Clubul optimistelor (6)
Raspunsuri - Pagina 2
SunSmile spune:
Geo ok..nu te mai trag de urechi maine! Dar tot te astept macar sa dai binetze, oki? Pup si eu la fata frumoasa!
Mai eu sunt o optimista convinsa si practicanta! Si discutiile de aici imi mai iau din surplusul de sarcini de la job-uri. De'asta va stresez! Pentru ca imi "incarc bateriile" cu voi!
Pupi...ne auzim maine!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Sunule pai nu m-am hotarat inca....Astept impulsuri...Si de trecut trec sigur macar ca-mi iau cafeaua aci in fata calculatorului.Da nu mai stau asa calare e el toata ziua...(zic si io...)Ia uite acu abia am mancat, imi fumez tigara de dupa masa in fata calculatorului si soata imi trage niste priviri...Cand vazu ca ma apuc iar de butonat....Asta chiar are motive de divort...
De cate ori ma pun la calculator zice:"cE zic ma fetele alea, mai ploua?"
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
Georgi ,poti sa-i spui ca la Bucuresti nu mai ploua.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Neata,
Iupiii...e vineri! Abia astept sa vina seara, dar pana atunci, pupici la gagici! Ne auzim mai incolo !
p.s. Al meu e resemnat deja...ca eu ma vad cu fetele(bine, unele mi-au devenit prietene bune), ajut daca pot, sun neamurile si intre ceva pt o fata...si e "blazat"
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
diadaniela spune:
Neata!
Fetele ,unde sunteti ,mai?
Eu mai stau putin si plec la mama ,ca m-am plictisit .Soacra-mea pregateste nu stiu ce colive asa ca eu..
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Si e rujata???
Distractie placuta la mami tau!
quote:
Originally posted by diadaniela
Neata!
Fetele ,unde sunteti ,mai?
Eu mai stau putin si plec la mama ,ca m-am plictisit .Soacra-mea pregateste nu stiu ce colive asa ca eu..
Dana
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
georgi75 spune:
Neatza.
Uite Sunule ca sunt prezenta la raport.Asa cum am promis.Nu stiu cu ce sa incep curatzenia....Cred ca incep cu camera Stefaniei.
Dana acu nu e acasa da ii spun cand vine..
La noi e soare si nu mai bate vantul asa ca numai bine de spalat ca io am balconul inchis si se usuca mai greu.
Pupi si mai revin
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
addinel spune:
neatsa la optimiste. si azi am mult de lucru, dar mai dau eu o fuga si ep aici...
pupici
nunta mea
SunSmile spune:
Spor la trebi, fetele! Si eu o sa fac nitzel diseara si maine imi vine femeia si o las la "munca de jos"~! Ce rea sunt, da' zau ca io geamuri nu spal!
Pupi si ne auzim pe parcurs...
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
alexa si mami spune:
'neata si de la mine!
sunule cum rezisti mama cu programul asta? felicitari!
georgi, spor la curatenie! sa termini repede ca sa mai treci si pe la noi.
dana, noroc ca o ai aproape pe mama ta.
noi iesim putin la plimbarica, revin dupa ce face alexa nani.
o zi minunata!
alexa