profesiunea mea, sictirul
Functionarele de la ghisee sunt acre. Lucreaza cu publicul, care pune intrebari tampite. Sunt niste martire, termina programul cu nervii zdrente.Functionarul de birou e si el nemultumit. Ori n-are aer conditionat, ori il trage curentul. Prea mult de munca si prea multa rutina. N-are nici un chef de lucru. Daca ar face altceva, ar fi altfel.Muncitorul sta la umbra. Nu se poate lucra pe caldura asta. Spre seara, cand caldura se mai ostoieste, e prea obosit. In plus, a si baut cinci beri.Pe distribuitor il deranjeaza traficul. E imposibil sa alergi prin oras, la cum se circula. Daca i-au dat de la firma un Matiz, ar fi lucrat mai bine pe Renault. Daca i-au dat o Skoda Octavia, ar fi preferat un Tico.Ziaristul face prea mult teren pentru salariul pe care-l ia. La banii astia, ar trebui sa scrie un text venit pe o agentie de presa, sa stea vreo doua ore pe messenger si s-o intinda acasa.Economistul castiga mai mult, dar nu merita. La cat lucreaza, ar trebui sa-si permita o vacanta la Monte Carlo, o cabanuta la Bran si un BMW.Taximetristul merge degeaba. Ca sa-i renteze, ar trebui sa aiba 30.000 de lei pe kilometru. Din nefericire, clientii sunt de proasta calitate, n-ar plati atat.Profesorul e scarbit de sistemul de invatamant. Salariul e mic si copiii sunt prosti. In plus, sunt si mai bine imbracati ca el. Sa le ia ta-su meditator.Politistul lucreaza cu toate scursorile. Or, politistul e un tip finut, educat. Il deranjeaza.Ofiterul de armata stie ca un coleg de-al lui din NATO castiga mii de euro pe luna. Stresul in armata e mare. Probabil ca, in Romania, nici macar presedintele nu e multumit de slujba sa. In fond, in loc sa fie presedinte intr-o tara puternica, conduce un popor de cct.
Raspunsuri
ardeiash spune:
draguta chestie... insa nu sunt de acord cu faptul ca ne intitulezi popor de... pai daca noi ne numim asa... normal ca strinii ne trateaza asa.... si nu putem face nik sa le schimbam parerea!!
s-auzim numai de bine! si
zozela spune:
Eu n-o iau personal..E amuzant!!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
herra spune:
intr-adevar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
Ana-Maria21 spune:
Dar si tu faci parte din acest popor de ........
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
ardeiash spune:
ana maria....ma stiu romanca... nu cum zici tu... si sa stii ca sunt mandra... ar trebui sa va schimbati mentalitatea... nu este deloc constructiva.
s-auzim numai de bine! si
Oana_B spune:
Nu cred ca Adrienne crede asa ceva despre natia romana, doar a preluat textul care poate fi gasit pe net in mai multe locuri:
http://www.ziarulcn.com/article/aid/21542/
http://www.apropo.ro/index.php?service=search&Data=2005.03.02&articleID=103442&cuvinte=badaranie&pageNo=1
Pe viitor, Adrienne, sa dai si sursa de inspiratie ca sa nu se naste confuzii plus ca asa-i frumos sa dam autorului ce-i al autorului
Oana_B
Andra28 spune:
Adriene12, chiar aveam o alta parere despre tine din postarile tale de pana acum. Imi pareai o persoana echilibrata care a ales sa traiasca in alta parte.
Dar sa jignesti propriul popor?.....nici nu poate fi calificat!!!!!!
Nu stiu daca textul este sau nu conceptia ta, dar este clar ca tu ai postat.
Andra
ramonai spune:
Hei, v-a disparut simtul umorului? Andra, iti aduci aminte genul ala de bancuri cu un american, un francez si-un roman? Te-au amuzat vreodata? Tot cam asa e si asta.
Mai luati-le si voi cu sare si piper! A face un pic de haz de necaz nu inseamna a jigni un popor, oameni buni.
Ana-Maria21 spune:
In primul rand si eu sunt mandra ca sunt ramanca si am zis ca si Adrienne face parte din aacest popor tocmai pentru ca m-am simtit jignita ca ne-a facut un popor de kkt nu pentru ca sunt de acord cu ea.In nici un caz eu nu am o astfel de mentalitate.Deci Disperta uite un pup poate nu m-am exprimat bine mai devreme.Si daca mesajul nu l-ai compus tu Adrienne12 trebuia sa specifici pentru ca sincer eu am ramas jocata pentru ca citisem cateva postari ale tale mai demult si mi sa parut ca nu ai avea o astfel de gandire.Chiar daca ai e treaba ta.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Ira spune:
À propos de scatologie, atata kkre pe noi frate, pentru o gluma, asa cevaaaa....
Ana Maria, interesanta iubirea asta a ta de romani de la distanta, de obicei cand avem asemenea sentimente nu emigram departe de ceeace iubim.... Teoria nu-i ca practi -kkre ne mananca dà vii. Adicatelea ce frumoasa-i Romania vazuta din Canada...
Btw, Adriana e romanca, yeeeep, ca si mine woaileeeeeu...pe noi nu ne iubesti ?
Sofie, 3 ani si 3 luni