Mamici casnice (32)
Raspunsuri - Pagina 10
ange spune:
multumesc.
astazi am sarbatorit prin somn si lene la greu
am stat la filme cu castronul de floricele intre picioare si cu berea in fatza
la noi e frigulet,ploua din cand in cand,am facut un gratar afara dar brrrrrr nu prea merge sa scoti nasul din casa
asa ca trag cu tv-ul la greu ca tare e bine sa lenevesti!
De maine intru in priza.Ma apuc de curatenie,cumparaturi pt. Paste si gradinarit daca va fi frumos.
Anul asta vreau sa fac eu mancarea traditionala de Paste acasa ca de 6 ani incoace tot cumpar si cumpar numai balarii,asa sa fie ca tareeee nepriceputi sunt romanii de la magazinele romanesti!!! fac preparate de Paste numai ca sa le vanda,atat.gust,canci!
Va pupa fata,multumesc inc'odata
Sa traiti
malla spune:
la noi ploua incontinuu de azi-noapte... offf, ce aiurea!
nu pot iesi cu Andreiutul afara ca il uda pe nasuc... nu v-ati trezit somnoroaselor? sau va trebe cafea?
no, luati de aici... cu drag!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
impreuna spune:
Multumesc k ma asteptati cu cafeaua, ca n-am mai baut demult (virtuala:)
Deci: Corina eram sigura ca n-ai nascut, ca n-am aflat nimic, dar cand intru vad vestea:) Asa ca va felicit, va doresc sa cresteti mari si frumoase si sanatoase. Asteptam vesti de la tine, sa speram cat de curand. Ce nume frumos i-ati pus
Noi ne-am distrat bine la munte, poate chiar prea bine ca nu-mi venea sa ma intorc acasa. Pacat ca vremea n-a tinut cu noi, mai mult a plouat, dar a fost bine si asa, chiar daca am stat mai mult in cabana, iar de plimbat am facut-o cu masina, ca pensionarii:) Am vizitat si Cheile Bicazului (pt a 2 oara) si mi-a placut mult, pacat ca nu prea erau romani pe acolo :)))
Pozele nu am apucat sa le descarc, nici n-am facut prea multe, deh, tot vremea e de vina:P
si revin, ca ma asteapta treaba de "casnica":)
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
'neata!
adriana, multumim de cafea. andreiutu cum mai e?
flavia, bravo voua! meritati cite o iesire asa. mai povesteste-ne.
mmiha, frumoasa rau cretulina ta.
acu' fug ca alexa trage de mine.
alexa
andora spune:
Scurt ca nu ma lasa gogoasa"
Flavia buyn venit, c e daca a plouat, si noi am tras ieri o plimbare pe lploaie cu cua pe jos de chiuia copiul de bucurie ca "poua apa mae"
Corina ce mai faci?
Alina data aviatoare venim la voi ca ne trebe si nou asa pile mari hihihi
Mmiha SUPEEEEEEEEER rapidstilor, de vis printzesa in cadita i inte flori... hihihi no comments doar pupici!
Fug.... papa aveti grija sa nu mai ajungem p nus ce pagina paaaaaaaaaaaa
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Porumbel30 spune:
Bebe a adormit si am intrat sa va salut !
Imi puteti explica si mie ce se intampla cu vremea asta ? Suntem deja la sfarsitul lunii aprilie (sau aproape ) si ploua ! Acum aici e innorat , dar ma astept oricand la o noua portie...Si nu-mi place !
E adevarat ca pt. acest colt de lume e o binecuvantare vremea asta , dar ma gandesc la ce se intampla in alte parti...
Flavia , ma bucur pt. tine ! Iti doresc astfel de iesiri ori de cate ori simti nevoia sa-ti incarci bateriile !
Ange , si eu sunt cam in aceeasi situatie referitor la magazinele cu produse pe gustul nostru...Dar ne adaptam sau...adaptam !
Va pup pe toate si mai vorbim !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
diadaniela spune:
neata fetele cucuietele!
mai Cami ,am facut muschi in bere si sotu' a fost incantat . am si poze. le pun mai tarziu.
Flavia ,tu te-ai dus acolo sa te pupi?. nu de alta ,dar imi faci pofta si colegu' a plecat la job.
fetele ,si eu ca si voi ma vait de vremea asta urata.
ieri am fost la Zoo sa facem copilul fericit.multa lume proasta am putut sa vad acolo.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Porumbelule mama, nu te mira ca de cativa ani tot asa e, s-a-ntors lumea cu dorsalu-n sus, nu se mai succed anotimpurile astea cum trebe'... ai vazut in Ro ce dezastre cu Dunarea? Nu m-as fi gandit ca o sa vad Giurgiul sub ape, de satele de langa apa nu mai zic... galatenii faceau de zor diguri ca vine viitura, faleza era deja inundata... no comments, aici sta iar sa ploua, e complet aiurea....
Dana haha lume proasta din plin in Bucuresti.... animalele ce mai faceau? aviarele erau libere? Ca ziceau astia ca le inchid... cred ca a fost frumos una peste alta
Flaviuta tiiiiiiiiiiiiiii da chiar asa, focosi mai sunteti maica, vreau si io, ce! Hihi si colegu nu-mi e decat la serviciu Super pozele, vazui si niscai soare, dar brazii aia... ufff.... daac da Domnul in 2 saptamani suntem si noi acolo..... in Fagaras.
Hai c-am ramas cu dorul de sarutat si de giugiulit . Ma duc sa-mi revin, mi intru la pranz daca apuc.... azi mergem in vizita dupa masa, ne-a venit o matusa din NY si vreau sa-mi cumpar o fusta sa nu sperii lumea pe acolo.. ma sunt suparata ca=mi luai pantofi cica de piele intoarsa cu 750mii si s-au taiat vreo 2cm .. ce mai fac cu ei?
hai ca ma duc la gogoasa.. vad un nor lumminat in spate de soare asa ca tuleo cu noi
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea