Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Buluceilor uitai sa va raspund tocmai voua: fontanela e cam cat pui cu degetul.. ce sa zic! Mi-a spus sa reduc Vigantolul la 1pic/zi si sa ne vedem peste o luna sa-mi zica ce sa fac in continuare. Numai doctorul copilului poate sa-si dea cu parerea, zau! Ce se aplica la Nati nu se aplica si la altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

LA MULTI ANI TERORISTILOR DE 14!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

nu am apucat sa citesc tot pana acum, vreau doar sa spun ca da, pt mine cel putin conteaza f mult sa alaptez, nu tin neaparat sa fie 100%, da o sa mai vb daca am probleme sau pot sa dau cuiva vreun raspuns (acum chiar as fi vrut sa intreb ceva, dar..ma las pagubasa ca nu vreau sa sariti iar la gatul meu ca va stresez cu alaptatul asta cand voi sunteti pe formula).

sincera sa fiu, nu m-au suparat postarile mai dure, de fapt nu le-am considerat dure chiar mi-au facut bine, in sensul ca va consider ca niste prietene si este chiar normal ca un prieten sa-ti spuna cand sari calul si daca faci bine sau nu un lucru.
dar imi pare rau ca s-a suparat Ripley si imi pare rau ca va Bat la cap si voi v-ati saturat de acest subiect.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Joy, sorry dc te-ai suparat tu pe mine, nu am vrut sa supar pe nimeni ci sa atrag atentia asupra faptului ca pe mine si nu numai ne-a deranjat exagerarea cu lapticul in anumite perioade. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buluci, bunicul meu se ocupa de stupi de f multi ani.Cand mierea e proaspat scoasa e fluida, dar noi o primim mai tarziu, catre toamna, cand e solida, si sigur nu pune zahar.N-a pus niciodata.Noi o topim punand borcanul cu miere intr-un vas cu apa pe foc.
Am cumparat o data miere din magazin, lichida, si ,pentru ca avea o aroma prea puternica, n-am putut s-o termin.Am lasat-o la pastrare in debara si dupa ceva timp a prins mucegai(ramasese tot lichida)!Daca era de pe piata as mai fi inteles, dar din magazin si cu eticheta pe borcan?!

Am salvat reteta de salam.

In legatura cu lapticu':mie mi-au fost de un real folos discutiile de pe forum si chiar si acum, pentru ca inca alaptez 100%.Recunosc ca pe cele cu diversificarea le citesc pe diagonala ca nu prea ma intereseaza si nici nu prea retin cand si ce trebuie sa-i dai bb-ului.Asta panca cand va veni si timpul nostru si atunci voi incepe eu cu intrebarile, cand lumea e deja plictisita si rodata de toate cele.C'est la vie!

pitic, flavi la inceput mai bea putin ceai baby-drink cu bibe,da' de cand i-am dat smecat si ceai de mant neindulcit cu bibe, nici ca mai pune gura pe bibe.Cum simte tetina in gura ,o impinge cu limba si nici macar nu trage din el sa vada daca-i place .ma gandesc cu groaza ca trebuie sa-i dau suc si supa cu lingurita!Am primit diverse sfaturi de a pune pe bibe sau pe suzi miere sau zahar?!

Din cate stiu, grisul decalcefiaza.
baba aia probabil ca n-a avut copii in viata ei.

anda, eu eram cu cele 3 mil.Ma intereseaza, ca din sept. incep si eu serviciul.

Alinus, te admir ca poti sa tii regim.Eu inca alaptez, da' nu cred ca e un motiv ca eu sa mananc destul de mult, la orice ora, si ce e mai grav , - dulciuri.Sper sa reusesc, sa am destula vointa !

E 11 si bb al meu doarme!!!Nu s-a mai intamplat pana acum.Oare creste?Ai vostri bb-ei transpira la fel de mult?Cand o tin in scoica transpira la spate, catre fundulet, cand mananca, transpira pe spate si la caput, cand doarme la fel.Cateodata a fost nevoie sa o schimb noaptea cu hainute uscate.

corap, sa-ti traiasca odoru' de 9 kile!

Lavi, flavi are picioarele calde doar cand are sosete in picioare, cand ii dau jos se racesc destul de repede si de la sine putere nu se msi incalzesc.Asa ca in permanenta are picioarele acoperite.

Silvia, si noi am avut muci cam 10 zile de la raceala, dar s-au diminuat, acum mai folosesc cateodata batista, ca mai face de la aerul uscat din casa.Si eu am crezut ca dureaza deja foarte mult, vreo cateva zile chiar n-am vazut vreo ameliorare, dar a trecut.Sanatate multa!

Joy, noi te iubim!

LA MULTI ANI BEBICILOR DE AZI!SANATATE MULTA IN PRIMUL RAND(ca o apreciem de cand am racit),NUMAI BUCURII SI MULT, MULT NOROC!

Azi am scris mult, ca am avut timp,nu ca as avea un bb rau, e f cuminte, da' ma solicita tot timpul, mai ales de cand a invatat sa se ridice, vrea mereu in brate, da' cu fata catre sensul de mers.Cu cat cresc , cu atat sunt mai dragi!

mara si flavi(7dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mara95 eu ii voi da si suc si supa cu lingurita! Chiar daca dureaza mai mult si dam mai mult pe de laturi e mai bine asa decat cu bibe, mai ales ca inca ii alaptam.
Zahar sau miere pe suzeta sau bebiron mi se pare aiurea rau.
Nati vad ca e calduta pe talpici asa ca o las asa. Mersi pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dordia, cristina si silvia, sa va traiasca familiile, sa va creasca jeep-ul in garaj si banii in portofel!!! la multi ani cu sanatate! oricare dintre voi mi-l trageti si mie de pe hub-ul ala dc++, (eu nu-l pot accesa din mai multe motive principalul fiind conexiunea dial-up. adica pot, dar e cumplit) va pup o mie de ani. cum imi ziceti, eu hop, in 2 minute sunt la voi la usa sau in ce parc doriti sa-l ridic, saru'-mana inca o data! maine sunt plecata din bucuresti. azi sau duminica. spre care dintre voi trei ma indrept? care ma anunta prima pe forum, zbor spre ea sa-l ridic, Doamne ajuta!

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Da, Lavi, sigur ii voi da cu lingurita, desi imi va fi greu , si mie si ei, da' n-am incotro.Trebuie doar sa-i cumpar barbita de plastic cu marginea de jos intoarsa, pentru a retine mancarea si la noi in oras n-am vazut asa ceva.

Azi incercam sa iesim afara, ca de cand cu raceala , suntem mai precauti.Da' ne-am plictisit si in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

vin si cu cd la schimb, of course

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Ce-i acela, dc++,plssss?

Mergi la inceput