Elancyl
Ati folosit concentratul lipo-reductor Elancyl?Eu mi l-am cumparat ieri la recomandarea unei prietene,si azi l-am folosit pt prima data.Imi place cum lasa pielea dupa aplicare...
Ma intreb daca chiar da rezultate....
==========
Corina
Albumul meu
Raspunsuri
asi spune:
Eu folosesc gelul anitcelulitic si chiar a dat rezultate dupa 2 saptamani de aplicare.Celulita s-a mai ameliorat nu mai e atat de evidenta.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by asi
Eu folosesc gelul anitcelulitic si chiar a dat rezultate dupa 2 saptamani de aplicare.Celulita s-a mai ameliorat nu mai e atat de evidenta.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Deci am ceva sperante ca si acest concentrat sa fie bun...eu nu vreau rezultate spectaculoase cum zic ei...am cateva gropite vizibile pe fese, de care vreau sa scap.Fac si masaj, asa ca am sperante ca pana plecam in concediu sa arat mult mai bine.
==========
Corina
Albumul meu
romana_74 spune:
Eu il folosesc de o luna si ceva...mi s-a atenuat vizibil aspectul de coaja de portocala. E intradevar foarte bun. Eu continui!Am incredere ca si imi subtiaza zonele pe care il aplic.
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Cit costa produsele astea?
Eu am dat 121RON pe 2 tuburi de 100ml.
==========
Corina
Albumul meu
elyanne spune:
Da... e oferta acum. 2 tuburi, la pretul unuia. Ca, in mod normal, unul singur costa 120 ron.

BraveGirl spune:
Fetele care-l folositi, cat va tine un tub?Eu am citit ca un tub tine 2 saptamani....dar eu am comsumat putin, chiar daca ma dau si de 2 ori pe zi...O insemna ca eu folosesc prea putin?
==========
Corina
Albumul meu
ralucasimarius spune:
La mine este singurul care a avut efect. Un tub ma tine cam 3 saptamini. Am incercat multe geluri anticelulita pina sa ajung la acesta.
Imi place ca nu trebuie masat foarte tare.
miag spune:
La mine nu a avut efect spectaculos
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by miag
La mine nu a avut efect spectaculos
Mia, mami deROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Cat timp l-ai folosit?
Eu il folosesc dimineata, seara ma dau cu supliform si cam de 2-3 ori ma infasor si in folie alimentara si fac si masaj anticelulitic de 3 ori/saptamana...si toate astea ca sa scap mai ales de 4 gropite mici cat o moneda de 10 bani care ma deranjeaza ffff tare.....nu stiu cum sa scap de ele.
==========
Corina
Albumul meu