Copilasi din 2002 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
Anina_n spune:
Suntem si noi pe aici, cand mai bine, cand mai putin bine... Asteptam cu nerabdare sa mergem la Buzias(sapt. viitoare), la centrul de evaluare si tratament pt. copiii cu diabet.
Nicole(Gabbriela) se va ocupa de subiectul nostru, ca deobicei, cat timp voi fi plecata.
Cristina a invatat sa mearga pe role, desi nu ma asteptam, la cat de mari arata rolele in piciorusele ei. Dar ea este genul mai sportiv. De cand a inceput sa mearga s-a observat un echilibru foarte bun si un simt al orientarii in spatiu mai dezvoltat, la ea.
Asadar, sunt bune rolele pt. cei cu un echilibru bun si mai sportivi, sa zic asa.
Va doresc un weekend cat mai frumos !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
sinzi_ana spune:
Nicoleta numai prostii a mancat ca de' suntem la hotel...
De dr nu poate fi vorba, decat daca e urgenta...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Gabbriela spune:
crig pupici la Mariuca scumpa
Lucia pupici la Liviu scump
nicoleta pupici la Stefan, si nu te mai necaji, esti parinte bun, copii sunt rasfatati uneroi si trebuie abordati cu mult calm. Rabdare si inainte.
nina pupici la cristina scumpa .
sinzi sanatate la DAvid,
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
crisia spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
Salut.
Crisia, m-am uitat pe pozele cu fetita ta. Tare draguta e! Si, intamplator, am vazut ca aveti casa de marcat ca noi...Hi, hi...Se joaca fetita ta cu ea? Stefan a cam abandonat-o.
Nicoleta
Multumesc.
Cu casa de marcat s-a jucat vreo saptamana, dupa aia a abandonat-o... La ea asa se intampla cu aproape toate jucariile, oricat de pasionata ar fi la inceput de ele.
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole
miraklucker spune:
Sanzi, sa stii ca si David al meu tot asa e! Repeta de atatea ori pana cedezi... nervos!!
Acum doua zile mergem cu vaporul.... pracitacanta care am avut-o pentru doua saptamani nu a mai fost niciodata asa ca am profitat de ocazie si mergem cu bacul in Germania in Friedrichafen. David super fericit!!! Ne urcam in masina mergem vreo 10 km sa luam vaporul.... care tocmai plecasa asa ca mai avem de asteptat vreo juma de ora pana apare urmatorul! David "unde-i schiff-ul?? da nu mergem cu schiff-ul" ( asa vorbeste el amestecat!) repedta la fiecare 2 min. In sfasit vine si vaporul ne urcam.... David super fericit... doar ca nu putem sta afara ca bate vantul .Asa ca mergem in restauran..... numai babe si mosi care n-aveau altceva de facut... bineteles ai mei au inceput sa alerge prin tot restaurantul, sa se urce pe toate scaunele la toate mesele....ce sa mai spun sa te iei cu mainele de cap nu alta!!
Intr-un final ajungem!! Langa port gaseste un topogan cu un Zepeling de pe care nu mai vrea sa se dea jos!! plecam cu promisiunea sa ne intoarcem. 3 ore cat am stat pe acolo, numai asta am auzit Zepeling, Zepeling. Ne-am intors din nou la topoganul cu Zepeling dar nu am mai avut timp Saracul.... dupa cat ne-a inebunit pana la urma nici nu a mai apucat se joace prea mult.
Si ca sa fie totul perfect, ajungem la masina, rasuflu usurata ca n-am primit amenda...depasisem cu ora timpul de parcare.... pana bag caruciorul si fetele in masina reuseste nu stiu cum sa smulga oglinda din fata. Noroc cu garajul ca era aprope....si aia s-au minunat cum de a reusit... binenteles ca nu se mai putea repara.... asa ca am plecat acasa fara oglinda!
Cum manaca copii vostri!! La noi e cea mai mare problema!!!! Nu vrea sa manace, are foarte putine mancaruri care-i plac dar nici acelea nu e sigur ca le manaca de fiecare data.... si vrea la sa manance in sufragerie la televizor. Eu il mai las de dimineata ...decat sa ma nervez de la prima ora.... doar de tata-su ce mai asculta el nu-l lasa se se ridice de la masa pana nu mamanca tot sau cel putin ceva. Azi am avut un adevarat circ ca nu mancase nimic..... a urlat, m-a strigat sa-l salvez....pana la urma a cedat is tata-su, el tot n-a mancat nimic!
Cam asta e fiu-miu!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
sinzi_ana spune:
Noi am ajuns cu bine acasa, dupa 6 ore de condus si o vizionare de crocodili care defilau intr-un rau la un loc de odihna ...
David e maim bine, nu a mai vomat, nici febra nu a mai facut...
A fost tare ciudat ce a avut...a vomat numai lichid galben (nu mancare) si il durea capul...
Ba pe drum a cerut ca vrea capsuni si carnita la gratar...si a mancat ceva...si a baut si mai multe lichide...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Gabbriela spune:
Poftiti la partea urmatoare: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">24
sinzi ma bucur ca e David mai bine, probabil a fost doar o indigestie, ai grija mai mare cu el ce ii dai sa pape prin deplasare.. asculta de veterani, nu hrani piticu in deplasare de la restaurant, nu ii da mancare de la McD. Mai bine ia mancare la borcanase, sau cuti de supa de la magazin inainte de plecare un bol rezistent la microunde si ceri la rest sa il incalzeasca. pitic scump sa se faca bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE