Copilasi dragalasi de ianfeb05 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
cory35 spune:
Ubi cite albume ai vazut? 5? sau ..
Ca eu am dat click si mi-a aratat 3 cu toate ca am 5 puse.. si sunt facute publice..
habar n-am ce e gresit..
lbelciug spune:
Cory, se vad numai 3. Cel mai recent este din noiembrie 2005.
Vad ca nu zice nimeni daca gaseste util articolul pus de mine.
L.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, nu te supara, pls...abia acum am reusit si eu sa intru si sa citesc. Probabil ca l-ai postat la o ora de "maxima audienta" cind fetele sint pe drum spre casa, on parc, la nani, etc.
eu l-am citit si l-am gasit f interesant, imi place sa citesc totul despre perioada asta si nu numai.
Cit despre treburi,ce sa zic...ai dreptate, asta este soarta noastra si eu citeodata nu mai fac fatza. problema mare cred ca este spatiul mic si lucruri multe si de aici se creeaza dezordine.
Cory, cum adica sa sara de la inaltime??
Crinuta, eu i-am luat recent periuta dedinti+ pasta si i-am dat-o intai sa se joace/roada. ASeara am spalat=o si eu dar mai mult rodea la ea si ridea
Patricia si Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Nu ma supar, Patricia. Merci pt reply.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
cory35 spune:
Patricia se suie pe scaun si vrea sa sara jos..
A tras si o trinta cascadoreasca de pe terasa unei prietene a cazut in cap,slava domnului pe pamint si nu a patit nimika dar.. acum ii frica sa coboare treptele singura..
acu se vad pozele, am setat mai bine albumele
Ubi spune:
Liviana - am citit articolul. Chiar voiam sa-ti spun ca-ti trebuie cateodata nervi de otel sa nu-l certi si sa-i explici cu frumosul. Eu cand o vad cu degetele in priza (cu toate ca avem aparatori) sar ca arsa. Sau de cate ori ii explic cu binisorul ca nu are voie pe hol ca e gresie, curent si murdar primesc aceeasi privire indiferenta.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
Ubi spune:
Cory- se vad 5
Alina- pitonul ala e adevarat. Brrr
Liviana - i-am aratat si sotului preparatele de la motz - el e mare gurmand asa ca a salivat putin - na, e si post acum... Mi-am amintit ca noi cand eram mici, mergeam la o fetita a carei mama pregatea asa numitul arici. O mamaliga invelita in poleiala in care erau infipte bete de maroco cu fel de fel de chestii pe el (chiftele, ou, branza..etc). Ti-am zis asa...ca am vazut portocala pe post de "arici"
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
amo2004 spune:
Ma bucur sa citesc ca micutii bolnaviori s-au facut bine.
Cory, m-a dat gata fie-ta in rochita albastra. E o dulceata si n-ai zice ca e in stare sa sara de pe scaune (biata de tine, tre' sa stai cu ochii-n patru). Cu siguranta vom trece cu totii prin asta.
Liviana, am dat si eu peste articolul asta la un moment dat, dar atunci nu l-am salvat si zilele trecute chiar il cautam, dar nu mai tineam minte unde il citisem. Asa ca a venit la fix, multzam.
Anda, tare m-a impresionat povestea batranelului ce-i trimite Irinei "bezele de dincolo de gratiile batranetii lui". Din pacate multi la batranete ajung sa fie uitati de ai lor.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
amo2004 spune:
In ceea ce priveste dormitul separat/impreuna, intram si noi in categoria posesorilor de patut cu maracini. Doar ca la noi maracinii cresc in patut numai in a doua parte a noptii . Poate ca daca as avea rabdare, as reusi sa-l fac sa doarma toata noaptea la el in patut. Dar nu mai am rabdare sa ma fatai de x ori pe noapte pana la patul lui, sa-l iau in brate sa-l linistesc(ca altfel urla si risc sa se trezeasca de-a binelea), sa-l pun inapoi si sa astept pana ma asigur ca a adormit, iar in momemtul in care ma asez si eu in pat si-mi aranjez perna sub cap, sa-l aud ca maraie din nou. Asa ca, daca nu se linisteste singur, il iau langa mine in pat si dormim amandoi. Si asa se mai foieste si, cum spuneati si voi, doarme in toate directiile, numai in aia buna nu , dar macar doarme... pana la 6:30 - 7:00, nu mai mult, ca doar are baietul servici si vrea sa fie punctual. De adormit, adoarme pe la 8:30, maxim 9 seara. Ziua inca mai are doua reprize de somn a cate 1-2 ore, depinde de cat de obosit e.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time