Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela amalia spune:

Carmen nu se mai deschide farmacia, cel putin pentru moment au renuntat la idee din cauza ca nu au gasit farmacist(cu facultate) pe gustul lor...
Sabina si pe mine m-ai dat peste cap cu formula aia
Am facut-o asa cum am crezut eu mai bine si mi-a dat 58,05...Calculeaza si tu te rog sa vad daca am reusit sa inteleg
...V=24 si inaltimea=168cm
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
Eftimie C. spune:
Mihaela,
.Pacat ca unii patroni sunt atat de pretentiosi.De multe ori un angajat fara prea multa scoala, e mult mai eficient; dar ei n-au rabdare sa se convinga.Trust me, stiu ce spun.
Dupa formula Sabinei, mai am de slabit cam 15kg.Ce-i drept, cand aveam 65-67kg, toti spuneau ca arat
.as vrea eu sa mai fiu asa 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
teodora35 spune:
eftimie uite aici sa iti calculezi greutatea
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
AlinaCan spune:
Mihaela Amalia & restul, eu v-am sfatuit cu cele mai sincere ganduri, degeaba ma combateti in fel si chip. Din partea mea mancati si din ora in ora, n-am nimic impotriva. Spui ca nu mancati mult, ok, dar totusi ceea ce mancati va va tine stomacul in lucru si in loc sa-si faca treaba si sa arda surplus din organismul vostru, se va chinui cu "putinul"mancat de voi. In plus, practic din 2 in 2 h te tot gandesti: Of, ce bine, iar sa mananc eu ceva....
Si dovada ca am dreptate e insasi rapoartele voastre (de fapt asta m-a si determinat sa scriu la acest subject) unde se vede ca cel mai mare eveniment esta slabitul a 1/2kg si apoi pus la loc.
Oricum eu va doresc slabire cat mai usoara si promit ca nu mai scriu sa va necajesc.
devylla spune:
quote:Draga Alina...vezi-ti tu de treburile tale...lasa-ne pe noi aicia cu Kg noastre...tu ai intrat unde nu iti fierbe oala...cu comentarii care nu isi au locul si rostul...te sfatuiesc sa ne lasi asa cum suntem,mancand din 2 in 2 ore si sa ne lipsesti de sfaturi...daca ai fi facut un efort si ai fi citit mai mult despre noi...cred ca nici nu mai postai mesajul...
Originally posted by AlinaCan
Mihaela Amalia & restul, eu v-am sfatuit cu cele mai sincere ganduri, degeaba ma combateti in fel si chip. Din partea mea mancati si din ora in ora, n-am nimic impotriva. Spui ca nu mancati mult, ok, dar totusi ceea ce mancati va va tine stomacul in lucru si in loc sa-si faca treaba si sa arda surplus din organismul vostru, se va chinui cu "putinul"mancat de voi. In plus, practic din 2 in 2 h te tot gandesti: Of, ce bine, iar sa mananc eu ceva....
Si dovada ca am dreptate e insasi rapoartele voastre (de fapt asta m-a si determinat sa scriu la acest subject) unde se vede ca cel mai mare eveniment esta slabitul a 1/2kg si apoi pus la loc.
Oricum eu va doresc slabire cat mai usoara si promit ca nu mai scriu sa va necajesc.
japonia prin ochii unui amator-new
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
nora2005 spune:
Buna fetelor,
Ma iertati ca nu am mai intrat...dar nemai avind calculator la dispozitie la servici, decit pe cel de acasa, care e VESNIC ocupat de Andrei, nu am mai postat.
Totul e bine cu mine, salut fetele noi...Nu serviciul m-a acaparat, de marti incep...ci 

![]()

...Liviu e cel care imi acapareaza TOT timpul ![]()
Nora 
devylla spune:
Nora Nora ni te-a furat Silviu...
.
Copii anunt cu emotie ca pe 2 iulie 2006 orele 11:00
...voi fi miresica
...deabia astept ...hi hi...acum a inceput nebunia cu pregatiriile caci suntem cu o luna in urma...
...si trebuie sa recuperam.
Cu dieta ...am fost cam porcusor saptamana asta...insa o i-au de la capat de luni.
Pupic fetele!
japonia prin ochii unui amator-new
mihaela amalia spune:

Sabina.Felicitari
pentru 

si Nora pentru

Tre' sa 

...asa macar virtual![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
karin10 spune:
Vai ce de vesti bune pe aici

felicitari multe multe Sabina si sa fie intr-un ceas bun........asteptam poze si amanunte cit mai multe. Felicitari si tie Nora
si poate ma lamuresti si pe mne : e Liviu sau Silviu?![]()
Fetelot mie mi-e si groaza de ziua de miine cu raportul.....oare si dimensiunile trebuie sa le dam?
Merg deseara iar la tae-bo
.Sper sa fi dat jos macar din centimetri
devylla spune:
Merci fetele.,..dau de baut pei cum

,poze inca nu am ca v-as arata...insa la album sunt doua poze cu biserica si restaurant...acelea vor fi unde vom face nunta.
si mie imi e frica de raportul de maine...de kg ca m-am masurat azi si stau bine :D
japonia prin ochii unui amator