Frumoase povesti!
Hmmmm...Eu am experienta multor teste negative...de doi ani ne chinuiam sa ramanem insarcinati si ... nik! desi toate analizele erau perfecte (la amandoi)- si cate analize..., am fost clasati la infertilitate inexplicabila. Si faceam teste care ieseau negative in fiecare luna si ma deprimam, faceam crize de nervi, plangeam si in ciuda testelor negative nu incetam sa sper pana venea CM.
Asa ca ne-am facut dosarul pt fiv si am plecat in concediu, inante de inceperea tratamentului, fara prea multe sperante a raman in concediu, dar cu multe sperante ca raman cand ma intorc, prin fiv.
Si...ne-am intors din concediu, am fost la dr sa confirm ca urma sa incepem fiv-ul luna aceea, mi-a spus sa iau AC cand vine sau sa-l sun daca nu vine...
Si dupa o sapt de intarziere (nu era prima data), eu de-abia asteptam sa vina CM sa incep tratamentul, ca nu mai aveam rabdare, ma apuca intr-o zi, pe la pranz, la serv sa-mi fac test. Nu aveam la mine, evident, ca nu mai aveam de gand sa fac, asa ca m-am dus la farmacie si mi-am luat, m-am intors la birou si am citit Acatistul Sf Ioachim si Ana si fuga la baie. Am facut testul si s-a inrosit linia de est instantaneu, apoi cea de control. Si m-a apucat un tremurat, fetelor, si o bazaiala de fericire...cred ca va imaginati. Nu aveam nici o indoiala ca bb este bine, mai ales ca sotzul ma tot incurajase in ultimele 3 sapt ca o sa "clocim" si ca "facem outz" (era de Pasti). Asta este povestea testelor...mele.
Pupicei, Ingeras
17+
Maya