Clubul nurorilor (36)
Raspunsuri - Pagina 11
cherry22 spune:
Nadia, de cat timp incercati sa aveti un bb? Ai fost la dr si totul este ok? Daca sunteti amandoi sanatosi, nu te mai stresa atat, incearca sa fii relaxata, nu te mai gandi tot timpul la bb, ca va veni el odata si odata. Eu inteleg perfect ce simti, chiar daca nu am trecut prin ceea ce treci tu-asteptarea asta apasatoare. La mine este prima luna de incercari si, daca ne ajuta DD, poate va fi bb. Hai, fii optimista ca vei avea si tu un bb al tau.
Nadia1976 spune:
Cherry, ma intrebi de ce nu mai fac un test... ptr. ca in fiecare luna imi propun sa NU fac teste, ca doare rau sa nu vezi liniuta aia, dar nu ma pot abtine, tot sper ca va aparea si liniutza, dar sa fac 2 teste intr-o luna... sa-mi dublez dezamagirea...
Si stiu ce spui ( scuze, cred ca tu ai spus ca ti-e frica, dar nu stiu sigur) eu te inteleg; si mie mi-e frica, dar altfel de frica. De cate ori ma gandesc ca as putea fi... ma gandesc ce frumos ar fi, apoi ma cuprinde frica... ca s-ar putea sa nu fiu; apoi si frica de nastere, apoi frica ca daca sunt, ar putea fi probleme; of, adevarul e ca de cate ori ma gandesc la bb ma apuca disperarea, ca nu inteleg DE CE nu vine!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
voicu_bebi spune:
iese omul vreo ora si ce ati mai scris. nadia ,iti tin pumnii sper sa fii insarcinata. cherry am inteles ca esti insarcinata dupa ce am citit eu ca ai facut testul nu? e pozitiv? eu sper ca da. si noi la anul vrem sa avem un bebe.pana atunci avem nunta peste 4 luni.
ce petrecere pe capu vostru. mey Sun, sa stii ca ramstein nu prea ascult ca nu am melodii cu formatia,dar imi plac mult guns,metallica,etc.
ziua nuntii
cherry22 spune:
Nadia, scumpa de tine, te inteleg. Si pe mine ma apuca frica cand ma gandesc la bb, mi-e tare frica de tot ce inseamna cele 9 luni de asteptare, de nastere nu mai zic, de multe ori ma gandesc ca o sa mor si o sa ramana bb fara mama, sau ca va pati ceva bb sau ca voi face un bb bolnav(poate si pentru ca s-au intamplat cam multe pe DC in ultima vreme). Dar, chiar si asa, imi doresc foarte mult unul si poate ca, daca va vrea DD, il vom avea anul asta.
Hai sa fim optimiste si sa nu mai gandim negativ, ca nu ne face bine.
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Nadia, de cat timp incercati sa aveti un bb? Ai fost la dr si totul este ok? Daca sunteti amandoi sanatosi, nu te mai stresa atat, incearca sa fii relaxata, nu te mai gandi tot timpul la bb, ca va veni el odata si odata. Eu inteleg perfect ce simti, chiar daca nu am trecut prin ceea ce treci tu-asteptarea asta apasatoare. La mine este prima luna de incercari si, daca ne ajuta DD, poate va fi bb. Hai, fii optimista ca vei avea si tu un bb al tau.
cherry
Incercam de vreun an; eu acum 2 ani jumate am fost gravida, dar din pacate, a fost sarcina extrauterina si m-au operat. Iti spun sincer ca nu stiu ce s-a intamplat atunci, in sensul ca dupa oepratie Dr. mi-a spus ca a scus o parte din trompa; la 2 saptamani am fost iar la Dr., ca facusem un abces si Dr. mi-a spus ca de fapt a scos toata trompa. Asistenta care mi-a facut echo m-a intrebat daca mi-a scos Dr la operatie si ovarul ca nu-l vede... i-am spus ca nu si atunci a dat-o la intors... "aaa, acum il vad"(ovarul); mie mi s-a parut ca a spus asa, desi nu-l vedea. Astept sa-mi fac Health Card si vreau sa merg la alt Dr. sa vad exact ce mai am si ce nu. Asta spune toata lumea, sa ma relaxez, dar e asa de greu, oricat de mult incerc, nu ma pot gandi la altceva, mai ales cand vine vorba de... primul lucru la care ma gandesc e ca, poate-poate, de data asta se va intampla... si apoi, iar dezamagire. Iti multumesc ca ma lasi sa-mi descarc sufletul!
marinar spune:
hai ca am venit si eu la petrecere, dar pana acum m-am petrecut cu colegii la birou (luni am instanta si nu ajung asa ca mi-am serbat ziua de azi).
Cherry sa dea DD sa fie bb, din suflet iti doresc.
Fla distractie placuta
mai voi ati scris cam mult, am citit in reprize, si acum nu stiu ce sa mai raspund. Dar ma iertati, nu????????
offff, ar trebui sa ma apuc de curatenie dar nu am cheeeeeeeeeeeeeeff
marina
pozici
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Nadia, scumpa de tine, te inteleg. Si pe mine ma apuca frica cand ma gandesc la bb, mi-e tare frica de tot ce inseamna cele 9 luni de asteptare, de nastere nu mai zic, de multe ori ma gandesc ca o sa mor si o sa ramana bb fara mama
Hai sa fim optimiste si sa nu mai gandim negativ, ca nu ne face bine.
cherry
Sa stii ca si eu ma gandesc ca o sa ramana bb fara mama... dar ai dreptate! Hai sa nu mai fim negativiste! Acum, e momentul TAU! Hai sa ne bucuram ptr. tine si sa vb. mai bine de ce bb sanatos si frumos o sa ai si ce parinti fericiti veti fi, tu si sotziorul tau!
cherry22 spune:
Nadia, cel mai bine este sa-ti faci niste investigatii serioase, ca sa stii exact cum sta treaba. Operatia ai facut-o in Romania sau in Canada? Oare si medicii din afara pot fi asa de nenorociti ca si multi de aici? Eu sper sa nu ai nici un fel de problema si sa poti face bb mult dorit. Si, oricand, iti poti descarca ceea ce ai pe suflet aici, caci suntem alaturi de tine.
Marina,
Bebi, testul s-a pozitivat dupa vreo 15-20 minute, de aceea am facut beta hcg, ca sa stiu sigur daca este bb sau nu. Eu sper ca da.
BraveGirl spune:
Nadia-ce povestesti tu cu interventia ta mi se pare incredibil...cum sa nu-ti spuna daca ti-a scos trompa si ovarul?Pai nu trebuie sa stii si tu ce se intampla cu organismul tau? Eu iti tin pumnii sa vina si la tine barza.
==========
Corina
Albumul meu
boeru spune:
marina si eu trebuie sa ma apuc de curatenie dar ca sa fac treaba ca la carte ar trebui sa ma dedublez; asa ca fac si eu ce pot ca doar nu ma controleaza soacra ; a venit saptamana trecuta si a zis ca de Florii nu mai vine ca oi fi si eu obosita. Pentru Duminica s-au anuntat niste prieteni asa ca trebuie sa dau drumul la menuil pe care vi-l spuneam;
Maine lucrez (of!)si dup-aia merg la cursuri, dup-aia cumparaturi si dup-aia smotru acasa si pregatiri;
Dar ma descurc eu: trimit copilu' cu tati afara eu dau drumul la muzica si in ritm de rock'n roll fac 2 treburi deodata (stiti voi cum!) Speedy Gonzales scrie pe mine
Si acum sa continue petrecerea: Mihai Margineanu :" Ma iubeste femeile" asta pentru sotii nostrii
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!