cresa buna sector 4 sau 1
Raspunsuri - Pagina 2
tonecica spune:
Fetelor, de la cate luni poti sa dai bebele la cresa? bmagdaro poate ma ajuti, ca l-ai avut pe copil la cresa de pe secuilor si eu tot acolo vreau s-o dau.Si poti sa-i inscrii in orice perioada a anului?
mami_mami spune:
ideea este mai mult decat buna avand in vedere ca nu exista crese particulare care sa primeasca copii sun 1 an. cel putin eu nu am gasit si as vrea sa imi duc si eu fetita de 5 luni intr-un astfel de loc in care sa fie ingrijita si chiar sa invete diverse lucruri chiar de acum. ai deja un plan sau va exista aceasta cresa in curand?
sultanika spune:
fetelor cum dar de soranacoca,stie cineva...si stie cineva daca a deschis acea cresa?
iulia2000 spune:
Draga Sorana,
Ideea este foarte buna dar nu exista inca legislatie pentru asa ceva.
Nu o poti numi gradinita pentru ca atunci trebuie sa te acreditezi si trebuie sa respecti programa de gradi.Ori asta este imposibil la aceasta categoriede varsta. Iar legea de functionare a creselor a aparut de anul trecut, dar metodologia de aplicare a ei inca se lasa asteptata........... Probabil tot unii grei din sistem vor sa demareze si cu astfel de institutii........... este foarte greu dar este de luptat!
quote:
Originally posted by soranacoca
Buna ziua,
Ma numesc Sorana si sunt nou inregistrata pe desprecopii.com, desi il vizitez de cand eram insarcinata. Am un baietel de 1 an si sunt in concediu pentru a avea grija de el.
De ce am nevoie de parerea voastra, mamicilor? As vrea sa deschid o gradinita pentru copii de 0-3ani. Poate sunt parinti care vor sa se intoarca la servici mai repede de cei 2 ani, nu au cu cine sa-si lase copilasul si nu vor sa apeleze la o bona care sa le intre in casa, sau trebuie sa plece cateva ore de acasa si nu au ce face cu copilasul ... si atunci o cresa ar fi o solutie.
Bineinteles, cresa ar dispune de personal calificat corespunzator (inclusiv asistente medicale si medic), de dotari deosebite si ar oferi micutilor o educatie corespunzatoare, specifica varstei.
Credeti ca ideea mea ar avea succes? V-ati da copilul intr-un asemenea loc? Eu chiar sunt in situatia asta (in care nu am cu cine lasa copilul) si de aceea m-am gandit ca o gradinita pentru cei atat de mici ar fi solutia ideala.
Va rog sa-mi scrieti parerea voastra.
Va multumesc mult,
Sorana
felicia2574 spune:
BUNA ZIUA MAMICILOR.PE MINE MA INTERESEAZA O CRESA DIN SECTORUL 4 UNDE SA DAU COPILUL DE LA 6 LUNI.ASTEPT RECOMANDARI.