American Idol 2006

American Idol 2006 | Autor: Llaura

Link direct la acest mesaj

Nu am nimic nou de precizat, doar tin sa reiterez ceea ce am precizat deja mai sus.

Si apropo, cu cine tineti la American Idol? eu tin cu Paris Bennett.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Apropo de American Idol... nu-mi vine sa cred ca Mandisa a fost eliminata; era, totusi, cea mai buna cantareata din AI...

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_p spune:

quote:
Apropo de American Idol... nu-mi vine sa cred ca Mandisa a fost eliminata; era, totusi, cea mai buna cantareata din AI...

Nadia, puteti si vota pentru American Idiol din Canada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Pai saptamana asta a fost cam cu susu-n jos AI, si fata mea a fost in bottom three.
Cred ca mi-am pierdut uzul ratiunii de tot, ma uit la American Idol...

Mergi la inceput

Eliza, nu stiu sigur, nu am incercat, eu nu votez nici macar la Canadian Idol. Singurii la care am votat au fost Rock Star INXS, ca o puteam face on-line;

Laura, sa inteleg ca tii cu Paris? Aseara ii spuneam sotului meu ca nu pot sa cred ca cele mai bune 2 cantarete sunt in Bottom Three... oh, well! Si abia acu' vreo 2 sapta. citisem ca cea cu cele mai mari sanse de a deveni AI este MAndisa; era un ziar de scandal, nu i-am acordat prea multa importanta, dar adevarul e ca Mandisa are o voce super, ca si Paris, de altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by Llaura
Cred ca mi-am pierdut uzul ratiunii de tot, ma uit la American Idol...

De ce mey? Io-s innebunita, e al cincilea sezon la care ma uit...cel mai mult ma innebuneste accentul lui Simon

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

N-are nimic AI, e foarte frumos, numai ca de mult nu am mai avut atata timp liber, munca so so sa nu obosim, zero barbat deci zero curatenie si mancare; nu combat ca nu am calculator acasa, afara de cand iau un laptop de la servici (fara u; servici, asa se zice), cu care fur wireless de la vecini.
Mie nu prea imi place de Simon, imi place de negrul celalalt, Randy sau cum ii spune.

Mergi la inceput

Llaura, eu il iubesc pe Simon. El le spune franc in fata ce gandeste si mi se pare corect, ca de-aia sunt acolo!

Mergi la inceput

Le spune, nimic de zis, dar eu negrul il gasesc mai aratos.
Cred ca trebuie sa ne certam, ca ne inchide subiectul, si asa are 11 pagini.
Cine incepe ca eu nu.

PS. acum e momentul, sa zica cineva ca ii apar pe negri, care.... hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Nu am nimic nou de precizat, doar tin sa reiterez ceea ce am precizat deja mai sus.

Si apropo, cu cine tineti la American Idol? eu tin cu Paris Bennett.

SI EU SI EU ..... de cand am auzit-o la auditii m-am indragostit de ea. si a incepul sa-mi placa chelul , i-am uitat numele rockerul ala care a cantat Walk the line

Parerea mea e ca Mandisa a fost eliminata pt ca e supraponderala. imaginea unui pop idol e alta si probabil cei care au votat sunt majoritatea adolescenti.

In ceea ce-i priveste pe african-americans ca sa nu zic negrii,am un singur lucru sa le reprosez. chiar azi am vazut 2 blonde cu doi bebei mulatri superbi, dar erau singure, si e sambata. Negrii astia cam au obiceiul sa lase femeile gravide si dupa aia isi cam iau talpasita. Nu e ceva neobisnuit ca o negresa sa aiba 4 copii cu 4 tati diferiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by michelle7

Parerea mea e ca Mandisa a fost eliminata pt ca e supraponderala. imaginea unui pop idol e alta si probabil cei care au votat sunt majoritatea adolescenti.

Mandisa a fost eliminata? Nu pot sa cred!!!!!!!!!!
La noi e cu o saptamana in urma asa ca numai miercuri o sa vedem.
Si mie imi place Paris,sotul tine cu Chris,rocker-ul

Stefania 23 + cu Patricia sau Eric
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput