Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
Problema mea cu botezul e ca l-am luat cu prea mult calm pana acuma!
Va mai pove eu, acu stop! ca i-am promis lui V ca intru numai sa citesc si nu scriu.
Va pup pe toate, La multi ani FLORICELELOR, Sarbatori fericite celor ce serbeaza mainele Pastele si va pe toate.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
adriana15 spune:
fetelor,multumim mult de tot pt urari si va dorim si voua si bebelusilor vostri numai sanatate si bucurii,sa cresteti mari si frumosi.
noi suntem mari si tare cuminti,fara nicio exagerare,de la varsta de 2 luni doarme toata noaptea,cu programul stabilit de ea de la 22*30 pana dimineata la 8,cand papa si apoi mai doarme vreo 2 ore.in cursul zilei mai doarme de vreo 2,3 ori ,nu mai cere mereu in brate,e dulce foc si o cuminte,asta dupa ce 2 luni ne*a scos peri albi.
eu va citesc zi de zi dar uite ca nu am prea apucat sa va scriu.
la cele 4 luni ale noastre mancam humana2 acum,suc de fructe,mar ras,iar supa deloc pt ca nu ii place.
eu stau in salajan langa billa si am vazut ca unele fete mai merg in ior asa ca poate o sa va cunoastem si noi intr.o zi.
eu va pup pe toate si va doresc noapte buna,mamicilor de piticuti.
meems spune:
Buluci, sa stii ca si Rianna e la fel de lenesa ca si Simon cu intoarcerile burta-spate si invers, asa ca... Cin' se-aseamana, se-aduna Multumim de urari si sa aveti si voi un Paste Fericit! Vezi, nu-mi imbata ginerica cu prea mult vin
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR SI FLORICEILOR!!!
PASTE FERICIT CELOR CARE IL SARBATORESC MAINE! FIE CA ACEASTA SARBATOARE SA VA ADUCA LUMINA IN SUFLET SI NUMAI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!
Buluci, lasa ca vom avea vesti si de la tine in curand !
Va !
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
camelia_daniela spune:
Vai ce mesaj colorat am scris!
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
crissy77 spune:
Ha, ha, CristinaMH. Acum am vazut si eu ca reteta mea de Tort de branza pentru Paste ai trecut-o la retete de slabit. Ah, ce-as tine si eu o cura de slabire numai cu tort de branza!
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
dordia2000 spune:
Buna seara mamici!!!
Iaca si eu pe aici ca nu am somn. De fapt...astept sa imi sun surorile care sunt amandoua doua
Deci... pentru toate Floriile si toate florile care maine isi sarbatoresc ziua.!!!
Paste fericit celor care sarbatoresc pastele maine si...sa va distratzi!!!
Alinus Stefanul meu scuipa intentzionat ca rade atunci cand face si...se pare ca si stie ca nu e bine ce face.
Felicia al meu a facut azi toaaata ziulica asa!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Se pare ca eu inchei ziua de ieri si tot eu incep ziua de azi.
Incep prin a ura lui Rianna si lui Albert sa creasca mari si sanatosi iar pentru mamicile lor cate o .
Azi noapte am dormit deci...mari noutati nu avem. Azi vom merge sa impartasim feciorul si apoi mergem la mama mea la masa.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa si un Paste fericit celor care il sarbatoresc astazi!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
la multi ani floricelelor!!! si [/flo], mai ales mamicilor si fetitelor!!
si... "paste fericit" celor care azi sarbatoresc invierea domnului.
cristina.. pai ma gandeam sa scriu "retete gustoase", da' cum lumea vrea sa slabeasca... le-am bagat acolo, sa atraga atentia...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
felicia74 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR "FLORIILOR"!!!
PASTE FERICIT PENTRU MEMBRII CATOLICI AI GRUPULUI!!!
Proadelina si Meems sa va traiasca puiutzii, sa creasca mari si frumosi!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)