Mamici casnice (32)
Raspunsuri - Pagina 7
ange spune:
Andreeaaaaaa,merci mai!
uite aici te cinstesc
dar tu nu ai somn ca este 2 noaptea in Ro.?!
zina23 spune:
CORINA felicitari, sa fiti sanatoase...amandoua!!! ne-ai pacalit...ca sa nu-ti facem galerie...
Sa-ti traiasca fetita, asteptam poze...multe poze
La Multi Ani!!! Camelia si la toate florile, sa fiti iubite.
Si acum sa zic si eu Buna dimineata!!!
ceai de fructe cu lamaie....poftiti va rog.
http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005
Georgy & Roberto-Akira
ange spune:
zina23,multumesc frumos
dar nici tu nu ai somn?!
si lasa ceaiul.uite aici de la mine
astazi sunt Floriile
andora spune:
CORINA FELICITARI, URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
CARLAREBECA,
SA FII SANATOASA SI FRUMOASA SI IUBITA!!!!!!!!
Si Corina, asa tam-nisam mai, pai tanti dr aia a ta de ce zicea ca bbe nu si nu... uffff si eu care ziceam ac prind ceva in direct, bravo mai sa fiti sanatoase amandoua si sa vedem minunea de floricica si noi cat mai repede! Refacere grabnica si milioane de pupici pt doua fete frumoase .....! Dar sa ne zica si noua cinevba,,,... cat a avut, cum, cand, ce fel
Siiiiii.....
CAMI LA MULTI ANI
SI TIE SI TUTUROR FLORICELELOR DE MAMICI DE AICI CU PITICI VOINICI!
Alina distractieplacuta la gratarel, hihi noi il vom face pe aragaz (gratarelul cu peste), iti tin pumni sa iasa soarele ac sa mergeti, acum e cam innorat aici....
Lucia uf ati ajuns deci la antibiotic.... bine ca-si face efectul, ca asa cu regim nu ies desenele cum trebuie
Hai ca nu mai stiu ce sa zic, am si uitat sa va dau cafeloi, insa azi nu e timp de cafeiuri si alte cele, va cinstesc eu in locul Corinei, luati aici
Pup dulce si mii de flori inmiresmate sa va umple sufletelul astazi!
Si PASTE FERICIT !!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
maria2mami spune:
Neataaaaaaaa fetele frumoase ca floricelele......Camiii sa ne traiesti si sa infloresti in asa zi minunata, sa ti se indeplineasca tot ce-ti doresti si cele mai frumoase ganduri sunt pentru tine draga mea!
Andora uite ce scrie la evenimente:
"Trimis la - 15/04/2006 : 10:02:30
--------------------------------------------------------------------------------
Acum o ora,a sunat taticul fericit din clinica si ne-a dat vestea cea buna.
Symaco are o frumusete de fetita,e blonda creata si cu ochisori albastrui..leit taticu :).Are 3600 g,52 cm si o cheama Carla Rebeca(cum se scrie exact,înca nu stiu..poate am nimerit-o :D )
A fost o nastere destul de rapida si usoara.
Mai multe detalii,vin de la mamaica în curînd.
Doresc un bun venit fetitei,sa fie fericita,sanatoasa si sa aibe o viata frumoasa,alaturi de parintii si surioara ei.
Mihaela (vecina,care face pe babysiter la Sybille) "
mmiha
maria2mami spune:
Am uitat sa va zic ca eu sunt tot la serviciu
Lumea pe strada se agita la cumparaturi, la biserica...e o zarva generala......sa aveti o zi minunata
mmiha
alexa si mami spune:
'neata!
LA MULTI ANI! CAMI si celorlalte floricele
mey da' ne-a facut-o corina. tocmai noi sa nu stim! si am aflat asa tirziu... oricum, inca odata FELICITARI CORINA!
la noi e o vreme de kko, e f inorat si sta sa ploua, deci gratar ioc. facem si noi pe aragaz ca andreea.
alexa
alexa si mami spune:
cum mmiha la servici? si azi?
noi ne-am trezit la 7,30, am fost la biserica, am si mincat si acum deja avem o repriza de joaca.
alexa