Mamici casnice (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by Porumbel30
Fetelor , mi s-a pus pata :vreau sa-mi cumpar sampon colorant .Nu vreau sa-mi schimb culoarea, vreau doar sa dau un pic de stralucire .Parul meu e saten-inchis .Problema e ca nu vreau s-o dau in bara !Voi ati apelat vreodata la asa ceva ?"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Io da, da la mine e total aiurea ca am parul negru si voiam nuanta ciocolatiu, deci nu prea merge. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti exact nuanta ta de par. Eu am folosit balsam Londa si ii da parului stralucire, e adevarat, insa peste firele albe se vede cam aiurea.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alinaaaaa,stiam ca tu m-ai invitat la Pitesti ,dar nu stiu de am scris Andreea in loc de Alina.Batranetea!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

flavia
dana te invit si eu la pitesti!si daca vrei vin sa te iau din bucuresti....

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

unde sunteti? sunteti deja in febra sarbatorilor?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu sunt la discutii generale.Ma cert cu o inteligenta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Diadaniela, pe mana cui intrasi de te certi de zor??? Hai ca tinem cu tine, doar esti de-a noastra!!!

Fete, azi nu am dat pe aici ca fac curatenie de curatenie!!!
Si fac si la noapte, ca deh sa termin mai iute ca imi vin rudenii de peste tot... sa vezi ce fain o sa fie...
va pup, dau o fuga pe la "generale" sa ii tin partea la daniela!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata, schimbat listutza, mersi Danelutzo ca uitasem :)

Adriana mai citeste mama cand apuci si ce se scrie din urma, ca raman intrebari fara raspuns :)))

Dana cine te necajeste?

Lucia eu n-am vazut-o pe doamna Olteanu aia de care zici, da ma uit acuma la tradati in dragoste :)))

zina tu ai reusit sa recuperezi cu cititul?:)

Svetlana tu ce faci, n-ai terminat cu vacanta?:)

Ioana cum e atmosfera de Pasti pe la voi? Ca sunt tare curioasa...

Sa stiti ca si eu sunt in febra curateniei, azi am sters toate geamurile posibile si imposibile din casa, maine am musafiri... apoi mai vad eu :)
pupici ca nu cred ca mai revin in seara asta, am o durere cumplita de capatzana, da poate tin cont de reteta voastra :)))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Cautand si eu discutia de la generale am ajuns la descrierea zonei in care locuiesti, diadaniela.Si te cam invidez. La mine e exact opusul descrierilor tale! Si nu stau la parter ci la doi. Daca mai stateam si la parter era ja-le!Eheeee dar cearta era in alta parte, la subectul cu filmul.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Flavia m-as uita si eu la "tradati in dragoste" da nu ma lasa fimiu ca se uita la Scoby Doo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Baaa, Daniela, nu te gasai la generale si nu putui sa iti tin partea ca nu stiu la ce subiect postasi...
Flavia, eu numai acuma intrai pe net ca facui curatenie, si vazui ca are probleme daniela si sarii sa o ajut, dar asta nu inseamna ca nu ma intorceam in urma sa va citesc pe toate...
Tot timpul va citesc...
No, ca sa raspun la intrebari, Andrei e bine, mananca f. bine, si orice!!!Eu,... sunt in priza dupa cum spuneam, cu curatenia, numai ca inca nu m-am recuperat... simt inca oboseala......
Flavia, super pozele, m-am uitat o ora la ele, l-am chemat si pe sot sa le vada... ce peisaje...
Oare cat mai tine timpul asta? Cine poate sa imi raspunda??? Sincer???
Hai ca mai intru la nopate si mai vorbesc atunci...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput