S-a mai discutat asa ceva pe aici, dar fetele vorbeau de petele provocate de soare. Eu ca intreb de cele maronii, provocate de virsta. As vrea sa-i cumpar mamei mele o crema buna si eventual incercata de altii, cind ma duc la farmacie sa stiu de ce intreb! Mersi pentru ajutor!
Eu am folosit una de la Galenic, fff buna. Nu mai stiu cum ii spune ca am aruncat tubul. Era si cam scumpa, ce-i drept (vreo 600.000 lei) dar a meritat. Daca mergi in farmaciile Sensiblu poti primi sfaturi pt alegerea cremei potrivite. Si se pricep fetele de-acolo! Bafta!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Eu am mai spus asta: petele maronii sunt pete de la ficat.
Eu am avut sarcina toxica, cu insuficienta hepatica si am ramas cu pete maro pe fata. Medicul mi-a spus ca odata cu revenirea ficatului dispar, dar din pacate imediat fac 2 ani de cand le am si sunt tot acolo.
Mama a avut o hepatita groaznica, era sa moara atunci si ei i-au aparut doua pete maro imense (noroc ca erau pe fese) si abia dupa 10 ani i-au disparut.
M-as bucura sa stiu ca trec cu unguente, dar eu una cred ca trebuie umblat la cauza.
Nu strica o analiza de sange, dar sper sa nu fie la tine asta cauza.
Sanatate!
Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100