Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nichitutul a facut vaccinul pentaxim. acum asteptam, poate trece la fel de usor ca la 2 luni, adica fara efecte secundare, precum febra etc. la vaccin nu zise decat "pis" si gata, p-orma se hlizea la asistenta. marfa bebicii astia ca nu inteleg despre ce e vorba. a fost mai ieftin decat alalalt. infanrixul hexa a fost 2 mil, iar asta a fost 1,2 mil. asta si pt. ca l-a luat dr. direct de la distribuitorul spitalului

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

mara, io-te raspuns de neavizat, fetele calcul;atoriste o sa rada cu lacrimi de viziunea mea simplista: dc++ e un fel de forum ca al nostru:), numai ca fiecare utilizator poate vedea fisierele din calculatoarele celorlalti membri. daca ii place un film de la vecinu', ii solicita respectivului sa se logheze la el sa-l descarce. cam despre asta e vorba:))

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Cred ca stiu despre ce e vorba, dar am nevoie de un program parca?Eu il bat la cap pe sot de cateva sapt, sa mi-l aduca, dar tot uita.Nu mai stiu cum se numeste.
Anda, mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

pai,ando,fa-te-ncoa duminik!
si mai zi mi ce filme vrei,sa le caut?
colin firth iti place?
tb.sa zici da-ca sa ti le dau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si noi tot cu lingurita orice altceva in afara de laptic.
Cta despre sterilizat, noi o facem din prima zi la mircounde, in 5 min fierb bibele de trosnesc.
Incet am sa renunt si eu la sterilizat, insa din cauza dermatiei incerc sa elimin orice potential alergen.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Silvio, facem ce facem si iar ajungem la Colin?

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

silvia, vin. unde si la ce ora? pai, mai recomanda-mi tu ceva. usor, nu greu, ca si-asa sunt super stresata, imi trebuie filme de spalat creierul.
mai, ma scuzati pentru ignoranta crasa in materie, dar imi permit sa va intreb, dupa cateva pagini de conversatie pe dc de-a voastra, Who.. &%#~...is colin? eu habar n-am cine e asta...da, ma gandesc ca o sa ziceti ca am pierdut juma din viata daca nu stiu cine e, asta dupa admiratia si sentimentele calde cu care vorbiti despre el...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Vreau si eu filme,da-s la Braila!!!Pot sa vin si eu?

Mergi la inceput

http://www.port.ro/pls/pe/person.person?i_pers_id=9384&i_direction=1
click pe poza din stanga si apar mai multe. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

of...of....of....
mai eu nu inteleg de ce copii astia nu inteleg ca TREBUIE sa doarma, ca le este somn si de aia sunt crizati.
al meu a inceput sa faca figuri, maraia, [plangea si nici in brate nu tacea, eu ce de obicei rizata ca ii este foame copilului bag titza in gura si mai rau urlete, apoi bag repede un bibe de ceai pe care l-a ras in 5 minute (niciodata nu a baut asa repede 100ml de lichid si fac eu constatatea : II ESTE FOAME, refuza sanul, deci cla fac bibe cu formula.
dar copilul nu-i chiar asa de prost!!!! nu-i era foame ci numai sete si era prea obosit. cum a simtit lapte in gurita, cum l-=a aruncat.

l-am adrmit intr-un final in brate, in sezlong si cu ochii la televizor, doar asa s-a linistit.
si cum ma manca pe undeva, m-am apucat sa spal vasele si s-a trezit!!!!!!!!!!
da nici netu' nu mergea ...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput