte la comisariat, eu tot rad de el ca-l duce din nou catana,apoi am umblat mult fiindca prietenii nostri din Canada ne inebunesc sa incepem odata si noi actele, mersul la servici si binenteles superbele treburi casnice asa ca de unde sa mai avem pretentia sa dispunem si de mai mult timp liber.
SABINA ITI DORESC INCA DE PE ACUM SA AI O NUNTA MINUNATA, CA SIGUR O MIREASA FRUMOASA VEI FI.
Nunta noastra a fost parca un vis, totul a fost minunat iar noi pur si simplu pluteam.Iti doresc sa treci si tu prin asemenea senzatii.
Iar tie Nora draga ce sa spune minunat sa fii
, sa poti striga in gura mare
, eu sunt de parere ca nici nu mai are rost sa urmezi vreo dieta,dragostea te va slabi in mod sigur, vorbesc din propria experienta, cand eram in faza de curtari si plimbari prelungite pana in miez de noapte am dat jos la greu ca de cui ii mai ardea de mancare...vremuri....
Pe celelalte fete le salut cu drag si pana data viitoare va pupicesc. SIMOMIC
Simo, multam, poate treci si tu mai des pe aici...

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Fetelor, am revenit.
Pot sa va spun ca acolo ma simteam cea mai slaba si mai frumoasa. Erau spanioloaicele cu fundul mare, mai era plin de englezoaice care erau cat China. Ce-mi mai faceau concurenta erau unguroaicele, care se stie ca sunt frumoase si au grija de ele. Asa ca acolo e de noi. Painea e cam scumpa si am mancat putina, dar in schimb bautura era ieftina. Prin urmare s-a compensat si am pus ~ 1 kg. Voi vedea maine la cantar.
Sabina felicitari!![]()
Am vazut pozele cu capsuniisi ciresii in floare. Astept aleea plina cu cirese
Nora, ma bucur pentru tine
Monica
Monica, si eu la fel...mi-am administrat deja dragalasul
...pentru stimulare. Maine dimineata pun si masurile, acum nu am timp. Oricum, la cit m-am "porcit" la masa in ultima vreme am luat putin, zic eu. Dar gata, de azi, regim. Am zis !Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Merci fetelor.Sunteti dragute......pan' la nunta tre' sa dau si restul asta de kg care nu vrea sa mai plece de la mine.
In concluzie...raporul:54 kg,400 de grame in plus...sunt un porcusor.
Insa ma bucura dimensiunile:83-68-90.5
Dupa mine asta e un semn bun...bine acum sunt si rushii cu mine si e posibil sa nu fie corecta greutatea.
Nah...va pup...la noi a fost super cald ieri,28-29 de grade...pacat ca am muncit...am dormit cu geamurile deschise...azi se pare ca e cald dar nu la fel de cald
Am fugit
japonia prin ochii unui amator
Sabina, ne mobilizam impreuna, da ?
Nora
Eftimie C. spune:
Neata, tineretule!
Ce-mi aud mie urechiusele inca de la prima ora, indragosteala, nunti, fete fericite din concediu
si...kg plus ![]()
Devylla, wow,
, mii de felicitari si sa aveti parte de o casnicie fericita si lipsita de probleme.Chiar e o veste mare si stiu exact ce simti, trecusi si eu prin asa ceva...candva.
Nora, in sfarsit ne-ai dat niste vesti demult asteptate.Si zi-i asa, Liviu ni te fura si iti ocupa, mai nou, timpul?Detalii-detalii...
Monica, ma bucur ca ai avut un concediu placut si ca ne confirmi ca romancele sunt mult peste alte natii...Despre kg plus, no comment, aproape toate avem 
Simomic,
.Mai rarut, dar inca nu ne-ai abandonat.Deci vrei sa ne scrii din Canada?
Salutari si la restul fetelor...
Raport: 80.5kg (bine-bine, avand in vedere ca m-am porcit tare de la Paste incoace)
Dimensiuni: 100/94/104 -sper sa fie bune.Am sa verific si maine dimineata.
Meniu (pe care sper sa-l respect):
D:cafea multa
P:2oua + salata de spanac cu rosie
C:2-3 felii drob + salata
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)

.
...si trebuie sa recuperam.
...asa macar virtual