Mamici de martie-aprilie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

honeypuma,
Ai incredere in medicul tau, stie el ce stie. Nu cred ca ar fi recomandat nastere naturala daca nu ar fi avut motive. La nasterea naturala te refaci mult mai repede, ai vazut ce au scris si alte fete. Deci curaj, ca nu poate fi asa de rau.

Eu abia o astept pe Tina sa ne scrie povestea nasterii lui David Nicholas, ca sigur ar mai da curaj fetelor care vor naste natural. Din ce a scris si cit de detasata a fost dupa ce a nascut un copil de 4,6kg, eu zic ca stie ea ce stie. Tina, scrie si tu inainte sa nasc eu, macar sa plec la spital cu mai mult curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

honeypuma - ion ionutz e un dragutz. Io l-am cam suparat ca am stat numa incruntata...si cica: tzar placea sa vin cand nasti asha botos ca tine? Cand eram pe masa tot incerca sma faca sa rad. A doua zi demenatza s-a luat dupa mine pe hol sma intrebe daca io kiar nu rad niciodata, hehe...daca ar sti el de fapt ce hlizita sunt eu......... Anyway-stai linistita, esti pe maini bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

HONEYPUMA, dr. tau are perfecta dreptate! Asa si este. Daca nu-l interesa soarta ta si vroia sa te beleasca de bani iti facea cezariana la cerere , era mai convenabil pt. el si din pdv. financiar si ca timp. S-apoi de aia exista moasa, sa te asiste la nastere, dr. doar te coase daca-i cazul. Nu-ti mai fa griji pe degeaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Saluti !!
Lady hawk
felicitari,
multa sanatate si o bebelina sanatoasa, papacioasa si cel putin la fel de vesela ca tine!!

mihaser si eu am mancat fripturici si snitele, ca eu prim prajeli inteleg chestii cu ceapa prajita, si bulion si faina si chestii grele. Da' cu ceapa verde, rosii si ardei ma doare cel mai tare. Daca voi mancati am curaj acum sa incerc si eu cate putin.

catrinel cum se mai simte Oana? E posibil sa vomite din cauza ca se screme prea tare.
La ce ajuta supozitorul cu chimion? Eu nu am auzit pana acum de el.
De sangerat, la mine a tinut cam 2 sapt, dar lohii au mai curs cam pana in sapt a 7-a. Cicatricea era deja complet lipita la 2 zile, cand mi-au dat jos pansamentul.

tinutza trup si suflet pt forum! Eu n-am fust in stare 2 saptamani sa ma apropii de laptop si tu esti prezenta din prima zi!! DAVID E UN SUPERDULCE!!

tania2 eu am facut cezariana cu epidurala si nu am avut nici o durere de cap!!! Tot la Giulesti am nascut si eu si am avut-o anestezista pe dr.Soare, care e super profi.

MP ce megalaptic trebuie sa ai de a crescut asa de bine!! Bravo!

luizax absolut totala concluzia!!!

onsami nu il deranjeaza zeama de lamaie pe buze? Pediatra mea m-a invatat sa-i pun direct pe limbuta dar daca se intampla sa le scap pe buze se stramba de mama focului.

alinaalex dar aerul l-a dat afara? Ale mele fete fac un scandal de nu poti sta si daca le tin un minut doua la verticala pe pieptil meu dau cate un ragait de zsici ca au macat mici si au baut bere!!

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze cu gogosicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Buna fetelor!!!
Am nascut si eu pe 10, prin cezariana, pe Eduard Gabriel, 3600 g, 52 cm, apgar 10.Zuzilici, te rog frumos sa ma treci si pe mine in listuta.
Suntem super fericiti, bineinteles.Bebele doarme mult, nici nu-l putem trezi la masa cateodata.Avem probleme cu suptul, nu vrea sa ia sanul pt ca nu are sfarcul format si el e groaznic de lenes, nu vrea sa depuna nici un efort.Asa ca ma mulg de zor si-i dau lapticul direct din sticluta.O sa se invete asa, stiu, mi-e groaza de ce o sa patesc cu el, dar deocamdata nu am ce-i face, pana nu fac un pic de sfarc.N-o sa renunt sa-l pun la san.Vroiam sa va intreb cat timp pot sa pastrez lapticul meu in biberon.Cam in cat timp se altereaza?Pot sa i-l dau de exemplu dupa 3 ore de cand l-am muls?M-am gandit sa-mi cumpar niste recipiente din alea speciale de pastrat laptele.Sper din tot sufletul sa nu ne mai chinuim mult timp asa , sa devina si el cooperant, ca mor de ciuda!!!!Am atata lapte si e pacat.Dar mi-am promis ca nu renunt, de stiu ca ma mulg toata ziua si i-l dau din biberon.Doarme foarte mult, m-a speriat, l-am lasat o data in spital si a dormit 5 ore.Acum nu-l mai las, il trezesc la 2 ore jum, sau cel putin incerc.S-o mai chinui vreuna din voi asa ca mine?
Imi pare rau ca deocamdata nu am timp sa citesc din urma.Felicit toate mamicile!!!!!Si Tina a nascut baietel!eram asa curioasa, de abia asm asteptat sa ajung acasa sa citesc.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare fetele! Azi facui o tampenie...Am carat 2 baxuri de apa pana la etajul 3, cate unul cate unul...Bebe plangea in casa, tocmai mancase si il lasasem singur...asa ca m-am incumtat sa le car. Acum ma doare un pic spatele si operatia. Sper sa treaca!
Oricum asta nu a fost nimik fata de un cosmar pe care l-am avut azi dimineata...cred ca nu o sa mai dorm ziua! M-am trezit plangand si cu ochii inrositi. Am visat ca aveam pe bebe bolnav si dr spunea ca nu mai are ce sa-i faca...eram disperata. Cred ca nu exista durere mai mare in sufletul unei femei...chiar si in vis am simtit-o! Multumesc lui D-zeu ca a fost doar un vis si m-am trezit.

Fetele lui bebita ii curg urechile mai nou, dar nu il dor...voua vi s-a intamplat. Presupun ca i-a mai intrat putina apa la baie...ca tipa si se zvarcoleste de mama mama. Sa fie din cauza asta?

Catrinel Vigantolul se da pana la 1 an. Pediatru mi-a zis ca la 4 luni ii fac analize lui bebe si daca are Calciu mic o sa marim doza la 3 picaturi. Dupa 1 an depinde ce iti spune pediatrul...in anumite cazuri se continua cu Vigantolul.

Laura Ioana eu trei zile mi-am pansat operatia acasa, apoi m-am spalat normal si s-a uscat....si la mine e ceva pe partea stanga...cred ca a fost un fel de drena, dar s-a uscat.
Fetelor mie mi s-a vindecat relativ repede operatia...fara dureri. Si anestezia am avut-o totala, dar nu am vomat. Mi-am revenit relativ repede...singura chestie nasoala a fost ca parca mai simteam tubul ala si a doua zi, insa a trecut si senzatia asta.
La anestezia in coloana simti dureri de cap..insa fetele din salon se tratau cu cafea (fara zahar - ca nu ai voie).

Zuzilici, Aida la bebelusi de ce se opreste lista cu happy birthday in 23 aprilie, ca zilele trecute era completa?
Si eu sunt de acord cu acea curatenie de primavara!

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

O intrebare importanta:cat trebuie sa manance la o masa un bebe de 5 zile?Eu am uitat sa intreb Am mari probleme cu memoria!!Ce ma fac???
Fetele cu cezariana, cat au curs lohiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

CATRINEL17, citrice mananc pt ca asa mi-a zis pediatra...mai ales sa beau un pahar cu suc de portocale pe zi (ceea ce nu o fac chiar zilnic).Mai mananc cate o portocala ce e drept,dar atat. Opareala i-a mai trecut cu ceai de musetel si cu vaselina de bebelusi.

Fetelor nu stiu ce sa ma fac cu laptele asta.Am incercat si cu ceai dar nu prea am vazut mare rezultat.Il pun la san toata ziua dar nu se satura nicicum.Cel mult adoarme.Si totusi am momente in care simt asa o durere in sani ce-mi coboara inspre sfacuri.Ce sa fie asta??
Bebele meu creste...de-abia astept sa-l duc la pediatra si sa-l cantareasca sa vad cate grame a mai pus pe el.Duminica implinim si noi luna.
In ceea ce priveste operatia de cezariana.Si a mea e pe orizontala si ma mai doare inca.E un pic rosie dar dupa ce ma spal pun betadine si acum mai pun un praf de cicatrizare.

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!LA FEL SI BEBEILOR CE SERBEAZA !!!
Pupicei tuturor
Poli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Simona Toma felicitari ptr bebel! ce o fi fost in capul nostru de nu ne-am format sfarcul inainte de nastere! si eu la fel am fost...norocul meu ca al meu bebe e cooperant si m-a ajutat el!

Tinuta ti-am vazut baiatu`! sa va traiasca! eu nu am mai vazut bebelus atat de mare! cred ca multe hainute ii sunt deja mici!

Doublemom am mancat f putina ceapa verde...asa decat de gust...mie in general nu-mi trebuie ceapa cruda ptr ca imi face rau, dar pe asta verde o tolerez.

Fetelor noi avem deja tutine care au ramas mici...bebelul meu a crescut bine...desi de diareea asta nu scapam fir`ar sa fie!

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by mihaser
Zuzilici, Aida la bebelusi de ce se opreste lista cu happy birthday in 23 aprilie, ca zilele trecute era completa?

Of... scrisesem mult, si uite cum s-a gindit computerul meu sa se restarteze de nebun
Mihaela, nu stiu cum de a disparut acea ultima parte din lista, foarte probabil ca una dintre noi (poate chiar eu, din graba) am omis finalul listei la copiere. Ea exista, inca, in formatul vechi, la adresa aceasta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72790 (in capitolul 59)

Sincera sa fiu, eu nu vad rostul acelei liste de la final, cu sarbatoritii, pentru ca avem deja lista cu mamicile si data cind au nascut ele. In lunile urmatoare, bebelusii vor implini si 3 luni, si 4 luni, 5 luni etc. Nu stiu cine va avea timp sa tina zilnic evidenta zilelor de nastere, pentru ca mereu va fi un bebelus care va atinge o anume virsta, de la zi la zi si de la luna la luna. Am mai spus-o, lista este stufoasa si nu asa de usor de actualizat precum pare la prima vedere.

Ca sa fiu sincera pina la capat, eu as fi renuntat la acea lista de la final, cu Sarbatoritii lunii aprilie, fie ca e vorba de mamici sau bebici. Si datele de nastere ale mamicilor, si ale bebelusilor, sunt trecute oricum in lista cu nasterile (la inceput, acolo unde scrie "Lista Mamici de Martie-Aprilie"). Pe mine, sincer, nu ma deranjeaza daca de ziua mea nu mi se va spune La Multi Ani pe forum

Orice listuta adaugata, presupune actualizare. Nu cred ca e drept fata de o graviduta/mamica sa aiba responsabilitati in plus, indiferent care dintre noi preia lista. Mi-ar fi placut ca fiecare dintre fetele de aici sa preia lista la fiecare capitol nou, in felul acesta fiecare ar fi putut vedea si invata ce presupune sa te ocupi de actualizarea ei, si in mod sigur atunci s-ar fi strins si mai multe opinii pertinente legate de ce sa pastram si ce sa nu pastram in lista. Cum, insa, asta nu se-ntimpla (din motive evidente - cine are timp de asa ceva, cind alaturi e un pui care plinge de mama focului? daramite cind mamica respectiva are deja 2 copii?) n-avem decit sa o ducem asa, cit se mai poate . Solutia, pina la urma, e sa simplificam lista cit mai mult posibil. Asa ca Zuzilici, de la mine ai unda super-verde :) Si apropos: multumesc ca ai avut curajul sa te ocupi de lista, in conditiile in care si tu esti gata-gata sa nasti si sigur ai altele de facut, in aceste ultime zile cu burtica

Dilema mea e alta: ce ne facem cind nu se mai ofera nimeni sa o preia (ca e clar ca, in scurt timp, toate vom avea copilasi care ne vor tine ocupate) Eu pot sa traiesc si fara lista din forum, oricum am copiat-o pe computerul meu mereu cind era actualizata, si o pot consulta direct de-aici, la nevoie. Pentru mine e mai simplu asa, decit sa tot merg la pagina 1 a unui capitol. Plus ca asa ma pot uita in lista si fara a fi conectata la forum, odata ce o am pe hard disk.

39-2

Mergi la inceput