Mamici casnice (32)
Raspunsuri - Pagina 11
impreuna spune:
Pai da fetelor, ne pupam si noi cand apucam :))
Ca acasa daca ne vede Sara ca ne pupam mai mult, face crize.
Voi n-ati patit asa ceva? Oare ii trece?
Andreea n-ai garantie la pantofi? Eu m-as duce cu ei inapoi, nu concep sa iau tzeapa cu marfa proasta, in cel mai rau caz ma duc macar si fac scandal, chiar daca n-am castig de cauza, macar ii sperii/enervez (asa sunt eu, rea:)
Dana lume proasta e peste tot, d macar animalele au fost la inaltime?:))
IOana mersi de ce mi-ai trimis in mail, acu am vazut si e super
Adriana ce face Andrei? Cum se simte? Dar tu?
Eu m-am apucat de spalat geamuri, da mai fac si cate o pauza:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
sunt_mamica spune:
flavia ai facut poze in cheile bicazului?trimite-mi si mie pe mail sau pune-le la album!te rog mult de tot!ca-ti dau multi !eu sunt din neamt si n-am fost pe acasa de vreo 2 ani
ilinca
impreuna spune:
Ba da sunt_mamica, pe cele cu peisaje le pun in albumul comun si le poti lua de acolo e ok asa?:)
Cum de te-ai putu abtine sa nu mergi 2 ani pe acasa?:) Las ca va revansati anul asta, mai ales ca deja aveti fetita mare
Bianca ce faci de n-ai mai trecut pe la noi? Esti suparata? In Cj ai fost?
alexa si mami spune:
sunt singuriiica! alexa e afara cu mama si cu andreea.
flavia, spor la curatenie. eu trebuie sa sterg praful si sa calc. prestez acum si dupa ce adoarme pitica.
dana, si colegu' e sapta asta mai mult la servici, asa ca suntem si noi singurele. va asteptam pe la noi ca e aici aproape. hai te rooooog!
alexa
alexa si mami spune:
pagina 2??? rusinica!!! ce faceti?
eu tot nu am prins curaj sa ma apuc de treaba.
tocmai am vb cu elena love si ne intilnim vineri in centru, abia astept. e prima intilnire cu una din forumiste.
alexa
diadaniela spune:
Andreea,mie imi spui sa vin la Pitesti?
Mai eu as veni,da' ma ratacesc cu masina prin Pitesti ,ca eu sunt cam tuta.
Am vrut sa mergem ieri la Curtea de Arges ,dar am vazut ca se innoreaza si ne-am razgandit.
Elenalove e in Pitesti? A venit pt mama ei ,nu?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
yupiiii, am un miel de la dana banana!
dana, alexa si mami=alina, eu te-am invitat pe la mine.
cum sa nu te descurci in pitesti? mergi in buc si in pitesti care e mult, mult mai mic nu! hai pls!!!
elena e in pitesti pt mama ei si ne intilnim vineri.
alexa
impreuna spune:
Si eu vreau la intalnire :)))
Apropo, aia pt la vara cand si unde o organizam?
Este deschisa invitatia pt orice mamica cu familionul:)
Hai sa venim cu propuneri: perioada, locatie.
intr-un week-end incepanad de la mijlocul lunii iunie, pana la sfarsitul lui iulie. locatie: Vatra Dornei (de ex.:)
Well?
sunt_mamica am pus pozele :)
alexa si mami spune:
flavia, io's de acord cu intilneala. perioada e ok, am sa-ti spun mai multe da' pe YM. si undeva mai aproape. hai ca iau harta la studiu si imi dau cu parerea.
alexa
ange spune:
Flavia,bun venit!
cine e "elenalove"?presteaza la noi aici si mi-a scapat?
auziti eu cu intalneala zic asa:ca sa fie echitabil pt. toata lumea zic sa ne vedem pe la mijlocul tarii.Puneti compasul pe harta si vedeti care este "mijlocul" Romaniei
Mie mi-ar place pe la o pensiune ceva dar nu chiar la "vatra dornei" ca e cam de^parte pt.bucurestence,pitestence si sunt cateva.Mai multe decat clujence
Si daca vreti sa vin cu colegul atunci trebuie sa puneti intalneala pana pe 13 iulieEl nu sta decat o luna in Ro.Apoi se intoarce acasa...eu raman la deztrabalat cu copii
mai in afara de Dana banana,care alta fata este din Buc.?
Dana banana,mi-a promis colegul ca ma duce la teatru in Buc.Mergeti?