profesiunea mea, sictirul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetele nici mie nu mi-a picat bine ultima parte dar la o a doua gindire am luat-o drept gluma (e.g daca ii cenzuram acea linie nu mai avea poanta). Gluma mi-a venit pe email de la o prietena din Ro care nu a specificat sursa. Ce era sa zic (autor anonim)? De fapt toate glumele pe care le postez imi vin de la altii. Doar nu va inchipuitzi ca le coc eu! Sorry pt. ofensa. Intr-adevar eu nu cred ca poporul roman e asa cum spune in banc, ci e un popor destept si primitor dar bancul e banc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Andra28

Adriene12, chiar aveam o alta parere despre tine din postarile tale de pana acum. Imi pareai o persoana echilibrata care a ales sa traiasca in alta parte.
Dar sa jignesti propriul popor?.....nici nu poate fi calificat!!!!!!

Nu stiu daca textul este sau nu conceptia ta, dar este clar ca tu ai postat.

Andra

Alooo, e doar o nenorocita de gluma am vrut sa zic un fucking joke, da nu mai zic:D, frate, ce va aprindetzi atita?!? Uitatzi-va o saptamina intreaga, zi de zi, la shtirile de la ora 5 de pe Prost tv, shi spunetzi-mi ca rindurile alea cu shitu n-au shi-un pic de adevar
Moama, cita lipsa de umor, frate, unde-i ma nene testul ala I.Q de la zeze, ca sa mai citeasca lumea?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

EEEe ce sa zic daca e gluma e gluma dar eu nu prea stiu de gluma in ultima vreme deci....Scuze.Si Ira scuzama dar nu simt nevoia sa-mi explic iubirea de romani.Am emigrat din acelasi motiv din care a emigrat toata lumea dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iubesc romanii doar pentru ca am ales sa nu stau langa ei.Deci scuze ca nu am inteles gluma.alta data o sa o citesc de 2 ori inainte sa postez

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Io-te unde statea ascuns patriotismu'. De-aia e asa greu de gasit.
Tz, tz, tz...

E interesant ca nu va deranjeaza deloc ceea ce zice textul de fapt. Va deranjeaza un anume cuvant. Haida de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

atzi tzitit in diagonala textu , cumva? de saritzi? adica diagonala principala cum s-ar zice - primu cuvant de la stanga sus si ultimu de la dreapta jos? pfffffffff

saritsiiii dam cu petre intr-un popor de deosebitsiiiii!!!! valeu!!! ia de vezi drobu cum cade .. parca romanu era frate cu bashcalia...

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Gluma ,gluma da cit e de adevarat!Andra28,relax,ca exista hartie igienica din belsug.Astia care nu aveti treaba cu umorul ce cautati la sectiunea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Ira

À propos de scatologie, atata kkre pe noi frate, pentru o gluma, asa cevaaaa....

Ana Maria, interesanta iubirea asta a ta de romani de la distanta, de obicei cand avem asemenea sentimente nu emigram departe de ceeace iubim.... Teoria nu-i ca practi -kkre ne mananca dà vii. Adicatelea ce frumoasa-i Romania vazuta din Canada...

Btw, Adriana e romanca, yeeeep, ca si mine woaileeeeeu...pe noi nu ne iubesti ?

Sofie, 3 ani si 3 luni

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Iren,
parca ar fi in cintecul ala

cind s'o-mpartzit umoru,
mai dorule
cind s'o-mpartzit umoru,
fost'am eu dus la lucru
mai dorule!

Shi la tatzi le-o dat cu caru,
dorule,
shi la tatzi le-o dat cu car'
numa' mie cu paharu
numa' mie cu paharu,
dorule.

Nici acela no' fo' plin
mai dorule
Nici acela n'o fo plin
juamtate-o fo' venin
jumatate-o fo' venin
mai dorule

Nici acela n-o fo' ras,
mai dorule
Nici acela n-o fo' ras
Jumatate-o fo' nacaz
Jumatate-o fo' nacaz,
mai dorule.

s'ashe'mi vine cite-odata
dorule
s'ashe'mi vine cite-odata
sa dau cu cutzitu'n piatra
dorule

din piatra sa iasa foc
mai dorule
din piatra sa iasa foc
finca n'am avut noroc
finca n'am avut noroc,
mai dorule

si continuarea, ca e frumos:

'Nalt ii ceriul si senin, mai dorule
'Nalt ii ceriul si senin
Pe-a mea parte norii vin
Pe-a mea parte norii vin, mai dorule.

'Nalt ii ceriul si-nstelat mai dorule
'Nalt ii ceriul si-nstelat
De-a mea parte norii bat
De-a mea parte norii bat, mai dorule.

S-asa-mi vine cate-un gand, mai dorule
S-asa-mi vine cate-un gand
Sa plec pe paduri cantand
Sa plec pe paduri cantand, mai dorule.

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Nematics, cam asha e Acu, io nush cum sa fac, sa mai intru la sectziunea asta, ca-mi place, sau sa nu mai intru, ca sa nu dau de frustratzi?...Uf, grea decizie!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Eeee, Iren, cum mey sa nu mai intri aici ????
Pai degeaba-i zice "un ochi rade, unul e vanat" ?
Rade cine poate, cine nu...se invineteste batandu-se cu pumnu-n piept ca e patrioata si nu suporta anumite cuvinte...

Mergi la inceput