cresa buna sector 4 sau 1

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonecica spune:

Fetelor, de la cate luni poti sa dai bebele la cresa? bmagdaro poate ma ajuti, ca l-ai avut pe copil la cresa de pe secuilor si eu tot acolo vreau s-o dau.Si poti sa-i inscrii in orice perioada a anului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_mami spune:

ideea este mai mult decat buna avand in vedere ca nu exista crese particulare care sa primeasca copii sun 1 an. cel putin eu nu am gasit si as vrea sa imi duc si eu fetita de 5 luni intr-un astfel de loc in care sa fie ingrijita si chiar sa invete diverse lucruri chiar de acum. ai deja un plan sau va exista aceasta cresa in curand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sultanika spune:

fetelor cum dar de soranacoca,stie cineva...si stie cineva daca a deschis acea cresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia2000 spune:

Draga Sorana,

Ideea este foarte buna dar nu exista inca legislatie pentru asa ceva.
Nu o poti numi gradinita pentru ca atunci trebuie sa te acreditezi si trebuie sa respecti programa de gradi.Ori asta este imposibil la aceasta categoriede varsta. Iar legea de functionare a creselor a aparut de anul trecut, dar metodologia de aplicare a ei inca se lasa asteptata........... Probabil tot unii grei din sistem vor sa demareze si cu astfel de institutii........... este foarte greu dar este de luptat!

quote:
Originally posted by soranacoca

Buna ziua,

Ma numesc Sorana si sunt nou inregistrata pe desprecopii.com, desi il vizitez de cand eram insarcinata. Am un baietel de 1 an si sunt in concediu pentru a avea grija de el.

De ce am nevoie de parerea voastra, mamicilor? As vrea sa deschid o gradinita pentru copii de 0-3ani. Poate sunt parinti care vor sa se intoarca la servici mai repede de cei 2 ani, nu au cu cine sa-si lase copilasul si nu vor sa apeleze la o bona care sa le intre in casa, sau trebuie sa plece cateva ore de acasa si nu au ce face cu copilasul ... si atunci o cresa ar fi o solutie.
Bineinteles, cresa ar dispune de personal calificat corespunzator (inclusiv asistente medicale si medic), de dotari deosebite si ar oferi micutilor o educatie corespunzatoare, specifica varstei.

Credeti ca ideea mea ar avea succes? V-ati da copilul intr-un asemenea loc? Eu chiar sunt in situatia asta (in care nu am cu cine lasa copilul) si de aceea m-am gandit ca o gradinita pentru cei atat de mici ar fi solutia ideala.

Va rog sa-mi scrieti parerea voastra.

Va multumesc mult,
Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia2574 spune:

BUNA ZIUA MAMICILOR.PE MINE MA INTERESEAZA O CRESA DIN SECTORUL 4 UNDE SA DAU COPILUL DE LA 6 LUNI.ASTEPT RECOMANDARI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_venea spune:

Stie cineva unde pot sa fac reclamatie unei crese?(Cresa 24)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariacosoi spune:

de ce ce ai patit?

Mergi la inceput