Mamici casnice (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

trezireaaaa! leneselor. sau deja ati plecat la petreceri?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu m-am trezit!! Da cineva o cafea?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

ajunge?
unde umblati gagici? ca la noi e o vreme...nici un ciine sa-l scoti afara.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Felicitari , Sym !

Fetelor , si aici e o vreme...dupa ce alaltaieri a fost cald de ziceai ca e luna august , ieri a batut vantul de te lua pe sus si azi ploua si e rece si mohorat de zici ca vine toamna ! Ce se intampla ?

Pana acum n-am avut chef de nimic...sa vedem ce va fi pana diseara !

Sper ca macar voi sa aveti o zi buna !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

LA MULTI ANI FLORICELELOR!
LA MULTI ANI CAMI!
LA MULTI ANI NOII VENITE PE LUME!
CORINA,FELICITARI SA FITI SANATOASE SI FRUMOASE!

Corina,ne-ai pacalit. Ai spus sa nu-ti facem galerie ca nu nasti si tu .....tup la spital.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Corina felicitari! SA traiasca micuta minune si sa fie sanatoasa. Ce nume frumos are! Carla Rebeca imi place mult.La multi ani Cami!Paste fericit catolicilor!Eu ca de obicei nu am mai apucat sa beau cafeaua, am fost pe fuga, am dat o tura in Metro si am venit sa ii prepar lui Liviu o inventie in ale mancarurilor de regim: paste cu morcov fiert si cascaval ras si piept de pui, din care a mancat fara placere din cauza morcovilor. Si eu care credeam ca il voi pacali. Bine macar ca am mai adaugat cate ceva: Almette si iaurt si ou. O zi frumoasa va doresc si o saptamana la fel!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mmiha saru'mana, dupa casnice dadui si eu fuga la evenimente si am vazut stireas despre minunea blonda, creata si cu ochisori albastri..... mai mai ce scumpa .... eu deja o vad tinandu-se dupa Sybille si stricandu-i impreuna Corinei rujurile si pudrele Mai mama dar tu la serviciu azi? Uf daca nu faci cerere de marire de salariu ma supar pe tine
Lucia mmmmm ce buna tre' sa fie inventia ta... chiar asa mai, morcovii aia daca-i razi si-i bagi intr-un fel de sosulet nu's cu ce... nu-l pacalesti oare? Sau de fapt nu cred ca sosurile ac bine Eu n-as mai vrea sa trec odata cu gogoasa prin regim ca nu manca mai nimic... Pupm Liviu!
Alinaaaaaaa ai ma ca si la noi statea sa ploua si tot sta si sta dar nu mai ploua... si nu e frig, dar alsa ca e mai bine acasica... Si noi am fost la 2 biserici sa luam salcie sfintita la o coadaaaaaaaaa..... dupa ce in prealabil am indraznit sa vrem sa ne miruim si era sa picamla datorie cut to cu Gogo, ma se impinge lumea asta ceva de speriat, s darame parintele si alta nu . Ajunsese sa strige la ei, altfel nu ai cum sa ordonezi turma.... si nu stiu cum tot aia de varsta a teia tipa...
fug paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

bey leneselor, a scris tinuta mamicuta la mamici de martie-aprilie cum a fost. cu lux de amanunte. acum chiar vb cu ea si-mi povesteste de grasunelu' cel papacios. o minune.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Scuzati greselile de ortografie din haosul mesajului anterior.... eram cu privirea in zece parti. Va pup si va doresc duminica placuta in continuare.... parca sunt la stiri
Cami cum e, ce papi, s-a facut vreme buna sa plantezi floricelele frumoasele?
Flavia mama sa ne zici cum fu mai e rosu lacu' ala?
Tinaaa mai ai invoire cam 3 zile pana vine si Corina acasa cu nurorica ta... hihihi, sper sa te mai lase David in pace cu suptul sa-ti revii nitel... Cum e, te-ai obisnuit?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

da andreea, avem si noi salcie sfintita, da' noi nu am stat la coada ca avem pile

alexa

Mergi la inceput