cresa buna sector 4 sau 1

cresa buna sector 4 sau 1 | Autor: magghyc

Link direct la acest mesaj

Buna,
Ma tot uit la subiect, dar sunt un pic pierduta in spatiu, cautarea nu-mi merge si nu am gasit nicaieri o aranjare a creselor dupa sector...
Asa ca va rog tare mult sa ne ajutati si pe noi cu o recomandare pentru o cresa de stat sau particulara in sectorul 4 sau 1 .... avem un baietel de un an jumatate pe care vrem sa il inscriem din toamna, dar nu stim unde...ne-ar prinde bine niste recomandari de la mamicile care si-au gasit deja cresa pt puii lor si sunt multumite de alegerea facuta!
Multumesc mult,
Magg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Poti incerca si la gradi, nu doar la cresa. La toamna va fi mai marisor. Si noi cautam gradi iar Ryan va avea in toamna 2.2 ani.Iti urez multa bafta si putere...morala! Ne mai auzim. Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamideIngeras spune:

am auzit numailucruri bune de cresa Tohani din sectorul 4, de la Tineretului mai exact.
tel.330.36.20
Am sunat si mi-au spus sa mai sun la sf lui august.
poti incerca si tu
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna. dupa cum se spunea, la varsta asta poti incerca si la gradi particulara, daca te avantajeaza.
succes.sanatate!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

este o cresa buna langa circa financiara a sectorului 4 pe Mirea Mioara Luiza, am fost acolo cu piticul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Multumesc tuturor de raspunsuri, de principiu am vrea intai sa ne interesam de crese de stat, poate dupa aceea, daca nu vom avea nici o varianta OK< sa incercam la gradinite particulare...
Bmagdaro, copilul tau e acolo inscris, sau urmeaza sa il dai? Mai au locuri?
De cresa de pe strada Secuilor din sectorul 4 stie cineva ceva?
Mamideingeras, tu acolo iti vei duce puiuldeingeras? Ce detalii utile mai stii?
Multumim pt urari, ce sa zicem..Doamne Ajuta!
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

Am avut piticul la cresa, e cresa de stat si vorbim de una si aceeasi cresa pentru ca Aleea secuilor e tot una cu Mirea Mioara Luiza, in aceeasi cladire e si directia de gradinite a sectorului 4, sunt 2 grupe de copii foarte bine supravegheati, poti avea incredere, noi am fost de la 18 luni pana la 3 ani si a fost grozav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Magda,
Iti multumesc mult, o sa merg neaparat sa o vizitez! Cam cat de "dificila" a fost inscrierea? Intelegi tu ce vreau sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamideIngeras spune:

Eu sunt disperata. Incep serviciul din iulie si nu stiu ce sa fac. Baietelul meu are 10 luni si nu stiu ce varianta optima sa aleg. Am sa merg sa vad si cresele, dar caut in paralel si o bona.
daca stiti o bona de incredere va rog sa ma ajutati.
Stau in sector 4
Multumesc
Aveti grija de voi.
Am incredere ca Dumnezeu ne va ajuta pe toti, o sa vedeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricelu spune:

Mamideingeras, daca alegi cresa 24, ai grija cu conducerea! Personalul e bunicel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soranacoca spune:

Buna ziua,

Ma numesc Sorana si sunt nou inregistrata pe desprecopii.com, desi il vizitez de cand eram insarcinata. Am un baietel de 1 an si sunt in concediu pentru a avea grija de el.

De ce am nevoie de parerea voastra, mamicilor? As vrea sa deschid o gradinita pentru copii de 0-3ani. Poate sunt parinti care vor sa se intoarca la servici mai repede de cei 2 ani, nu au cu cine sa-si lase copilasul si nu vor sa apeleze la o bona care sa le intre in casa, sau trebuie sa plece cateva ore de acasa si nu au ce face cu copilasul ... si atunci o cresa ar fi o solutie.
Bineinteles, cresa ar dispune de personal calificat corespunzator (inclusiv asistente medicale si medic), de dotari deosebite si ar oferi micutilor o educatie corespunzatoare, specifica varstei.

Credeti ca ideea mea ar avea succes? V-ati da copilul intr-un asemenea loc? Eu chiar sunt in situatia asta (in care nu am cu cine lasa copilul) si de aceea m-am gandit ca o gradinita pentru cei atat de mici ar fi solutia ideala.

Va rog sa-mi scrieti parerea voastra.

Va multumesc mult,
Sorana

Mergi la inceput