Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cuscra, sa-ti traiasca surorile sa te bucuri de ele!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Intram si noi pe fuga sa uram La multi ani tuturor celor cu nume de flori si Paste Fericit celor care il sarbatoresc azi.

La controlul de 5 luni avem urmatoarele date: 7,700 kg si 64 cm. E a doua luna consecutiv in care ia doar 400 gr., dar asta este! Astept sa vad daca la 1 an se va inscrie in grafic...
Pupam pe toata lumea!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumim tuturor pentru urari ! si

RIANNA SI ALBERT!

Pupici!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

La multi ani sarbatoritilor de alaltaieri, ieri si azi, surorilor dordiei si tuturor posesorilor de nume de floare sau derivate!
Paste fericit catolicilor!

merge cineva in parcul 23 azi?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani si multe pentru toate florile frumoase!

Bebelusilor nu le mai urez la-multi-ani-uri zilnice, (poate la 6 luni) dar le doresc tutturor bebelusilor toate cele bune!!

Azi am reusit si eu de dimineata sa ajung la super-molifta aia, pai nici 3 minute nu cred ca a durat! Dupa nasterea Silviei parca-parca a fost mai lunga. Plus ca a mai facut una la inceputul botezului. Ce-i drept preotul era ocupat cu spovedit, etc.

M-a agatat o baba care m-a vazut asa pierduta si i s-a facut mila de mine asa ca mi-a pus "pila" la popa si mi-a zis ce si cum pt botez. N-am retinut nimic.

bb_alinus si Atena si eu am probleme mari cu dintii, cam fiecare masea are cel putin o plomba pe ea, plus coroane, etc. Dar vorba doctoritei mele, macar ii am. Doar o masea imi lipseste deocamdata. Atena, eu cred ca il spanzuram pe doctor. De sculele alea stomatologice.

Ripley mare dreptate e ca nu e bine sa ai medici/muncitori/prestatori de servicii in general dintre prieteni.

Botezul il facem numai in familie si prieteni apropiati, max 20 de persoane, dupa biserica mergem la restaurant unde luam un soi de pranz prelungit.

Problema e ca pana acum am luat cu maxima relaxare toata treaba. Restaurantul l-am stabilit, masa e rezervata, dar n-am stabilit meniul. La biserica acum am vorbit deci sa zic ca asta e rezolvata.
Ripley inca n-am ajuns la stresul daca se va simti lumea bine, pe asta-l las pt ultima saptamana . Deocamdata ma stresez cu restul.

Noki am cautat sacou+rochie sau sacou+fusta+top, mai de ocazie si sa se potriveasca la noua si babana mea "silueta" si sa nu-mi scoata in evidenta "plusurile" ca sa zic asa. Nu vi le mai enumar ca nu-mi face placere.

Am gasit in cele din urma sacou + fusta din pacate verde-spre kaki, nu e culoarea mea favorita dar pt ca nu am gasit nimic mai bun, plus ca we viitor e Pastele iar in timpul saptamanii nu pot sa merg cu Nati prin magazine... am zis ca fie! Adica as putea dar n-as avea nici un spor. Asa, in we, Virgil se ocupa de carucior si eu de cautat. Asa e daca nu ai parinti prin Buc.

La astea imi mai trebuie un top negru pe care sper sa-l gasesc azi. Pantofi cred ca am o pereche OK. Imi place mai ales fusta care are un croi f fain, lunga si evazata, nu ingrasa (nu-i creata) si sta bine pe mine. M-am enervat ca majoritatea compleurilor erau cu fusta dreapta care nu e in voga acum iar fustele evazate si multi-colore si multi-materiale cum se poarta acum n-aveau si top si sacou asortat. Sau n-am gasit eu.

Mai trebuie sa-i iau Silviei ceva, dar asta pot abia dupa ce o preiau inapoi de la bunici, ca trebuie sa fie prezenta ca sa-i iau ceva. Nu stiu cand o sa apuc.

Si cand ma plimb eu prin magazine vad tot felul de haine pe care mi le-as lua si mi-ar si trebui, haine de toata ziua, de mers in parc, pt ca majoritatea nu ma mai incap sau nu-mi stau bine (dupa ce ca-s mai am si mari ca alaptez) dar am eu timp sa ma uit de asa ceva sau sa probez? Nuuuu... Si nici bani, acuma sincer ca trebuie sa achitam si concediul zilele astea, vine si botezul...

--------------------------------------------

Sa vedeti ce a zis Silvia catre bunica-sa:

"Cand vin mama si tata dupa mine sa nu mergem cu masina, sa mergem cu trenul. Tata daca vrea poate sa mearga cu masina, dar eu cu Mama si Natiliuta sa mergem cu trenul."

Na, ce ziceti????
Dupa o astfel de experienta, cred ca s-a zis cu mine!

-------------------------

Oricum, saptamana intre Pasti si botez va fi o minunatie pt ca gradi e in vacanta asa ca voi fi acasa cu amandoua.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda la ce ora mergi in 23? Nu mergem mai bine in Botanica pe dupa masa? Daca nu ploua. Pe dupa masa, pe la 16 cred ca ajunge, azi in parc. Eu as baga o plimbare chiar si in 23 august daca vrei.

Azi la pranz vreau sa incerc reteta ta de paste cu creveti. In loc de ardei iute am sa pun ardei dulce, kapia de exemplu. N-am ghimbir, merg la Mega sa caut.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELICIA, MADAU, MEEMS LA MULTI MULTI ANI PENTRU PITICOASE< SA SE FACA MARI SI FRUMOASE!!!

LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR SI FLORICEILOR (am inventat cuvantul asta!!!) SA NE TRAITI SI SA INFLORITI.

PASTE FERICIT SI CHRISTOS A INVIAT!

FETELOR, noi suntem bine, am inceput sa luam DUPHALAC si puiutul mamei a facut azi kk.
acum 3 zile i-am dat porto si a avut crampe la burtica si l-a durut, se scremea si ii fierbea burtica.
vineri nu i-am mai dat s a fost mai binisor, dar ieri i-am dat suculet de mar si la fel a facut....oricum lui ii face burtica urat, dar cand i-am dat porto si mar mai rau a facut.
asa ca o sa-i mai dau azi mar sa vad cum este si daca ot asa-i ..nu-i mai dau nimic.
si de fapt daca face kk cu duphalacul asta nuci nu ma stresez sa-i maii dau ceva. decat tatza.

o prietena a venit la mine aseara si m=a intrebat f...revoltata ce-i mai dau inafara de san....hmmmm s-a uitat urat ca nu-i dau si altceva.
nu inteleg de ce trebuie sa hulim si sa-i deconsideram pe cei care nu fac ca noi, sau ce le spunem noi sa faca. fiecare face cum il taie capul si cum crede de cuviinta. daca noua ne place sau nu, asta-i altceva.
in fine, cert este ca mi-a zis ca de ce sa incep cu suculet, sa pun mana sa-i iau borcanele cu piureut de la nestle si de alea sa-i dau copilului nu..suculet ca ce-i tine ala de foame...ca ea asa i-a bagat fiesii direct piure la borcanase. cand i-am zis ca de unde sa stie copilul ce sa faca cu ala, cum sa-l inghita cica o sa se invete mecanic, ca nu trebuie sa-i dau suculet...apoi sa-l ingros nitel...pana ajung la pasta ca nu se invata asa ci numa daca-i dau direct pasta.
cate bordee atatea obicee...

Mi-am luat storcator de fructe...nu de firma, ca am cam taiat din buget ca tati vrea monitor TFT, asa ca...vrem si noi de fapt nunumia el
este DOMOTEC, am baiat ieri mar la el si e super ok.
MULTAM ELEI ca de la ea stiu de el si am dat numai 680.000 lei.
va zisei ca am primit o razatoare de aia BORNER, blender am asa ca numai cumpar robot dar o sa ne luam monitor...

VA PUPICIM MULT SI LA MULTI ANI INCA O DATA !!!

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LAVI sa porti cu placere costumasul.

are cineva reteta de drob cu ciuperci???
ca eu am salvat-o dar cristi imi inchise documentul de word fara sa salveze si nici macar nu mi-a spus...
si ieri o cautam de nebuna...
ALINA, ce ai mai pus tu in el de arata asa bine?
ma duc in contul comun poate o fi ceva pe acolo...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata mamici!
La mult ani tuturor florilorsi bebeilor ce se sarbatoresc azi!
Noi suntem foarte lenesi azi, tot in pijama, ne fataim pe aici si nu se indura nici unul dintre noi sa mearga la dus... Cred ca o sa mancam pranzul tot in pijama
Missa e cam maraita si nu isi gaseste locul, azi noapte a cam dat din picioare, nu stiu ce are!

Lavi, de ce nu vrea Silviuta cu masina? Ii e frica sau ii place trenul?

Joy, stai ca iti dau eu reteta ca o am, iti dau copy la postarea lui Lavi pe care am salvat-o:
Ma intreba cineva (imi pare rau ca am uitat cine) reteta de la drobul de ciuperci: am fiert cam 1kg si ceva de ciuperci in apa cu sare, apoi e bine sa le scurgi bine de apa. Am tocat marunt ciupercile fierte, 2 oua fierte tari, 1 leg de patrunjel + 1 leg de marar si am amestecat totul cu o ceapa tocata si calita un pic, 2 oua crude, sare, piper (eu n-am pus piper ca alaptez). In reteta aparea si miez de paine dar eu n-am pus. Apoi am turnat compozitia intr-o tava de chec unsa si am dat la cuptor pana cand deasupra s-a facut o crusta (s-a rumenit) si la palpare cu paleta de lemn parea ca e destul de tare

Eu am mai pus: ardei gras rosu taiat cubulete, masline verzi si carne tocata.
O sa il mai fac si saptamana viitoare dar cred ca o sa renunt la carnea tocata!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de aprilie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

buna, fetelor!

la multi ani la floricece!

la multi ani de asemenea sarbatoritilor din acest we!

eu abia acum am ajuns cu cititul la zi, ce sa mai si raspund, ca timp nexam!

si tin sa va anunt, poate o sa va lipsesc , ca am sa intru f rar o perioada pt ca dupa pasti ne mutam in bucuresti! abia astept sa le cunosc pe cele mai multe dintre voi!

pupicei

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

comoara lu' mama la 4 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput