Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela amalia spune:
fetelor!!!
Bine ai venit Miha printre noi, alaturi de noi vei slabi incet si sigur, numai ca tu trebuie sa ai multa rabdare si vointa.Multa bafta.
Alina sunt si eu de aceeasi parere ca si "colegele" mele.In primul rand nu mancam din 2 in 2 ore sa ne saturam, mancam "lejer"si cat sa nu ne fie foame.Dar tu daca nu cunosti "regulile"acestei diete, nu te baga in seama degaba, vezi-ti de silueta ta......
Sabina lasa pozele acolo, ca nu au ele nici o vina, cand ma voi mai uita pe poze am sa incerc sa nu mai trag cu ochiul la cele vinovate de
![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
Eftimie C. spune:
Buna vecina!Ce mai faci?Vesti de la job-ul ala (farmacie)?Ai gasit gradinita pentru Amalia?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
teodora35 spune:
neata fetele se poate sa va gasesc tocmai pe pagina 3 Nora unde ai disparut sau nu mai ai timp din cauza noului job sa intri .nu mai stiu daca v-am zis dar m-am apucat sa dau tapetul jos din sufragerie mare prostie am facut ca pina la urma a trebuit sa chem un meserias sa ne dea glet din nou dar asta este cind nu are omu ce face isi face singur de lucru.Si haideti inviorarea intrati sa mai ziceti cit v-ati mai ingrasat cu sarbatorile astea ca eu una m-am abtinut enorm de la mincare am rezistat eroic
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Teodora, da' ce harnicuta esti tu
.Nici bine nu au trecut sarbatorile ca te-ai apucat de curatenie
.Si mai ales felicitari ca esti silitoare si nu incalci principiile dietei.Eu n-am curaj sa spun cum stau cu kg-le 
Ma intreb si eu ce o fi cu Nora.Oricat de ocupata ar fi, ea trece de obicei, macar sa ne salute.Pe de alta parte, trebuie sa intelegem ca situatia e stresanta, ea fiind la un nou loc de munca si am inteles ca face si naveta...Lasa ca ne scrie ea in week-end.
Carmen E. si
devylla spune:
hello fetele
Zilele astea am lasat cantarul,dieta...dar nici pofta de mancare prea multa nu am avut.Am fost suparici cu bunicul meu...acum e mai bine...
Cu kg nici eu nu stau formidabil...insa ne descurcam noi.
Am facut testul ala de calcul al greutatii ideale...cica 52 tre' sa am.
Nora probail e f ocupata.Sa speram ca e bine!
japonia prin ochii unui amator-new
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Eftimie C. spune:
Devylla, sper ca nu e ceva grav cu bunicul tau.Acum e bine?
La ce inaltime ai voie 52kg?Eu am cam 1,70 si stiu ca ar trebui sa am 65, dar as fi fericita sa ajung macar la 70.
Carmen E. si
devylla spune:
Carmen i-a fost descoperit un cancer vezical...operat de urgenta ieri...si am stat intr-un stres continuu...neavand vesti mai bine de cateva ore bune...bonlav si cu inima si cu rist de complicatii din cauiza asta...insa operatia a decurs normal..acum e la reanimare ,e bine, e lucid...cu ceva dureri dar banuiesc ca e normal.Sper sa isi revina repede.A fost asa pentru toata lumea un soc...internat acum 4 zile si in 2 zile au hotarat medicii sa il opereze...cancerul deja urcase pe uretre si se indrepta cu repeziciune spre rinichi.
Si acu' on:pei la 163cm...uite iti dau formula...sper ca ai un calc la indemana ![]()
50+0.75*(G-150)+(V-20):4]*0.9
nota:G-greutate
V-varsta
*-semnul ori
si facand asta..mi-a dat rezultat 52 kg...asa ca sa ma pun pe slabit:D
Eftimie C. spune:
Devylla, ma
pentru sanatatea tatalui tau.
Cat priveste formula de calcul, m-ai ametit.Eu nu excelez la matematica si chiar cu un clac la indemana...
Greutatea e 80 sau cum ai scris-o ca sa scazi 150?
Carmen E. si
devylla spune:
pei uite asa:
50+0.75*(170-150)+(28-20):4*0.9=66.8 kg
Nu era greutate ci inaltime,am gresit eu!
Eftimie C. spune:
Multam Devylla, acu pricepusi si eu.
Fetelor, gasca
, va urez week-end placut si ne auzim luni-marti, nici eu nu stiu, inca 
Carmen E. si