Sezatoarea canadiana (45)
Raspunsuri - Pagina 15
OlgaTarziu spune:
Mona Bincearca la magazine unguresti sau poloneze.Chiar azi am vazut la polonezii din Brampton.
Olga
Si maine e o zi
khristin spune:
Mona, incearca la Brandt...eu acolo am gasit. Paste Fericit si voua
Cristina
noi si poze mai noi
columbiana spune:
Laura,
nu cred sa ai probleme (imi dau cu presupusulca nu stiu cum e cu vamuirea usa-canada);
eu am adus cu mine din Romania o icoana si o biblie de prin 1900, si a fost ok; e drept ca le-am pus in bagajele din cala, invelite printre paturi si lenjerii;
Ana
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
Mia. spune:
Desi citesc acest subiect mereu, nu am mai scris demult.pt ca intru mai mult la subiectul "mamici de iulie-august"....Acum vreau doar sa va salut si sa va urez sarbatori fericite!
Mia
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Laura T spune:
quote:
Originally posted by danielagquote:
Originally posted by Laura T
Fetele, scuze ca "dau buzna" peste topicul vostru, dar in 2007 intentionam sa venim in Canada pentru 2 saptamani (fara copii), la o prietena, si as avea nevoie de niste informatii: care este cea mai convenabila companie de zbor pe ruta Bucuresti-Toronto? Cat este valabila viza turistica, din momentul obtinerii ei, 6 luni, 1 an? Adica, daca, de ex, incercam sa luam viza inca din toamna asta, o putem folosi vara viitoare?
Va multumesc anticipat.
Dau si eu "buzna" pe aici . Laura, eu am fost de doua ori in Canada. Viza obisnuita (one entry) are valabilitate 6 luni din momentul emiterii. In ceea ce priveste compania de zbor, ma tem ca nu te pot sfatui prea mult. Prima oara am fost cu Lufthansa si a doua oara cu Austrian. Daca stii din timp data plecarii poti sa contactezi o agentie de turism sa iti caute oferte mai ieftine. Stiu ca CSA si LOT au bilete ceva mai ieftine, dar cum eu m-am hotarit prea tarziu, nu am gasit bilete in perioada in care aveam nevoie. Oricum, depinde si de perioada aleasa, de destinatie (Montreal, Toronto...). Bafta la cautari si la viza.
Daniela
Daniela, iti multumesc pt raspuns.
Paste Fericit la toata lumea!
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
clau07 spune:
Vreau sa va doresc la toate
Un Paste Fericit
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Ana-Maria21 spune:
Vreau si eu sa va intreb ceva pentru ca ma contrazic cu cineva din Romania.Cand se ia lumina?In seara de dinaintea Pastelui nu?Adica sambata seara nu?Nu stiu ce au iei de zic ca astazi.Multumesc.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Ana-Maria21 spune:
Si in caz ca nu mai intru azi sau maine va doresc un Paste fericit .
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Veve spune:
46
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6