CUM AM AVUT EU COPIII-RASPUNS

CUM AM AVUT EU COPIII-RASPUNS | Autor: ana70mari2003

Link direct la acest mesaj

DRAGA SPERANTA,INCEP PRIN A SPUNE CA-MI PLACE NUMELE TAU . M-A IMPRESIONAT FOARTE MULT CEEA CE MI-AI SCRIS SI SA STII CA TE INTELEG FOARTE BINE.CE SA-TI SPUN?ITI TREBUIEMULTA RABDARE ,VOINTA SI MAI ALES INCREDERE IN DUMNEZEU ! PE NOI NUMAI ASTA NE-A SUSTINUT IN TOATE INCERCARILE PRIN CARE AM TRECUT IN DORINTA DE A AVEA UN COPIL. INCEP PRIN A SPUNE :
NE-AM CASATORIT ACUM 9 ANI , CAND EU AVEAM 24 DE ANI IAR SOTUL MEU 26. NE-AM GANDIT CA PRIMII 2 ANI SA RAMANEM FARA COPII-STII TU :CASA SI TOATE CELE NECESARE .
CAND AM INCERCAT MAI APOI, AM VAZUT CA NU RAMANEAM INSARCINATA. ATUNCI A INCEPUT COSMARUL :CONTROALE PESTE CONTROALE,TRAUME FIZICE SI MAI ALES PSIHICE. TREBUIE SA SPUN CA NU FACUSEM NICI UN CHIURETAJ-SI DE LA ASTA SA MI SE TRAGA TOATE ACESTEA !AJUNSESEM SA URASC ACTUL SEXUAL, ZBATEREA ACEEA INUTILA DE A FACE ORICE CU PUTINTA(DAR CU MIJLOACE OMENESTI),PENTRU A AVEA UN COPIL> MI SE SPUNEA « STERPA>, CHIAR SI DE UNII MEMBRI AI FAMILIEI NOASTR E .SOTUL MEU MI-A FOST ALATURI SI M-A SPRIJINIT IN TOT ACEST TIMP ! AM INTELES ATUNCI UN LUCRU FOARTE DUREROS PENTRU NOI :CA NIMENI DIN LUMEA ASTA NU-TI INTELEGE CU ADEVARAT TOT COSMARUL PRIN CARE TRECI,PANA A AJUNGE ACOLO INCAT SA VREI SA MORI !

NU STIU NICI CUM NICI DE CE ,IN NOIEMBRIE 1999 AM RAMAS GRAVIDA ! VA INCHIPUITI CE MARE BUCURIE ! DAR NU AVEA SA DUREZE DECAT PANA IN 13 IANUARIE 2000 CAND DUPA 11 ORE DE DURERI INSUPORTABILE AM AVORTAT ! ATUNCI A FOST CULMEA DISPERARII MELE SI AM VRUT SA MA OMOR !PUR SI SIMPLU NU INTELEGEAM DE CE SE INTAMPLA TOATE ASTEA MIE CARE IMI DOREAM CU DISPERARE UN COPIL,SI ALTELE ISI ABANDONAU SAU CHIAR ISI UCIDEAU COPIII. FACUTI CU ATATA USURINTA.MI SE PAREA NEDREPT !
ATUNCI L-AM CUNOSCUT PE OMUL CE AVEA SA NE DEVINA DUHOVNIC :UN PREOT MINUNAT, INZESTRAT CU UN HAR DEOSEBIT, UN OM CARE DIN MOTIVE NESTIUTE DECAT DE BUNUL DUMNEZEU-A MURIT ACUM 2 ANI INTR-UN STUPID ACCIDENT DE CIRCULATIE IMPREUNA CO SOTIA SI BAIETELUL SAU, LA NUMAI 43 DE ANI !
CE SA SPUN ?NE-A DAT INCREDERE IN DUMNEZEU AM INTELES CA TOT CE SE INTAMPLA ARE UN ROST, CA TOT CEEA CE NOI NU PUTEM SA FACEM ESTE CU PUTINTA LA DUMNEZEU !
NE-AM SPOVEDIT AMANDOI DIN COPILARIE,-LUCRU PE CARE NU-L FACUSEM DESI MERGEAM LA BISERICA-SI AM FACUT 40 DE DEZLEGARI ZILNICE PENTRU CURATIE SI NASTERE DE PRUNCI.
INCEPUSE POSTUL MARE ,SI AM MERS LA PARINTE SA NE DEA BINECUVANTARE PENTRU INCEPUT DE POST,SI SA-L INTREBAM DESPRE POSTUL TRUPESC IN ACEASTA PERIOADA. NE-A RASPUNS ASA :POSTUL MARE ESTE DE OBICEI UN POST DE NEVOINTE TRUPESTI SI MAI ALES SUFLETESTI,DAR PENTRU CA VOI VA DORITI CU ATATA DISPERARE UN COPIL VA DAU DEZLEGARE SA VA IMPREUNATI NUMAI 1 ZI , JOI, IN A 3-A SAPTAMANA DIN POST.ATAT !
INCHIPUITI-VA CA ATUNCI AM CONCEPUT BAIATUL !!!!!!!!!!!!!
FARA CALENDAR ,ZI DE OVULATIE, PASTILE MEDICI SAU ALTELE!
DECI CINE STIA TOATE ASTEA DACA NU NUMAI DUMNEZEU ?TREBUIE SA MAI SPUN CA AVEAM CREDINTA OMULUI CARE-SI JOACA ULTIMA SANSA !
A FOST O SARCINA DESTUL DE DIFICILA, IN SENSUL CA NU AM FACUT EFORT 8 LUNI AM STAT NUMAI IN PAT, AM PIERDUT MULT LA SERVICI DAR MINUNEA CE CRESTEA IN MINE MERITA TOATE ACESTE SACRIFICII.
AM NASCUT IN5 FEBRUARIE 2001,INTR-O VINERI IN TIMP CE PARINTELE SE RUGA CU TOTI CEI VENITI IN BISERICA PENTRU CA DUMNEZEU SA-MI USUREZE DURERILE !SI A FOST BAIAT ASA CUM PARINTELE IMI SPUSESE INCA DE LA 3 LUNI INAINTEA ORICARUI ECOGRAF !
DUPA APROAPE 2 ANI, STIIND CA TIMPUL TRECE,SI AVEAM AMANDOI IN JUR DE 30 DE ANI,AM INCERCAT SA MAI AVEM UN COPIL,MAI ALES CA-MI DOREAM CU DISPERARE O FETITA. CE CREDETI IAR NU RAMANEAM INSARCINATA !MEDICUL IMI DESCOPERISE UN CHIST OVARIAN CARE SE PARE CA ERA DE VINA,SI MI-A PROPUS TRATAMENT. PARINTELE MI-A ZIS :LASA-I MARIE CU TRATAMENTELE LOR SI VINO LA SF. MASLU, FA CE-AI FACUT SI PANA ACUM SI DUMNEZEU TE VA RASPLATI !
SI IN 26 IAN 2001 DUPA UN PELERINAJ LA MOASTELE CUV. PARASCHIVA, AM RAMAS GRAVIDA ! AM ALERGAT BEATA DE FERICIRE LA PARINTELE MEU DRAG SA-I SPUN SI PRIVINDU-MI BAIETELUL I-A ZIS :VEZI TU MAMI ITI FACE O SURIOARA ! SI ASA A FOST ! NUMAI CA CEL CE A REPREZENTAT APROAPE TOT PENTRU NOI IN ACEASTA VIATA,NU A MAI APUCAT SA O VADA PE CEA PENTRU CARE S-A BUCURAT ATAT DE MULT !
IATA DECI, PE SCURT, POVESTEA CELOR 2 INGERASI DIN VIATA NOASTRA. VREAU SA VA MAI SPUN CATEVA LUCRURI:VIATA NOASTRA S-A SCHIMBAT FUNDAMENTAL! ACUM SOTUL MEU CARE ESTE LA BAZA PROFESOR DE FIZICA TERMINA ANUL ACESTA TEOLOGIA, PREGATINDU-SE SA DEVINA PREOT.DORESC SA-MI CRESC COPIII IN FRICA LUI DUMNEZEU, FARA HABOTNICIE,SI DACA SE POATE SA IMPARTASESC DIN EXPERIENTA MEA TUTUROR CELOR CE AU CU ADEVARAT NEVOIE !
DECI REORIENTATI-VA VIATA,GASITI UN DUHOVNIC ADEVARAT,DAR BINEANTELES FACETI TOATE ACESTEA NUMAI DACA SIMTITI DIN TOT SUFLETUL SI NU PENTRU CA V-AR SILI CINEVA !CREDINTA –DUPA PAREREA MEA ESTE UN LUCRU FOARTE DELICAT,DAR CARE TE FACE FOARTE PUTERNIC,UN LUCRU DESPRE CARE SPUI PUTIN,DAR TREBUIE SA FACI MULT,SI NU IN ULTIMUL RAND, FACE MINUNI ! VA SARUT PE TOATE CELE CARE TRECETI PRIN CE AM TRECUT NOI ,SI VA DORESC SA GASITI DRUMUL CE VA POATE ADUCE BUCURII SI LINISTE SUFLETEASCA !CU DRAGOSTE ,ANAMARIA,FLORIN,SI CRISTIAN, STEFANIA.

gana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Sä fim senini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

M-a impresionat foarte tare povestea ta! Ma bucur ca s-a intamplat asa! Dumnezeu este mare!!!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ana, este extraordinara puterea lui Dumnezeu! Ma simt asa de mica pe langa ceea ce ai realizat tu, pe langa credinta voastra si ma rog lui Dumnezeu sa ma intareasca si pe mine ca sa ajung sa fiu absolut sigura ca numai prin EL voi reusi (am inca momente cand obosesc sa lupt).
Dumnezeu sa va ajute!

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Draga Ana-Maria, m-ai impresionat profund! Am ramas fara cuvinte. Iti doresc, tie si familiei tale, multa sanatate si putere sa treceti peste toate greutatile.
Claudia si Alex(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

O poveste impresionanta !

Nina si Nina-Cristina (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Dumnezeu ne da cind ne trebuie, cit ne trebuie, nu cind cerem noi si cit cerem noi.
Pentru mine asta este verificat-a.

Petruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

m-a impresionat foarte tare povestea voastra.
sa fiti fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Extraordinar de frumoasa povestea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Foarte impresionant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Draga ANA70, iti multumesc din suflet ca mi-ai raspuns si pentru ca esti in tema te rog sa ma ajuti,sunt niste subiecte destul de delicate dar poate in urma acestor discutii pot fi rezovate foarte multe din problemele noastre.
1. Tu tii toate posturile de peste an mancare de post si fara relatii sexuale.Cum e corect, eu una lucrez in domeniul chimic,sunt slabuta,anemica,(cu lisa de calciu dupa parea unor terapeuti )imi transpira mainile si picioarele tot timpul si sunt reci,iar seara chiar si vinerea si miercurea mai maninc ceva ou ,lapte ,chiar o mincare fiarta cu carne ,cum trebuie sa procedez?
2.Relatiile sexuale sa inteleg ca-n timpul postului nu e voie, atunci nici in miercurile si-n vinerile de peste an,nu e voie,
-dar sambata daca vrei sa mergi duminica la biserica e voie
-duminica e voie,
-sarbatorile religiose e voie
Sotul tau e un om deosebit,poate de aceea are si inclinatii spre religie, dar sa stii ca relatiile sexuale sunt foarte importante intr-o relatie si mai ales intr-o casnicie in care apare si plictiseala fata de partenera si barbatul poate sa gaseasca oricand pe alta care poate sa-i ofere mai mult decat tine.Eu una, cum trebuie sa procedez? ii spun ca dorim sa avem un copil,dar nu putem sa facem dragoste ca e post, insasi faptul ca nu poti sa ai un copil consituie o problema intr-o casnicie, cu toate ca din punct de vedere biologic poate sa aiba probleme mai mari decat tine, ca de aia e sterilitate de cuplu- dar lucru asta nu se pune.
Nu stiu daca nu e bine sa incerc cu altul(pacat ca nu e genul meu)ca sa rezov problema, ca nu sta el la instilatii si altele ...
Apoi eu pot sa ma consider fericita ca relatiile sunt la 2 -3 zile sau chiar o saptamina, dar femeile care sunt solicitate de 2-3 ori pe noapte ce sa mai zica si ce sa mai faca,sa le spuna ca e post ca asta inseamna nesupunere in fata barbatului.....
3.In legatura cu Sfintul Maslu trebuie sa merg personal sau pot sa trimit pe altcineva,eu merg la servici in fiecare zi.De cite ori intr-un post de 3 ori sau in toate vinerile din post.Trebuie sa duc acelasi ulei si faina de fiecare data sau sa pregatesc turtita pe care sa o maninc si apoi sa trimit alt ulei si alta faina.
Te pup si-ti doresc numai bine si te rog sa-mi spui cum e corect sa procedez si de ce nu si parerile tale.

Mergi la inceput