Mamici de martie-aprilie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Simona Toma,
felicitari! Bebe sanatos si mincacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by cameliada

Zuzilici, sper ca nu vrei sa ne "cureti" si pe noi din albumul comun. m-am uitat dupa bebe Tudor Bogdan sa mai pun o pozica si am vazut ca nu mai suntem. e vreo problema cu formatul pozelor?

cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Draga mea la album chiar n-am umblat deloc. Abia am reusit dupa vreo 3 ore sa pun cat de cat la punct listuta noastra de pe site.
Nu stiu ce se intampla cu pozele pentru ca nici macar nu le-am atins.
Aida_o daca te simti mai bine se poate s-o ajuti pe Camelia?
Multumesc!

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Zuzilici,
i-am raspuns Cameliei inca de pe pagina unde postase ea Ea isi facuse albumul Private, in loc de Public. Deci se vedeau pozele numai daca erai logat pe contul comun. Acum am schimbat eu setarile, si se vad pozele fara probleme.

Pentru cine o vrea, lista actualizata in 13 aprilie exista si in format DOC (Winword), daca intrati in contul comun de email, in Inbox. Este acolo un email la care este atasat fisierul, deci trebuie doar salvat fisierul respectiv pe computerul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Simona Toma, sa va traiasca puiul!!!!

Honeypuma,nu-ti mai face milioane de griji.Ai un super-doctor!!!!

Mihaser,vei vedea ce repede i se vor curata ochisorii bebitei,cu Nettacin.Dar sa nu omiti cele 4 picaturi/ochisor/zilnic.

Ce mai stiti de Manu si de Ileana Marius(de care sunt chiar ingrijorata,dupa sangerarea pe care ne-o semnalase...)?

Nu mai stiu cine ma intrebase ce parere am despre Infacol?I-am dat o vreme si era OK,dar se pare ca totusi nu avem inca colici,asa ca nu stiu ce sa zic.
Vigantolul se da 2 ani,nu unul singur.

Dragele mele eu vreau sa incep sa fac masaj(de 3 ori pe sapt.,cate o sedinta de 2 ore).Mai are cineva aceasta initiativa?Daca da,ce parere aveti?

Miha,ce au crescut gogoselele voastre si ce dulci sunt(cine este ,,ochelarista,,)?

Sunt de acord... cu orice vreti sa-i faceti listutei!!!!!

Tati a plecat sa le faca cinste prietenilor pt. bebita(tot amana momentul...de mila mea),asa ca am cateva momente linistite sa ma rasfat putin.Ma duc sa fac un dusulet,dupa care pap ceva in fata TV-ului si astept sa se trezeasca bebita sa pape.Dupa baie a mancat 5 minute si nu am mai putut-o trezi nicicum,asa ca sigur i se va face fomita repede.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Simona toma, laptele se poate pastra in frigider max 24 de ore, iar in congelator, mai mult (nu stiu exact cit)
Pacat de chestia cu sfircurile, ai aratat la medic?
Eu mai singerez si dupa 3 saptamani, m-am saturat...

Polixeni, mie mi-a zis clar moasa sa nu maninc citrice, daca nu vreau ca bebe sa aiba fundul rosu. Io zic ca de acolo este!
Cu laptele... Ai incercat sa te pompezi un pic? Eu asa am facut in spital in ziua a 4-a si chiar ca l-am pus in miscare dupa aia.

Io am gasit ca Infacol este aceeasi substanta ca si sab simplex (simethicon), eu folosesc sab simplex, din cind in cind...

Doublemom, supozitorelele cu chimen (Chimen e totuna cu chimion?) sunt speciale pt copii care au probleme cu colici... Mi-a zis moasa sa ii dau si au functionat tare bine.
Ce misto cu ragaitul stereo la micutze!!

Mihaser, hmmmm cu caratul.... Lasa vitejiile!! Ai grija de tine, trebuie sa te ajute careva! Ii curg urechile lui bebe? Nu stiu ce sa zic, sa nu fie otita? Stiu ca aia doare tare.. Febra are?

Aida, zuzilici, simplificati lista, sigur!! Lasam numai lista de mamici actuale si viitoare, din partea mea! daca e mai usor de intretinut, sigur va fi preluata de mai multe mamici!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

DOUBLEMOM, buna intrebare. Si eu il pun sa ragaie pe umar si il bat pe spate de fiecare data, si cand schimb sanul, si cand ii dau ceai. Cred ca tocmai asta e problema...Nu prea le are cu scosul aerului, cam greu, alta data scoate niste sunete de zici ca a baut cel putin 4 beri...De asta regurgiteaza, ce sa-i fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Multumesc Aida. Ai rezolvat problema chiar inainte de-a te ruga eu.
Tina ai o scumpete de baiat. Drept urmare m-am hotarat sa-ti calc pe urme si s-o las pe bebelina sa stea la mami in burtik cat o vrea ea. Sau poate el daca tot iti calc pe urme.
Tu ce parere ai de listuta? Cat de mult s-o curat?
DianaForish felicitari pentru Markus Erik sa creasca mare si sanatos, iar pe tine te-asteptam cat mai curand sa ne spui povestea nasterii lui si cu ceva poze ca sa facem cunostinta cu el.
SimonaToma sa-ti traiasca Eduard Gabriel sanatos si frumos, si sa speram ca o sa devina mai activ cand e vorba de supt. Iar tie mami felicitarile mele si refacere rapida. Te-steptam cu mai multe detalii.
Lady Hawk felicitari pentru Ana Alexia, sa fie sanatoasa si frumoasa si desteapta si tot ce-i mai bun pe lume sa i se intample si ei. Uite ca avem si-o printesa in 'marea' de baietei care s-a nascut in ultima vreme.
Am sa ma duc acum sa modific si listuta.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

SIMONA TOMA, Felicitari!!!!
Sa-ti traiasca bebe EDUARD-GABRIEL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

FETELOR AM PUS POZE NOI CU ANA-MARIA IN CONTUL COMUN SI IN CONTUL MEU,SA VEDETI CE ACRESCUT,ISI TINE CAPUL,ASA CAT DE CAT,RADE..........A CRESCUT!

VA PUPACESC PE TOATE SI AVETI GRIJA DE VOI SI BEBEII VOSTRII PE CARE II PUP DULCE-DULCE!!!!!I-AM VAZUT PE TOTI IN CONTUL COMUN SI SUNT ASA DE FRUMOSI SI DULCI CA-TI VINE SA-I MANANCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal

Fetele, acesta este ultimul mesaj pe care-l scriu in calitate de "burtika".
M-am spala, tuns, frezat pentru ca vreau sa arat bine la marea intalnire.
Tati a stat toata ziua cu noi si este tare emotionat.
Eu am emotii mari dar nu-mi este frica, deocamdata.

V-am pupicit pe toate, va doresc numai bine!

De maine sunt mamicaaaaaaa!

pa

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput