Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 3
anda77 spune:
silvia, te sun si nu raspunzi.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
joy, pai daca n-ai zis...
ilenutza, dar mie nu-mi trebuie sa plec cu filmu' sa il trag undeva, ca io il iau, ma uit la el si ti-l aduc inapoi:))))
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
cristina bine ai facut ca ai replantat panselutele. ai dreptate.
inca o data: are cineva grupa 0 si rh negativ si poate da sange pt. un bebe? io am 0 dar cu rh pozitiv...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
anda77 spune:
ura! ma duc la silvia sa-mi iau filmu'
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
lavi02 spune:
Cristina, eu i-as fi zis mosului cate unele, pe un ton calm, fara nervi... Pe mine ma streseaza si aia care vin cu copil+ caine la locul de joaca si cainele isi face nevoile in nisipul copiilor.
Gandacel, multumim pt schema.
Pana la urma cu pediatri astia e ca si cu ginecologii si sarcina: tre' sa-ti alegi unul si sa te tii dupa el. Sau, daca nu, sa combini dupa gustul propriu si pe raspunderea proprie.
Felicia, nasol ca i-a iesit microb dar bine ca ati identificat cauza, ca altfel o lalaiati cu smecta si alte de gen. Exista Furazolidon sirop? Ce bine, Silviei i-am dat de mai multe ori, pastilta maruntita si dizolvata in apa, bleah si cat ne-am chinuit, si noi si ea. Plus ca se da la 6 ore parca.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
dordia2000 spune:
Anda am reusit!!! L-am descarcat si dureaza 10 min pana il scriu si 5 pana cobor deci...daca vrei in 15-20 min ai cd-ul!!!
Da cineva mai mult????
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by corap
sa spun, sa nu spun...........
hai sa spun ca ma mananca destele:
mai... alaptatul la 2 ani e deja incest. ce Dumnezeu, eu am amintiri de la 2 ani! ramane copilul cu muuulti anticorpi da' si cu secheleeeeeeeee.
gata, am spus.
acum e cazul sa tac.
tac
c
silvia, sa nu ma uiti cu nanny mcphee
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Felicia, nasol ca i-a iesit microb dar bine ca ati identificat cauza, ca altfel o lalaiati cu smecta si alte de gen. Exista Furazolidon sirop? Ce bine, Silviei i-am dat de mai multe ori, pastilta maruntita si dizolvata in apa, bleah si cat ne-am chinuit, si noi si ea. Plus ca se da la 6 ore parca.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Si eu intr-un fel am zis Slava Domnului ca a iesit ceva, ca daca nu era mai nasol, din moment ce simptomele persista! Nu, nu e Furazolidon sirop ne vom chinui si noi cu Ilincutza, vai de ea! Mda la 6 ore se da. Cum o s-o scol eu sa-i bag doctorie pe gat, fetelor?
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
Ola!
Ne-am intors si noi de la aeriseala, ca nu mai iesiseram de marti pe-afara. Cam racoare, dar convenabil - am iesit cu port-bebeul si daca era prea cald ne incingeam amandoua de numa-numa.
Anda, ti-a zis dr. de ce v-a schimbat cumva vaccinul? Ca eu am auzit ca nu se prea mai gaseste Infanrix, adica nu se scoate pe piata ca nu au prospectul tradus. A mai scris cineva asa ceva pe dc sau am auzit in alta parte?
Mara, ti-am admirat papusa frumoasa. Ce mai asorteala la hainute si papuci!!!
Nu prea am noutati, asa ca va
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos