Clubul optimistelor (6)
Raspunsuri - Pagina 3
BraveGirl spune:
Neata la optimiste....Fug la sala.Vorbim cand ma intorc
Spor la treaba harnicutelor!
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Ne optimizam resursele.......trebi soro, trebi! Asta fac fetele! Io oarescum...da' am ragusit de cand le-am tot strigat!
Tu???
quote:
Originally posted by NicoletaB
ce catati pe pag 2?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
eveline spune:
Salutare gagici, ce mai faceti?
Nica nou pe frontul de est, aici, la noi....asteptam sa vedem cum e de florii ca sa stim cum e de paste....a doua zi vrem la iarba verde (sau curte, ce-o fi...) ideea sa stam la aer si la un gratarel, ca taaare mi-e dor...
Va pup!
Ana si Bianca-iubita
addinel spune:
si io pe-aici... nicoleta, tu faci contabilitate? daca da te stresez pe pm ca am o problema existentiala...
sunule, femeia ta nu are o zi libera? ca a mea e plecata din bucuresti si m-a lasat balta taman acum. parca vad ca o sa spele pupicu geamuri , mie mi-e frica sa nu cad de la etaj
nunta mea
NicoletaB spune:
da fac conta
acum depinde ce vrei tu
trimite repede ca pleaca fata la 14
celorlalte le urez weekend insorit
malla spune:
Acum am iesit cu Andrei din spital, sunt facuta varza si astept sa imi revina optimismul... Andrei e bine acum eu inca tremur... Va pup... Asa-i ca nu mi-ati simtit lipsa???
Eu v-am simtit-o din plin........................
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
addinel spune:
tizo, bine ai revenit! cum sa nu iti simtim lipsa? piticutzul ce face? dar tu? sa nu te aud ca ti-ai pierdut optimismul, dap?
uite pupicei, poate ajuta...
nunta mea
eveline spune:
Adinell iubita, ti-am simtit lipsa, cum sa nu...fetele pot confirma. Am fost anuntate ca esti in spital, dar eu una n-am prea inteles ce-a patit Andrei de-ati ajuns tocmai la spital.
Cat priveste optimismul, iti dam noi daca vrei, eu am in plus....
Bine ca s-a terminat cu bine!
Ana si Bianca-iubita
SunSmile spune:
Cica nu. Sorry. Eu am vrut sa vina pe miercuri asa...sa fie curat curat de Paste, chiar daca nu vom sta acasa. Dar nu a putut. Oricum..de aspirat aspir zilnic..geamurile si frecatul diverselor chestii erau alea hard!Si baia mica..caci cabina aia de dush ma scoate din minti!
quote:
Originally posted by addinel
si io pe-aici... nicoleta, tu faci contabilitate? daca da te stresez pe pm ca am o problema existentiala...
sunule, femeia ta nu are o zi libera? ca a mea e plecata din bucuresti si m-a lasat balta taman acum. parca vad ca o sa spele pupicu geamuri , mie mi-e frica sa nu cad de la etaj
nunta mea
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE