Mamici casnice (32)
Raspunsuri - Pagina 14
malla spune:
Daniela, te-am gasit, la generale!!! Mai dar tu te descurci de minune, nu a fost nevoie sa te ajut, dar ce ati sarit asa pe ellej? Adica nu la tine ma refer!!! Nu mi-a placut chestia asta... ce au cu ea, daca aia e parerea ei... no, domle nu mai poate omul sa se exprime!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
mariussimiuc spune:
Fetelor,sa stiti ca io sunt prin zona,numa ca nu am noutati cu care sa ma pot "reproduce" (asta-i vb lui colegul meu:"astazi nu m-am reprodus cu nimic interesant! ).Dar acum sa stiti ca la Generale,sa vad de-i pot lua apararea Danielei. De obicei,ma abtin sa intru in polemici dar daca-i cazul....
Va pup pe toate!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
malla spune:
Ma, fete ce facurati, va culcarati? Asa devreme sau sunteti la curatenie???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
diadaniela spune:
Sa va pupe mama pe voi de dragute!,ca sariti repede sa ma aparati.
Gata ,am terminat cu cearta ,ca eu nu-s dusmanoasa si nu-mi place sa supar lumea.
Adinela,eu de-aia m-am bagat in gura lupului ,ca nu mi-a placut cum a sarit la gatul lui Ellej.Fiecare vb cum il tine educatia,nu trebuie sa sarim cu bile negre si alte alea.
Eeeeeeeeeee!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Lucia,singurul defect al zonei e soacra. Iarna sta cu noi.
Si socrul ,dar el e baiat bun.
Ee,dar asta e alta poveste! Aleea ,e f frumoasa ,linistita si oamenii sunt civilizati,dar nu le [poti avea pe toate.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gegea spune:
Buna, mamici!
Eu nu am somn, sotul e plecat la Bucuresti, afara ploua de numa' si am inima cat un purice gandindu-ma la drumul lui si ma rog ca Dumnezeu sa aiba grija de el. Daria face nanica, iar eu is pe-aici.
Flavia, frumoase pozele, frumosi si pozatii . Referitor la crizele odraslei cand ne pupam, ne inscriem pe lista. Nu stiu ce nu-i convine, dar asa se manifesta si tipa la noi de parca e geloasa. Ma surprinde, pentru ca de multe ori taica-su se face ca vine si ii fura portia de tzatzi si ea nu riposteaza foarte urat, cel mult ii impinge capul la o parte si isi face loc elegant (cica )
In rest, vad ca sunteti care mai din care prinse cu facutul curateniei de Paste, iar pe-aici dati mai greu... o raritate pentru topicul nostru.
Geani si Daria
gegea spune:
mai, daca tot bantui pe-aici, macar sa fie cu folos... asa ca am deschis capitol nou si va astept cu www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73869" target="_blank">aici
Geani si Daria