Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
Morgano spune:
Atena, sa ma scuzi n-am vrtu sa fiu magarita glumind, da' zau ca e de rau-plansu ce-ai patit.
Alina, ce bine cunosc faza cu "nu se poate" portelan :( Eu am dintii mici si lipiti unul de altul, e cosmar sa lucrezi la mine in gura. Deci oi fi eu cu gura mare la figurat, dar la propriu.... vai de mine!
Sa va spun eu patanie: am zis sa schimb si detergentul de spalat bibe al fetei, ca am incercat sa le spal numai cu apa clocotita de mi-am facut varza mainile dar nu am fost multumita. Ei merg in cel putin 20 de farmacii si intreb dc au detergent special. Mi se spune la toate: nu avem momentan, e de la chicco, fte bun.
Ma iau ieri cu tati si mergem la mag. chicco unde evident ca ne aberam in stilul caracteristic si luam din banii de gaz pt investitia in saltea muzicala. E fte misto, sincer nu-mi pare rau. (De fapt niciodata nu mi-a parut rau cand am luat ceva frumos sau folositor Anei - evident acum luam numai frumos ca folositoare avem de toate). Cer detergent, imi zice vanzatoarea da, e detergent, ma uit in fuga pe sticla, vad ca se spala si la rece si ma gandesc ca mi-a pus Dzeu mana in cap si am finally ceva bun pt bibe si copila mea sensibila la diverse. Ca pret ok, 200 mii 1l si ceva.
Ei si ajung acasa si incep sa citesc varianta originala in engleza dupa ce rup eticheta cu "traducerea" in romana.
De fapt e solutie de sterilizat, n-are nicio treaba cu deterentul sau spalatul, scrie clar ca pui bibe "pre-washed" ceea ce inseamna ca le speli normal si bine, apoi le tii 30 de min in solutie din aia amestecata cu apa si le clatesti cu "drinkable water" adik apa rece de la robinet. Pai si atunci unde naiba e sterilizarea ca doar apa de la robinet nu e microbiologic pura veci. E fix ca si cand as spala bibe cu detergent, le-as clati cu apa si atat. PAi nu mai bine le spal eu cu detergent normal (am gasit unul neutru si fara balsam) si le umplu cu apa si le dau un clocot la microunde?
Efectiv dezinformare in masa la toate farmaciile. Jenant.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Morgano spune:
Sa nu uit, spun de pe acum tuturor celor cu nume de flori: mamici, bebici, tatici La multi ani! de Duminica Floriilor.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Noki_Lara spune:
Howdy!
Ce frumos fuse in Botanica! Copaci infloriti, broaste testoase, rate sabatice, soparle, chestii! Aaaa...si sa nu uit, mamici cu carucioare!
Canutza- nu m-am suparat! Pana ajung la faza de jeg care trebe spalat mai este muuuult, ca la mine langa bloc e parc si aer curat!
Atena- sunt consternata! Nu-mi rebin din soc! Si nu l-ai omorat? Io deja apaream la Stirile de la ora 5!
Alinush- Paste Fericit si Amaliei si barbatusului tau! Noi asta sera nu putem merge la Inviere, ca e dupa 23, dar merge Adila sa ia Lumina si maine mergem de la 10, la slujba!
Delio- sa-ti traisca slatelutza, da' covor nu primesti!
Lavi- pacat ca nu ai ajuns. A fost frumos, dar las ca recuperam noi! Ce tolet ai luat? Pana la urma unde faci botezul - ac-rest? Taci malc si nu ne povestesti si noua!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Buna seara!
Multumim de urari Noki, Dordia (ginerica e un dragutzel, ca de obicei, ca este educat bine de parinti), Ripley, Catutza, BB_alinus!
La multi ani urez si eu atat Mirunei cat si Vanessai si Raissai Maria, pe care le rog sa le spuna mamicilor sa ne mai spuna ce fac!
A fost tare frumos la intalneala, pacat ca nu a venit mai multa lume, dar nu e nimic, lasam pe altadata! Nu-i asa Lavi? Pozele le gasiti in contul comun in directorul "Botanica 2006", ptr ca sper sa ne mai intalnim aici ca e tare frumos!
Camelia felicitari ptr intors, sa vezi de acum veselie ce va fi pe Daria, nu se va mai satura de intors!
pitic nu-mi vine sa cred ce ti s-a putu intampla, bine ca mai ai putere sa faci haz (de necaz)!
Dordia cum sa nu se ia si Ilinca si la faza asta dupa pretendent? Pai vrei sa-l dezamageasca? Normal ca scuipa si ea de mama focului, mai ales cand se plictiseste face asa "phuuuu" si cate o juma de ora! Or comunica la distantza si nu stim noi ia sa verificam la ce ore fac...
Acum am intorc la Madagascar, super filmul
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
bb_alinus spune:
Ripley, cred ca m-am exprimat gresit,la mine nu se mai poate pune cam nimic, dar e mai complicat de explicat, am maxilarul care mi-a cazut prea mult pe partea stanga, din lipsa de masele nu a mai fost sustinut, si deci de aia nu mai e loc de dinti In fine, sunt cam plouata pe chestia asta dar oi vedea marti ce imi zice. Vina e a mea ca am lasat lucrurile sa evolueze asa!
Noki, inca o data Paste fericit si multa lumina in suflet va doresc.
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de aprilie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Saraly e taaaaaaaaaaare bine-crescuta! Noi nu scuipam deloc! Ba papam cu linguritza chiar foarte elegant, bagat toata papica in guritza si inghitim! Dar si io cred ca cuplul Stefan-Ilinca trebe safie unit si de aceea copilasii seamana intre ei! Iar Anutzache vine colac peste pupaza, ca deh, fuse si ea pe vremuri gagica a lui Stefanutz, deci se explica...reminiscenta a trecutului!
Delia- io stiam ca Chicco e lichid de sterilizare! Da tot nu pricep care-i faza. Aceeasi intrebare ca tine o am, desi o prietena buna a sterilizat numa cu el!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
Buluci spune:
Feli, Mada sa va traiasca fetitele si sa va bucurati la nesfirsit de ele !
Si inca un sincer La Multi Ani! pentru nora mea Rianna!! Simon te pupa si-ti transmite ca: miine si noi sarbatorim Pastele Catolic si o sa ciocnim un pahar de vin in cinstea zilei tale de nastere!
Acum ma duc la poze sa-mi vad nora si covorul Saraicii!
Cami, felicitari ptr intoarcerile Dariei!Suntem invidiosi, ca noi suntem mai marisori si inca shomam!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
felicia74 spune:
Am vazut Madagascar. Nu pot zice decat atat: "I like to move it-move it!"
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
cristinamh spune:
mai, s-a intamplat nu stiu ce minune, ca mi=-a mers si mie sa vad pozele de la botezu' lu mandy... nu-mi venea sa cred ca se deschide... cred ca va amintiti de cand incerc...
vazut si pozele din gradina botanica... ah... ce mi-e dor... aia era zone de plimbari "reumatice"(a se citi "romantice") numai ca noi din pacate avem program dupa andrei si in functie de andrei.
eu am experimentat aseara cum iti poate ramane copilu nemancat daca mama are un soc... si nu-si revine... n-am mancat, n-am dormit... m-a apucat dimineata stresata rau... si normal, injuram si guvernu ca se gaseste sa scoata laptele gratuit taman cand ma lasa pe mine lapticu'. asa ca, acum, pe lista cu "motive de alaptat" tati cu zambetu pe buze l-a trecut si pe cel financiar...
acum m-am calmat, mi-a mai trecut oboseala, si s-a remediat cat de cat situatia asa ca furajam "vacutza milka", sa respecte planul cincinal
lavi, de ce nu iei tu botezu cu calm?! ca doar toata lumea stie ca nu-i usor. faci la restaurant?? daca da, ce atat stres? ca nu muncesti efectiv. ca nu faci acum botezu' mileniului, si daca nu iese totul ca la carte, nu-i sfarsitul lumii... plus ca nu e proba decat cu "admis", "respins" nu exista...
din ce-mi amintesc, dara se mai crestineaza dupa paste
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pitic-03 spune:
Seara buna!
toate mamicile care mi-au raspuns(si nu numai ,pe toate!)RIPLEY:cind m-am trezit dimineata si mi-am dat seama ca durerea groznica aia din noapte disparuse,nimic n-a mai contat,nu mi s-a parut ca esti rautacioasa deloc acum sint bine (pisic), dar cin va trebui sa astup gaura,<sa inchid bulevardul> (cred ca , cam 1.500.000 lei/buc dinte)si sa platesc aprox 7.000.000 lei ..
bbALINUS:dintele pe care l-a scos primul era sanatos(avea canalele opturate) numai ca era 1/2, urma sa-mi puna pivot d`ala..nu stiu prea bine ,trebuia imbracat cu un dinte frumos..el l-a vazut 1/2 , a zis ca numai imi trebuie
FELICIA, NOKI LARA:nu l-am omorit nici pe asta ,nici pe alt stomatolog, care acum 5 ani ,aprox., a apucat cu clestele sa scoata o masea( masea care era cariata rau ,era goala practic la interior) si a spart-o!In prima zi mi-a scos 1/2 din ea, a2-a zi a mai scos o bucata si m-a trimis la radiografie si a 3-a zi inca o bucata-cu chinurile de rigoare, anestezii,etc:acum desteptul asta m-a pus sa fac si la ala radiografie ,sa-si dea si el cu parerea,si mai e o aschie acolo, care a zis ca e foarte usor de scos(taie gingia d`alungul ei ,trage aschia si ma coase!!nu?
Daca nu v-ati facut o impresia prea proasta despre mine va mai spun ceva : cu vreo 2 luni inainte sa nasc , aud din surse sigure ca doctorita ginec cu care am nascut , a aparut la tv, pro tv , stirile de la ora 5, acuzata de o pacienta de (daca nu sriu corect sa nu ma taxati) mal praxis (in timpul unui chiuretaj a ars-o pe una pe picioare ,da rau ;cica!) Eu ce zic:ghinionul tipei, eu sunt norocoasa!!Si am fost , de n-as mai fi fost!Da si eu ii fac o reclama!! Gresala repetata e prostie curata!
DACA NU CASTI OCHII, BEL...!!stiti voi!!
Va pup , noapte buna!
Atena si D-l Tudor