Iasule, mandra cetate! (30)
Raspunsuri - Pagina 5
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by oanabandol
neata fetelor,
io pe ziua de azi is deprimata rau....azi se implinesc 14 ani de cand a murit mama si am luat-o razna rau de tot.tot vreau sa ma apuc de treaba....da nu-mi iese nik.stau si bocesc, ma uit la poze, iar bocesc, mai fumez o tigara si o iau de la capat.scuturati-ma un pic sa ies din starea asta ca mai am un pic si o iau pe campii
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
Oana, e normal sa simti asa, dar hai, fa un efort si zambeste, mama ta ar vrea sa te stie vesela si fericita! Imi pare rau sa aud ca de 14 ani nu mai e langa tine, erai micuta cand ai pierdut-o, de asta te si doare atat de rau (desi cred ca de durut doare oricand...)
Am vrut sa intru dimineata pe mess cu tine, dar am vazut semnul interzis si mesajul "very sad day" si nu am indraznit. Hai, vorbeste cu noi, usureaza-ti inima si vei vedea ca iti revii. Nu uita de Rares, pentru el trebuie sa fii vesela.
Si ca sa iti mai ridic moralul, uite o veste buna (sper), privind centrul pentru copii: am vazut ca mamicile isi doresc sa gaseasca un loc unde sa poata face si sport, dar sa isi lase si puiutii la joaca. Deci, pe langa tratamentele cosmetice pe care deja le-am trecut in "program", ma gandesc si la cateva aparate de gimnastica si masaj, daca nu chiar de la inceput, poate ceva mai incolo...
Ce spun mamicile, le surade ideea? Sunt pe aici doritoare de zbantuiala in timp ce bebe-ii lor se joaca frumusel? Dar de o zi pe saptamana cu "discoteca" pentru copii, cu muzica adecvata lor si cu personal care sa ii invete miscarile ce ziceti? Daca veti fi dragute sa imi reaspundeti, voi sti si eu ce doriti si ce nu si imi voi putea mula programul dupa preferintele voastre, macar in timp daca nu de la inceput...
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
aime spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
am vazut ca mamicile isi doresc sa gaseasca un loc unde sa poata face si sport, dar sa isi lase si puiutii la joaca. Deci, pe langa tratamentele cosmetice pe care deja le-am trecut in "program", ma gandesc si la cateva aparate de gimnastica si masaj, daca nu chiar de la inceput, poate ceva mai incolo...
Ce spun fetele, va surade ideea?
Dana, esti pe bune geniala ...mie imi surade tare tare de tot ideea
Oana si sunt alaturi de tine....e trist si greu trece o zi din asta da' mobilizeaza-te, uita-te in okisorii lui Rares si spune-ti ca trebuie sa fii bine ptr el....nu stiu, dar Vladut de cate ori ma vede suparata, nervoasa sau prost dispusa, plange, e suparat si el....si incerc sa surad mereu, desi cateoadat imi vine sa bocesc de-a dreptul....hai, inca un si suntem langa tine.
adi69 spune:
Oana,n-am vazut mesajul tau,scuze.
Nu ma prea pricep sa vorbesc in situatii din astea.stiu ce inseamna sa-ti pierzi mama ,am suferit si eu prin alianta impreuna cu sotul meu,mama lui a murit acum 16 ani,eram deja prieteni de patru ani aproape...Nu cred ca sant cuvinte care sa te faca sa uiti de suferinta aceasta.
Iti respect suferinta dar uita-te in jurul tau la familia ta care are nevoie de tine si incearca sa revii la normal si sa fii vesela pentru ei!Si pentru tine.
Adriana
papa-bun
Danna_36 spune:
Fetele, am rezolvat cu prioripostul.
Carmen2003, iarta-ma, nu am auzit apelul tau. Eram in maxi-taxi cred. L-am vazut tarziu, alaturi de mesaj. Maine la 17.30 "vand" oua in fata farmaciei Tatarasi, zona Dispecer, am client. Cine mai vrea, sa pofteasca... Daca nu, mai vedem cum facem...
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
oanabandol spune:
multumesc de incurajari si suport, fetelor...a trecut si ziua asta, oricum durera ramane dar astazi i-am simtit lipsa f mult.asi fi avut nevoie de un sfat, de un umar, de un sprijin.sunt mai debusolata acum mai mult ca oricand...cumnata mea a luat-o razna rau de tot si azi mi-a dat vestea ca vrea sa divorteze.a pus pe jar toata familia, iar eu am picat la mijloc fiind confidenta amandorura.o zi perfecta din toate punctele de vedere....de o saptamana incerc sa o trezesc la realitate, dar nu reusesc.
gata ca v-am naucit destul.
somnic usor
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
ralnied1 spune:
Oana, tocmai tu sa fii asa debusolata? Pai mai ziceati de mine acum 2-3 saptamani ca nu mai sunt eu... Dar tu cum ai fost azi??? Numai tu nu ai fost, asta e clar!
Maine va fi mai bine, da?
Oricum, si eu am intrat iar intr-o mica pasa proasta... Nu stiu cat ma tine... Sper ca nu mai mult de 2-3 zile, ca altfel, ma duc unde vad cu ochii si sa nu mai aud nimic... Stiti care e problema mea? Ca gandesc prea mult. Ca pun suflet cam in tot ce are sau nu treaba cu mine. Ca astept de la oameni poate prea mult... Ca ma consum pt orice fleac. Ca nu stiu sa fiu nesimtita (asa cum ar trebui!). Ca la mine ceva imi iese bine si 10 lucruri prost. Ca unii au noroc cu carul desi nu merita si altii sufera ca nu au noroc nici pentru cel mai nesemnificativ aspect... Ca... nu mai stiu. Adica stiu, dar nu mai zic...
Habar nu am ce am vrut sa zic prin toata vorbaria asta. Poate cel mai bine ar fi sa nu ma bagati in seama. Am vrut doar sa ma descarc undeva. Si alt loc nu am... Ma scuzati!
Noapte buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
mariussimiuc spune:
Oana,cred ca trebuie sa doara tare o asemenea pierdere,dar trebuie sa acceptam si asta,face parte din viata.Nu avem incotro,trebuie sa mergem inainte,de dragul familiei si al copiilor.Capul sus si zambeste!
Dana,sper sa pot ajunge si eu maine in Tatarasi.Nu promit,dar sper sa nu intervina nimic deosebit.
Eu am avut astazi o zi cumplita,asa ca nu mai zabovesc mult.Ma duc la culcarica sa-mi incarc bateriile,ca maine nu se stie cum va fi.Poate nu la fel sau mai rau ca azi.
Va pup pe toate!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Raluca,nu trebuie sa te scuzi! Suntem aici pentru tine!Unde iti poti descarca mai bine sufletul daca nu intre prieteni?Chiar si virtuali!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
lacri spune:
buna fetelor!
am citit asa pe spicuite nu chiar tot.
in primul rand am vazut ca ati vb despre gradinite,mai ales despre Kinderland.eu eram sa fac greseala asta toamna sa-l inscriu acolo.eram f hotarata am mers de mai multe ori cu Fabian si l-am lasat sa se joace pe afara alaturi de copii ,eram incantata pana am intrat si am stat o ora cu ceilalti copii de varzta lui.am iesit cu niste dureri de cap de nu mi-au trecut toata ziua cu toate pastilele ce le-am luat.m-am ingrozit.erau 3 fete dintre care doar una ii mai baga in seama (si erau numai vreo 18 copii si zicea directoarea ca sunt inscrisi 26)celelalte aveau grija mea sa vada daca mai stau .nu se ocupau deloc de copii ,acestia se bateau ,tipau mai bine spus urlau plangeau care si cum dupa mama dupa tata ...dar nu-i baga nimeni in seama nici macar in prezenta mea.am luat parte la o bataie intre o fetita si un baietel de m-am minunat iar ele nici macar nu se uitau nu mai zic sa se bage sa-i desparta.
Fabian al meu e mai retras si mai fricos,mai moale deja mi-l imaginam cum refuza sa mearga la gradinita deoarece vreun copil l-a batut si nimeni nu a facut nimic.asa ca dupa cateva zile bune de umblat pe la alte gradinite am luat-o de la capat.
eu Carmen (l carmen2003)iti recomand numai sa mergi pana in copou (daca nu ti se pare prea departe-deocamdata nu au transport)dupa ce treci de penitenciar este o gradinita.eu l-am dus acolo pe Fabian si sunt multumita.deocamdata este o singura grupa dar lunile care vin vor face mai multe.nu sunt f multi copii.gradinita abia s-a deschis.e mai rustic .daca te intereseaza iti dau mai multe informatii.
La multi ani Octavian!multa sanatate si sa va aduca numai bucurii Gabi.scuze pt intarziere.
Oana ...fruntea sus !
va pup
multa sanatate!
Fabian si mami Lacramioara
herra spune:
buna dimineata!
Oana, Raluca - o floricica virtuala si de la mine si ganduri bune; sper sa iesiti din pasa asta mai putin fericita;
si cum sunt foarte buna la dat sfaturi si mai putin la aplicat pe propria persoana: incercati sa va consumati mai putin pentru problemele altora; pastrati-va starea de spirit nealterata de toate necazurile, pentru cei dragi care va sunt cel mai aproape.
Dana - minunata ideea cu aparate pentru gimnastica pe langa locul unde vom putea lasa copiii; felicitari!
fetelor, o zi minunata! mai vorbim!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta